|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: So Aug 18, 2007 1:40 pm Predmet: Oasis ... ich vyroky ( hlasky ) |
|
|
Takze ak viete o zaujimavych hlaskach sem s nimi. Oasis je kapela ktora si nedava servitku pred usta. ( konkretne Liam a Noel ).
Pri preberani cien Brit Awards
Ďakovna rec Noela
... Chcem povedat len tolko, ze ja som extremne bohaty a vy nie ...
Hadka pred novinarmi v roku 1998
Noel: To nieje moja skupina
Liam: A koho teda je
Noel: Tvoja
Liam: ( na novinarov ) Poculi ste to ? To je moja skupina ! Nahravate to ? Je to moja skupina !!!
Noel: Je tvoja ! ...
Liam: Teraz je to moja skupina, ked sme srackari a nikto nas nema rad ?
Noel: Je to tvoja skupina ....
Liam: Bola to moja skupina ked nas vsetci milovali! Ty lenivy bastard
Vyroky
Liam: Vstavam a každe rano si myslim, že som génius, a niekedy opravdu som. Napriklad dnes som génius.
Noel: Pisem songy, pretoze v tom ostatnom niesom tak dobry ... a za to tak dobre platia!
Liam: Lennon bol dobry. A my sme boli tiez ako Beatles........Teraz sme uz lepsi.!
Liam: Ludia ma kritizuju, ale ja vyzeram dobre a som dobry spevak....Čo viac kurva chcu ?
Noel: Boh podle vsetkeho meria 168 cm,.................takze som vyssi nez boh!
Liam: Každ rano si rozpravam: Dnes sa zmenim, budem dobry clovek. Prejde ma to ale az tak okolo pol jedenastej.
Liam: Budeme k vam uprimny. Na tento festival sme prisli iba kvôli peniazom.
Noel: Viem, že mam v sebe irskou krv. Každy den sa totz prebudzam s opicou ( kocovinou ).
Noel: Co je moje, to je moje. Co je Liamovo, tak z toho dostanem polovicu!
Noel: My niesme arogantní. My iba vieme, že sme nejlepšia skupina na svete. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: So Aug 18, 2007 5:01 pm Predmet: |
|
|
:DDDDD tieto ich hefty su furt dobre... D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Po Aug 20, 2007 10:44 am Predmet: |
|
|
V dobe britpopovej vojny alebo vzajomneho predbiehania medzi Oasis a Blur ... padli aj ostre slova ktore sa objavili v tlaci. Podla mna v tej dobe sa nevedeli chovat ( Oasis ) ... a skusali co si môzu dovolit ... staznosti boli aj v hoteloch, restauraciach atd. ...
A tu je spominany vyrok Noela za ktory sa hanbil a samorejme uznal ze to prehnal .... ospravedlnil sa.
Noel: ... prajem si aby sa Damon Albarn a Alex James nakazili Aids.
Male info ... Blur tvoria
Damon Albarn (spev a klávesy)
Alex James (basgitara)
Dave Rowntree (bicie)
Coxon (gitara a spev) ... v roku 2002 oputil kapelu
Niekedy sa mi zda ze aj dnesne vykory su prehnane a nerozumiem preco sa musia stazovat ... ved uz maju vsetko peniaze, slavu, vlasnu rodinu, ocenenia ... sklamalo ma ze sa nezucastnili koncertu Live Earth 07 podla mna tam mali byt je to pre dobru vec ... asi to bolo bez naroku na honorar a to sa im asi nepacilo ( aj ked penazi maju urcite dost cd, dvd, reklama, koncerty ) ... a nech sa nevyhovaraju ze mali nieco ine pretoze Liam tam bol, prisiel podporit chalanov zo skupny Kasabian. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Po Sep 10, 2007 1:09 pm Predmet: |
|
|
Ale zaujimavy je noelov nazor na Keane: "Tri najveksie posvy v skupine su spevak, klavesak, bubenik. Nepotrebujem povedat nic viac" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|