Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

THE VERVE SU SPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 12:25 pm    Predmet: THE VERVE SU SPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovedať s citátom Back to top

Best fucking band ever (for me at least!) sa davaju znova dokopy....sakra ja tomu stale neverim....boze to je sen!!! Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.theverve.tv/

http://www.nme.com/news/the-verve/29261

http://www.xfm.co.uk/Article.asp?id=429499

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 1:09 pm    Predmet: Re: THE VERVE SU SPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovedať s citátom Back to top

Waw, tak toto som fakt necakal ze sa daju dokopy, Super sprava! Uz sa tesim na ich novy album.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Akoze mam dost..ale super.Nic proti Richardovym solo albumom..ale bolo to moc umiernene Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A že vraj Vianoce sú len raz za rok Smile Super správa, dúfam, že nový album bude rovnako dobrý ako Urban Hymns.

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som presvedceny, ze to bude velkolepy navrat! Uzasna vec, ze poodhadzovali svoje ega a spojili sa kvoli dobrej veci, kvoli hudbe. Very Happy

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ci jeho, vcera som dorobil skusky o 3 tyzdne stones.... a teraz toto!!!! parad!!! Cool Shocked

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Jún 26, 2007 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak to tiez gratulujem a slavim a aj to ze mam novy job!!joo...inak stavka...vydaju skor album ako Oasis ci nie??!! Confused

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Jún 27, 2007 6:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skveleeee. Udalost roka na scene. Po Kula Shaker dalsii reunion mojej srdcovej kapely rozpadnutej v nestastnom roku 1999. Dufam ze z toho bude viac ako iba jeden album a tour po UK. Ja ich chcem vidiet tiez!!!! Smile

stanek

PríspevokZaslal: St Jún 27, 2007 7:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Myslim ze Verve vydaju skor album ako Oasis Cool

john plish

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: St Jún 27, 2007 2:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

juuu aj s richardom? to bude hot Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Jún 27, 2007 4:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak uz mi je jasne odkial to mate.
Bleskovky a Verve? nejako mi to nejde k sebe Rolling Eyes

http://www.bleskovky.sk/cl/15/162701/The-Verve-sa-dali-opat-dokopy

stanek

PríspevokZaslal: St Jún 27, 2007 4:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Heh, aj na stranke Oasis o tom pisu, dokonca s osmymi vykricnikmi Exclamation Smile

http://www.oasis-news.com/?q=node/1107

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Aug 11, 2007 4:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chystam sa koncert v Londyne...nahodou nejde niekto?Je to uz sold out,ale na ebay sa daju nejake listky kupit...

lonely_soul

PríspevokZaslal: So Aug 11, 2007 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Chystam sa koncert v Londyne...nahodou nejde niekto?Je to uz sold out,ale na ebay sa daju nejake listky kupit...

Ja mam ticket na 9.novembra!!! Very Happy Sa to vypredalo na nete za 15 min, ale som to stihol chvalabohu, stastny jak blcha! Wink

Ak sa ti podari tak sa posnaz na tom ebay na 9.11. a dame meet-up a zopar piv po koncerte. Aj ked ti hajzlici na ebay pytaju hrozne sumy, ale toto bude stat za to. Zivotny zazitok, pochybujem ze este budu hrat v tak komornej atmosfere ako na tomto reunion turne. Cool

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Aug 27, 2007 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Má niekto obrázky Ashroftových singlov príp. singlov od The Verve v dobrej kvalite (najlepšie by boli scany)? Rád by som si spravil cd obal na kompilácie b-strán.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na: