Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

My chemical romance
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja takisto suhlasim s tym ze System Of A Down je neporovnatelne lepsi ako My Chemical Romance. SOAD nie len obycajny bezhlavy metal bez inteligencie Very Happy
Ja emo scenu zo zasady nemusim aj ked, pesnicka Famous Last Words ma chytila a dost sa mi paci Embarassed

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 07, 2007 9:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kazdemu co jeho je ... Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Jún 09, 2007 7:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja mam doma prve cd SOAD ...neviem ci napalene alebo origos.Ale pocuval som to asi dva krat...mojim rodicom sa pacili asi dve pesnicky od nich Laughing tak to v aute ficalo.A MCHR...je pravda ze ked som napsial pure shit...a pocul som jednu pesnicku tak asi nemam velky prehlad.Ale mam rad,ked je hudba spojena s postojom,ciastocne image a co ja viem...A aj keby nahodou mali dobre pesnicky,tak tu image nerozdycham ani za nic Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: So Jún 09, 2007 8:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Ja mam doma prve cd SOAD ...neviem ci napalene alebo origos.Ale pocuval som to asi dva krat...mojim rodicom sa pacili asi dve pesnicky od nich Laughing tak to v aute ficalo.A MCHR...je pravda ze ked som napsial pure shit...a pocul som jednu pesnicku tak asi nemam velky prehlad.Ale mam rad,ked je hudba spojena s postojom,ciastocne image a co ja viem...A aj keby nahodou mali dobre pesnicky,tak tu image nerozdycham ani za nic Laughing

Jo, sminky na chlapoch nemusim ani ja Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 12, 2007 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak chlapci zrusili svoje vystupenie na Nova Rocku, vraj dali prednost privadzaniu do zufalstva fanusikov Muse pred ich koncertom vo Wembley.
Co to do Matta voslo? Akoze podakovanie za to ze im mohli robit support na US tour?

aj mi to je luto, tesil som sa na tu koncentraciu enmo-kultury pri ich koncerte. Mozno by som to viac pochopil Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: