Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

miko hladky a oasis
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Jún 11, 2007 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A má ich vúbec niekdo rád, okrem rodinných práslušnkov Mika Hladkého? Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Po Jún 11, 2007 4:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
A má ich vúbec niekdo rád, okrem rodinných práslušnkov Mika Hladkého? Smile

Ale metal robili kvalitny Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 11, 2007 6:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa celkom pacili albumy dogs time a legal drugs

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Po Jún 11, 2007 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ale Dogs time nepatri medzi tie najmetalovejsie albumy vsak?

jeremy

PríspevokZaslal: Ut Jún 12, 2007 7:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to bol skor cas ked sa snazili o pakovat po nirvane a zasiahla ich vlna grungeu (dlho som nepocuval ale myslim ze sa to pisa grunge Confused )

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Ut Jún 12, 2007 3:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Myslis pesnicky ako Dogstime alebo Prayer? Laughing Mne napriklad pesnicka Sweet Little Mouse, ktora je tiez z toho albumu, velmi pripomina RHCP

jeremy

PríspevokZaslal: St Jún 13, 2007 7:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj hlavne legal drungs bol dos grungeovy Cool

stanek

PríspevokZaslal: St Jún 13, 2007 8:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A prve albumy nepoznas? Myslim tie metalove Laughing

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Jún 13, 2007 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja proti nim nic nemam...Poznam milion horsich kapiel.ked nic ine aspon vedia hrat na nastroje...a niekedy...na ktorom albume bol song Slovenska..ci tak nejajk...som ich videl vtedy prvy krat na malom festivale a bolo to all right.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

PríspevokZaslal: Št Jún 14, 2007 1:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som ic tiez nebral az tak tragicky ale posledne 2 albumy... des a hroza... nemozem vystat tie texty>>> ze keby sa dal cas vratit spat....laska bez tebe nemozem ist ani za hajzel, zivot je smutny a ja ja ho snazim zmenit ale sa nedari, mas v ociach stastny smiech..... oooo preco sme sa len rozisli.....a podobne
to ako keby pisal 15rocny chalan o ho nechala frajerka

myslim ze som od nich pocul aj nieco metalove.... to malo taky obal s lebkami... myslim

neviem co sa im stalo ze tak zmakli....

stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 14, 2007 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vela kapiel postupne prejde takou zmenou ze zacinaju tvrdsou muzikou a koncia pri niecom meksom. Ale u Gladiatora je tato zmena velmi vyrazna.
Obaly prvych dvoch albumov vyzeraju uplne ako od metallici.
Tu je link na obal ich druheho albumu Made Of Pain: http://www.gladiator.sk/albums_mop.html tento obal mi velmi pripomina obal albumu Metallica - Ride The Lightnings

Pre porovnanie:
1. album sa vola Designation a su tam pesnicky s nazvami ako Bastard Death, Morbid Murdering, Bloody Property. Tie nazvy hovoria za vsetko
10. album sa vola Mesto a su tam pesnicky s nazvami Nobelova Cena za Lasku, Nebo, Anjel, no a vrchol vsetkeho je pesnicka Holubienka Siva Laughing

Ja proti nim nemam nic,len tieto prve a posledne albumy od nich fakt nemusim. Napriklad album Babylon Hotel sa mi paci. A patri podla mna medzi najlepsie albumy od nich.

jeremy

PríspevokZaslal: Št Jún 14, 2007 5:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

si to vystihol

stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 14, 2007 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ved som sa aj snazil Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: