Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Maximo Park a Arcade Fire@Gasometer

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Aug 07, 2007 10:13 am    Predmet: Maximo Park a Arcade Fire@Gasometer Odpovedať s citátom Back to top

Maximo Park: 26.10.2007 (piatok)
http://www.hudba.info/vEventView.jsp?eventId=1186&backurl=vMainPage.jsp

Arcade Fire: 10.11.2007 (sobota)
http://www.hudba.info/vEventView.jsp?eventId=1402&backurl=vMainPage.jsp

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Aug 11, 2007 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co hovoris na druhe albumy oboch kapiel? Ma tak zaujima, lebo debuty boli super...ale hlavne ten novy Maximo je dost o nicom...zas mozno to dlhsie zreje alebo co. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 12, 2007 12:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vies co, zatial som ich pocula len tak zbezne dva-tri krat. Arcade by som povedala, ze klasika, Maximo ma tiez zatial velmi nechytili. Jedine single, co davaju na MTV/ _FM 'Our Velocity', 'Books From Boxes' a 'Girls Who Play Guitars'. Mozno to ozaj chce viac casu... ale vidiet ich nazivo by mozno bolo o niecom inom Question

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: