|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Ne Nov 26, 2006 9:49 pm Predmet: |
|
|
Jasne, milujem Interpol! Az mraziva atmosfera ide obcas z ich songov, oba albumy su vynikajuce. Ten prvy mam mozno trochu radsej, hlavne "Stella was a diver.." a tiez "NYC", to su srdcovky. No a vdaka nim som sa dostal k Joy Division, takze vdaka Interpol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Po Nov 27, 2006 4:03 pm Predmet: |
|
|
No samozrejme, Interpol poznam a mam rad ... Antics je vynikajuci album, rovnako ako aj ich prvy ...
a podla info na ich stranke uz pracuju na tretom ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Po Nov 27, 2006 4:10 pm Predmet: |
|
|
dalsi zivy dokaz ze aj Amerika vie vypordukovat skvelu muziku (tak preco sa potom ale o nich bavime v sekcii Britska Gitarova Scena? )
"Turn On The Bright Lights" mam moooooooc rad. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
Zaslal: Pi Máj 25, 2007 5:29 pm Predmet: |
|
|
Nasiel som link na novy singel The Heinrich Maneuver Typicky Interpol, ale tradicne kvalitny.
Uz ma stve tak dlhe cakanie na novy album, az 7.10.07. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Máj 25, 2007 9:38 pm Predmet: |
|
|
...a aj oni bud na frequency... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
Zaslal: So Máj 26, 2007 8:13 pm Predmet: |
|
|
Tak ten album vyjde 10.jula....a nie 7.oktobra ako ma domylila ich stranka. Ma nenapadlo, ze to Amici pisu opacne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: St Jún 13, 2007 12:16 pm Predmet: |
|
|
Haha, veru tak, Amici to pisu opacne Ale aspon nebudeme tak dlho cakat. Novy singel je poriadne catchy, mas pravdu. Typicki Interpol ... 'cos today my heart swiiings' ...
Mozno!, ak vsetko klapne, sa mi podari ich uvidiet 20.8. v Birminghame ... na co sa neskutocne tesim . Ale ako to uz byva, tak na to, na co sa najviac clovek tesi, sa doklasle. Dufam, ze to tak nakoniec nedopadne _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Pi Jún 15, 2007 10:54 am Predmet: |
|
|
Nepoznam tuto kapelu ale zacal som pocuvat album Turn On The Bright Lights. Uvidime ake to bude _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ut Jún 19, 2007 10:52 pm Predmet: |
|
|
Super kapela uz mam aj EPs tak sa mi to paci _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 2:05 pm Predmet: |
|
|
zootchick Napísal: |
Haha, veru tak, Amici to pisu opacne Ale aspon nebudeme tak dlho cakat. Novy singel je poriadne catchy, mas pravdu. Typicki Interpol ... 'cos today my heart swiiings' ...
Mozno!, ak vsetko klapne, sa mi podari ich uvidiet 20.8. v Birminghame ... na co sa neskutocne tesim . Ale ako to uz byva, tak na to, na co sa najviac clovek tesi, sa doklasle. Dufam, ze to tak nakoniec nedopadne |
No skvele, tak nech to vyjde!Nasledne ocakavame podrobny report. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 6:21 pm Predmet: |
|
|
No album je uz "v obehu" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: So Jún 30, 2007 4:23 pm Predmet: |
|
|
lonely_soul Napísal: |
No skvele, tak nech to vyjde!Nasledne ocakavame podrobny report. |
Diky, ak sa podari, bude report Uz je v obehu? Akosi som nepostrehla No neva, urcite sa k nemu coskoro dostanem
Inak k Heinrichovi je uz klip! _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Aug 26, 2007 6:40 pm Predmet: |
|
|
Tak to nakoniec vyslo!!!
Super gig Birmingham Academy sice nie je az taka velka, ale bolo vypredane.
Isli sme s kamosom Anglicanom, ktory je blazon do gitar, tak sme nestali v dave pred podiom, ale zboku pri gitarovych technikoch, kde bolo dost miesta aj na tancovanie. Tak sme mali perfektny vyhlad na skoro celu kapelu (okrem bubenika), boli od nas asi 6-7 metrov! Spevak Paul sa obcas pozrel nasim smerom, ale myslim, ze to bolo skor na technikov ako na nas Hlavny gitarista tam poskakoval po podiu, co bolo zabavne sledovat. Pocas kocertu sme mali aj odborny vyklad od kamosa, ze ake typy gitar im to ti technici ladia a tak Zvuk bol neopakovatelny, z gitarovych sol a riffov az mraz behal po chrbte. Paul spieval presne ako na albumoch, myslim, vobec nie falosne, a navyse sa pekne usmieval, co ocenila hlavne neznejsia polovica publika
Neviem, ci ste ich niekto videli na Frequency, ale Interpol si to asi tiez uzili, lebo o festivale pisu aj na svojej MySpace stranke.
Par videi z koncertu:
Interpol@Birmingham - Pioneer To the Falls
Interpol@Birmingham - Rest My Chemistry
SETLIST (vpravo od piesni technikom pripisane pouzite gitary-pripisoval ich pred nasimi ocami, cervenym podpis gitaristu Carlosa):
Stellu nakoniec nehrali
_________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ne Sep 02, 2007 5:18 pm Predmet: |
|
|
Stiahol som si všetky albumy a celkom mám z nich dobrý pocit, aj keď občas sa mi tie songy zdajú dosť podobné. U mňa zatial vyhráva Slow Hands - aj video je fajn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|