Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

metallica uznava oasis??

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 21, 2006 6:40 pm    Predmet: metallica uznava oasis?? Odpovedať s citátom Back to top

uz tu nieco take zaznelo, ale moc som tomu ani nechcel verit Smile)

http://www.youtube.com/watch?v=cCvJbYYhEsE

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Nov 21, 2006 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A su to vlastne oni? Ja neviem, clenov Metallici nepoznam Laughing .
Ale tak len vyslovili vseobecne znamu pravdu Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Nov 21, 2006 8:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
A su to vlastne oni? Ja neviem, clenov Metallici nepoznam Laughing .
Ale tak len vyslovili vseobecne znamu pravdu Cool

su to oni.... solovy gitarista a bubenik.. podla toho kirkovho ucesu tipujem rok 1995-1997

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Nov 22, 2006 7:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som cital nejake rozhovory s Larsom Ullrichom a o Oasis sa vyjadroval dost pozitivne, ale mne to vzdy prislo tak trochu ironicky myslene...no ale na tom videu to vyzera uplne seriozne...tak neviem Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 23, 2006 8:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tiez som bol v tom ze si Ulrich robi z Oasis skorej prdel ako by o nich hovoril s respektom. Existuje aj jeho verzia Wonderwall, kde plieska do bicich a akoze tam spieva. Zda sa mi to skorej ako parodia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut Júl 03, 2007 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Tiez som bol v tom ze si Ulrich robi z Oasis skorej prdel ako by o nich hovoril s respektom. Existuje aj jeho verzia Wonderwall, kde plieska do bicich a akoze tam spieva. Zda sa mi to skorej ako parodia.

Tu je ta ten cover wonderwall co vraj spieva Ulrich:
http://www.youtube.com/watch?v=jxaqQWYbkks

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Júl 04, 2007 12:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hej Ulrich ma rad Oasis,myslim,ze vazne...

stanek

PríspevokZaslal: St Júl 04, 2007 5:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

...Ulrich is a huge fan of popular British rock band Oasis and has become acquainted with them over the years....

http://en.wikipedia.org/wiki/Lars_Ulrich tam sa o tom pise Cool

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 08, 2007 12:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V poslednom Q sa Noel vzjadril na Ulrichovu adresu,ze je fuckin geezer a ze i do love him..alebo take nieco...myslim,ze ulrich je ok...

stanek

PríspevokZaslal: Po Júl 09, 2007 6:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som metallicu pocuval este skor ako som zacal pocuvat oasis, ale necakal som ze ulrich bude fanda prave oasis, cakal by som nieco metalovejsie Smile

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Júl 10, 2007 6:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kto by Oasis neuznaval Laughing Very Happy

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Júl 11, 2007 8:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

metallica ma dobry vkus Cool

..filip

PríspevokZaslal: St Júl 11, 2007 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj boys, minuly tyzden som bol na metallice vo viedni... they still fucking rock!!!!!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: