|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Dec 24, 2006 3:47 pm Predmet: eBay |
|
|
uz ste niekto niekedy kupili nieco cez eBay? ake s tym mate skusenosti? lebo su tam aj fakt ze fasa veci za dobre ceny..ale ja som si tam raz kupil DVD oasis od nejakeho Japonca a kedze islo o malu sumu tak sa mi neoplatilo robit zahranicny bankovy prevod ani poistovat to tak som mu len tak v obalke poslal dolare a ten vychcany sikmac mi napisal ze mu to neprislo nic z toho nebolo... a celkovo neviem ako to tam bezi vsobecne s bezpecnostou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ne Dec 24, 2006 4:03 pm Predmet: |
|
|
cauko, no ja som uz spravil na eBay asi zo 25 nakupov, ziadne problemy, vacsinou slo o cdcka, dvdcka a nejake oblecenie.
Platbu realizujem len cez PayPal, kde si zriadis konto a zadas cislo svojej karty (musi byt medzinarodna embosovana karta - ja mam Mastercard), ostatne je uz automaticke. Takze bezpecnost co sa penazi tyka je doriesena. Raz sa mi ale stalo ze mi zasielka neprisla ... nastastie len raz. Predavajucemu zalezi na poskytnuti co najlepsich sluzieb, nakolko by sa mu mohol znizit feedback a mohol by stratit "reputaciu".
eBay je super, da sa tam kupit fakt hocico _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: St Aug 01, 2007 3:01 pm Predmet: |
|
|
keby som bol v anglicku tak aj berem...mam s tym len dobre skusenosti..kupil som Nokiu N80, SE W850i a tricka a doslo secko ako bolo pisane..holt je to UK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|