|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Jún 06, 2007 12:47 pm Predmet: |
|
|
Ja takisto suhlasim s tym ze System Of A Down je neporovnatelne lepsi ako My Chemical Romance. SOAD nie len obycajny bezhlavy metal bez inteligencie
Ja emo scenu zo zasady nemusim aj ked, pesnicka Famous Last Words ma chytila a dost sa mi paci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Jún 07, 2007 9:02 am Predmet: |
|
|
kazdemu co jeho je ... _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: So Jún 09, 2007 7:56 pm Predmet: |
|
|
Ja mam doma prve cd SOAD ...neviem ci napalene alebo origos.Ale pocuval som to asi dva krat...mojim rodicom sa pacili asi dve pesnicky od nich tak to v aute ficalo.A MCHR...je pravda ze ked som napsial pure shit...a pocul som jednu pesnicku tak asi nemam velky prehlad.Ale mam rad,ked je hudba spojena s postojom,ciastocne image a co ja viem...A aj keby nahodou mali dobre pesnicky,tak tu image nerozdycham ani za nic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: So Jún 09, 2007 8:47 pm Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Ja mam doma prve cd SOAD ...neviem ci napalene alebo origos.Ale pocuval som to asi dva krat...mojim rodicom sa pacili asi dve pesnicky od nich tak to v aute ficalo.A MCHR...je pravda ze ked som napsial pure shit...a pocul som jednu pesnicku tak asi nemam velky prehlad.Ale mam rad,ked je hudba spojena s postojom,ciastocne image a co ja viem...A aj keby nahodou mali dobre pesnicky,tak tu image nerozdycham ani za nic |
Jo, sminky na chlapoch nemusim ani ja |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Ut Jún 12, 2007 11:40 am Predmet: |
|
|
tak chlapci zrusili svoje vystupenie na Nova Rocku, vraj dali prednost privadzaniu do zufalstva fanusikov Muse pred ich koncertom vo Wembley.
Co to do Matta voslo? Akoze podakovanie za to ze im mohli robit support na US tour?
aj mi to je luto, tesil som sa na tu koncentraciu enmo-kultury pri ich koncerte. Mozno by som to viac pochopil _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|