Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Nelly Furtado za svoju slávu vďačí kapele Oasis

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Jún 20, 2007 10:32 am    Predmet: Nelly Furtado za svoju slávu vďačí kapele Oasis Odpovedať s citátom Back to top

Takze aj Nelly Furtado je fanynka oasis
http://www.singer-nellyfurtado.estranky.cz/clanky/o-nelly-furtado/nelly-furtado-za-svoju-slavu-vdaci-kapele-oasis

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 11:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no a ako som pocul tak tato vynikajuca kedysi spevacka dnes strasne spopovana sa nam ide prdet do rocku aj s tym saskom timberlandom....ze ani nie cisty rock ani pop nieco medzi....uz teraz si sam pre seba vraim WTF!!! Mad

stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 11:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
no a ako som pocul tak tato vynikajuca kedysi spevacka dnes strasne spopovana sa nam ide prdet do rocku aj s tym saskom timberlandom....ze ani nie cisty rock ani pop nieco medzi....uz teraz si sam pre seba vraim WTF!!! Mad

http://www.bleskovky.sk/cl/15/158545/Nelly-Furtado-planuje-zalozit-rockovu-skupinu

asi si mal na mysli toto, ale ved ten shit timbaland je hip hopovy a r'n'b producent, o rockovej scene vie prd. To uz rovno 50 cent moze urobit cover wonderwall Evil or Very Mad

Dovsed

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 12:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
Dovsed Napísal:

http://www.bleskovky.sk/cl/15/158545/Nelly-Furtado-planuje-zalozit-rockovu-skupinu

asi si mal na mysli toto, ale ved ten shit timbaland je hip hopovy a r'n'b producent, o rockovej scene vie prd. To uz rovno 50 cent moze urobit cover wonderwall Evil or Very Mad
Thats Right Mate!!!! Wink

john plish

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 2:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:

on je vlastne timbaland. timberland sú topánky.
každopádne by som ho nenazval "šaškom", nakoľko je to jeden z najuznávanejších hiphopových producentov (a nielen hiphopových, ako ukázal na albume pri spolupráci s eltonom johnom, the hives, fall out boy a samozrejme s nelly furtado).
nelly spolupracovala s timbalandom ešte pred jej posledným albom, takže neviem čo máte (asi mal na ňu vplyv aj týpek zo swollen members)... a hlavne, nemusí zo seba robiť k**** a preto by som ju nezrovnával s nejakými umelými "speváčkami", pretože k speváčke má bližšie ako väčšina všetkých pseudo rnb speváčok s ktorými ste ju asi chceli porovnávať.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V tom mas pravdu ze je to dobra spevacka, ale to ze to seba nemusi robit k*rvu? Ved ten posledny album Loose je cisto "sex up" Laughing album, napr. taka pesnicka Promiscuous...

john plish

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hej, po vypočutí alba si myslím, že nie, nerobí zo seba klubovú k****u... stačí mrknúť na pussycat dolls alebo čo, a zistíš, čo mám na mysli Wink
a napr. s missy elliot robila skôr, než vydala niektoré predchádzajúce albumy...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jj uz viem ake mas na mysli.Pri pocuvani skupin ako pussycat dolls mi je zle Twisted Evil

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 4:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
Jj uz viem ake mas na mysli.Pri pocuvani skupin ako pussycat dolls mi je zle Twisted Evil

Tak to sú čisté šlapky Smile Oni predtým vystupovali v nejakom kabarete.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

PríspevokZaslal: Po Jún 25, 2007 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

john plish Napísal:
Dovsed Napísal:

on je vlastne timbaland. timberland sú topánky.
každopádne by som ho nenazval "šaškom", nakoľko je to jeden z najuznávanejších hiphopových producentov (a nielen hiphopových, ako ukázal na albume pri spolupráci s eltonom johnom, the hives, fall out boy a samozrejme s nelly furtado).
nelly spolupracovala s timbalandom ešte pred jej posledným albom, takže neviem čo máte (asi mal na ňu vplyv aj týpek zo swollen members)... a hlavne, nemusí zo seba robiť k**** a preto by som ju nezrovnával s nejakými umelými "speváčkami", pretože k speváčke má bližšie ako väčšina všetkých pseudo rnb speváčok s ktorými ste ju asi chceli porovnávať.

hej pravda anglicko je toho plna prdel tej obuvi a taktiez aj tychto pesniciek...este horsie ako u nas musicboxa to je fakt...sami taky ako smolkovia a podobny odpad....nechapal som....ato ze je slavny producent viem len mi leze na nervy ako sa tam sere do tych klipov a celkovo ta hudba ma doslova vie nasrat!!!!prvy album co mala folklor sa mi zda tak parada ale nelubi sa mi ked sa niekto prisposobuje dobe a nie je verny svojmu z dovodu ze by ho ludia prestali pocuvat!!!!a prave preto mi to tak sere!!!a teraz ide do rocku ved si vravim ze k....a co to ma byt?!?!??! len na vysvetlenie inak nic dolezite Cool

john plish

PríspevokZaslal: Po Jún 25, 2007 7:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

všetko sa mení, nemusí každý skončiť pri tom, čím začal... zober si nicka cavea, pre mňa pán hudobník, začínal nejako takto a teraz hrá niečo takéto.

keď ju baví niečo iné, tak beriem, dokonca sa mi to aj páči...

v zásade ale viem čo chceš povedať, aj mne lezú hudobníci "kam vítr tam plášť" na nervy, ale tak nelly furtado medzi ne nepočítam... ale ok, uznávam, že nie každému musí sedieť, však 1000 ľudí 1000 chutí, no nie? Smile

Dovsed

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 5:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

john plish Napísal:
ale ok, uznávam, že nie každému musí sedieť, však 1000 ľudí 1000 chutí, no nie? Smile
tak to suhlasim aj ked by som sa dalo povedat tunak aspon si myslim co usudzujem z dlhodobeho pozorovania tunak ze 100 ludi a 48,3chuti Wink ..to je priemer Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: