|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zalo�en�: 05.04.2007 Pr�spevky: 405 Bydlisko: Pre�ov, Bratislava |
Zaslal: �t J�n 28, 2007 4:41 pm Predmet: Billy Talent ( alebo Pezz ) |
|
|
Kanadsk� rockov� skupina. Mozno ich niekto pozna pod nazvom Pezz, prvy album vydali pod tymto - nasledne sa premenovali na Billy Talent. Rad to pocuvam spolu so skupinou Rage Against the Machine.
Trochu tvrdsie. Taka alternativa
Pocuva ich niekto zda sa mi ze taraz frcia na MTV. _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zalo�en�: 25.02.2005 Pr�spevky: 952 Bydlisko: Vostok 1� |
Zaslal: Pi J�n 29, 2007 5:50 am Predmet: |
|
|
Mne sa celkom pozdavaju z toho co som pocul, boli teraz na turne s My Chemical Romance ... a myslim ze hrali aj na NOVA ROCKu takze Franz by nam mohol povedat viac ak ich videl samozrejme _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zalo�en�: 01.04.2005 Pr�spevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi J�n 29, 2007 2:43 pm Predmet: |
|
|
Billy Talent sa kryl so Smashing Pumpkins, takze vam toho vela nepoviem. Zachytil som akurat jeden klip na MTV, take celkom pocuvatelne, ale zdaleka nie moja parketa _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zalo�en�: 05.04.2007 Pr�spevky: 405 Bydlisko: Pre�ov, Bratislava |
Zaslal: Pi J�n 29, 2007 6:05 pm Predmet: |
|
|
Franz Nap�sal: |
Billy Talent sa kryl so Smashing Pumpkins, takze vam toho vela nepoviem. Zachytil som akurat jeden klip na MTV, take celkom pocuvatelne, ale zdaleka nie moja parketa |
Tak to by som sa nevedel rozhodnut. Smashing Pumpkins som pocuval ked som bol decko. ( a stale su dobry, ale nemusim vsetky pesnicky )
Klipovo sa mi pesnicky nejako nepacia ale ked ich pocuvam v sluchadlach cez mp3 tak je to strasne dobre ani neviem preco.
Ja pocuvam uz vsetko a snazim sa zhodnotit vybratu kapelu.
O Billy Talent mi povedal ujo inak by som o nich nic nevedel MTV uz davno nepozeram je tam viac reklam ako hudby. ( aspon mne sa zda ) _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|