|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 11:26 am Predmet: |
|
|
no a ako som pocul tak tato vynikajuca kedysi spevacka dnes strasne spopovana sa nam ide prdet do rocku aj s tym saskom timberlandom....ze ani nie cisty rock ani pop nieco medzi....uz teraz si sam pre seba vraim WTF!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Št Jún 21, 2007 11:50 am Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
no a ako som pocul tak tato vynikajuca kedysi spevacka dnes strasne spopovana sa nam ide prdet do rocku aj s tym saskom timberlandom....ze ani nie cisty rock ani pop nieco medzi....uz teraz si sam pre seba vraim WTF!!! |
http://www.bleskovky.sk/cl/15/158545/Nelly-Furtado-planuje-zalozit-rockovu-skupinu
asi si mal na mysli toto, ale ved ten shit timbaland je hip hopovy a r'n'b producent, o rockovej scene vie prd. To uz rovno 50 cent moze urobit cover wonderwall |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 12:16 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
http://www.bleskovky.sk/cl/15/158545/Nelly-Furtado-planuje-zalozit-rockovu-skupinu
asi si mal na mysli toto, ale ved ten shit timbaland je hip hopovy a r'n'b producent, o rockovej scene vie prd. To uz rovno 50 cent moze urobit cover wonderwall |
Thats Right Mate!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
john plish
Založený: 03.06.2007 Príspevky: 32
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 2:29 pm Predmet: |
|
|
on je vlastne timbaland. timberland sú topánky.
každopádne by som ho nenazval "šaškom", nakoľko je to jeden z najuznávanejších hiphopových producentov (a nielen hiphopových, ako ukázal na albume pri spolupráci s eltonom johnom, the hives, fall out boy a samozrejme s nelly furtado).
nelly spolupracovala s timbalandom ešte pred jej posledným albom, takže neviem čo máte (asi mal na ňu vplyv aj týpek zo swollen members)... a hlavne, nemusí zo seba robiť k**** a preto by som ju nezrovnával s nejakými umelými "speváčkami", pretože k speváčke má bližšie ako väčšina všetkých pseudo rnb speváčok s ktorými ste ju asi chceli porovnávať. _________________ Hidin like thieves in the night from life - Illusions of oasis makin you look twice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Št Jún 21, 2007 2:52 pm Predmet: |
|
|
V tom mas pravdu ze je to dobra spevacka, ale to ze to seba nemusi robit k*rvu? Ved ten posledny album Loose je cisto "sex up" album, napr. taka pesnicka Promiscuous... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
john plish
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 3:07 pm Predmet: |
|
|
hej, po vypočutí alba si myslím, že nie, nerobí zo seba klubovú k****u... stačí mrknúť na pussycat dolls alebo čo, a zistíš, čo mám na mysli
a napr. s missy elliot robila skôr, než vydala niektoré predchádzajúce albumy... _________________ Hidin like thieves in the night from life - Illusions of oasis makin you look twice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Št Jún 21, 2007 3:32 pm Predmet: |
|
|
Jj uz viem ake mas na mysli.Pri pocuvani skupin ako pussycat dolls mi je zle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Št Jún 21, 2007 4:42 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
Jj uz viem ake mas na mysli.Pri pocuvani skupin ako pussycat dolls mi je zle |
Tak to sú čisté šlapky Oni predtým vystupovali v nejakom kabarete. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 11:48 am Predmet: |
|
|
john plish Napísal: |
on je vlastne timbaland. timberland sú topánky.
každopádne by som ho nenazval "šaškom", nakoľko je to jeden z najuznávanejších hiphopových producentov (a nielen hiphopových, ako ukázal na albume pri spolupráci s eltonom johnom, the hives, fall out boy a samozrejme s nelly furtado).
nelly spolupracovala s timbalandom ešte pred jej posledným albom, takže neviem čo máte (asi mal na ňu vplyv aj týpek zo swollen members)... a hlavne, nemusí zo seba robiť k**** a preto by som ju nezrovnával s nejakými umelými "speváčkami", pretože k speváčke má bližšie ako väčšina všetkých pseudo rnb speváčok s ktorými ste ju asi chceli porovnávať. |
hej pravda anglicko je toho plna prdel tej obuvi a taktiez aj tychto pesniciek...este horsie ako u nas musicboxa to je fakt...sami taky ako smolkovia a podobny odpad....nechapal som....ato ze je slavny producent viem len mi leze na nervy ako sa tam sere do tych klipov a celkovo ta hudba ma doslova vie nasrat!!!!prvy album co mala folklor sa mi zda tak parada ale nelubi sa mi ked sa niekto prisposobuje dobe a nie je verny svojmu z dovodu ze by ho ludia prestali pocuvat!!!!a prave preto mi to tak sere!!!a teraz ide do rocku ved si vravim ze k....a co to ma byt?!?!??! len na vysvetlenie inak nic dolezite |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
john plish
|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 7:02 pm Predmet: |
|
|
všetko sa mení, nemusí každý skončiť pri tom, čím začal... zober si nicka cavea, pre mňa pán hudobník, začínal nejako takto a teraz hrá niečo takéto.
keď ju baví niečo iné, tak beriem, dokonca sa mi to aj páči...
v zásade ale viem čo chceš povedať, aj mne lezú hudobníci "kam vítr tam plášť" na nervy, ale tak nelly furtado medzi ne nepočítam... ale ok, uznávam, že nie každému musí sedieť, však 1000 ľudí 1000 chutí, no nie? _________________ Hidin like thieves in the night from life - Illusions of oasis makin you look twice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Ut Jún 26, 2007 5:17 pm Predmet: |
|
|
john plish Napísal: |
ale ok, uznávam, že nie každému musí sedieť, však 1000 ľudí 1000 chutí, no nie? |
tak to suhlasim aj ked by som sa dalo povedat tunak aspon si myslim co usudzujem z dlhodobeho pozorovania tunak ze 100 ludi a 48,3chuti ..to je priemer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|