Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Manic Street Preachers
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 11:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super album! Smile ja nikdy som nebol nejak na manics,ale tento gitarovy album je skvely! super super Mr. Green

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
branyo

Založený: 22.08.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 10:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

opravujem, album je skvely, po dvoch dnoch nepocuvam nic ine,
co je prvym singlom?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 10, 2007 10:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

branyo Napísal:
opravujem, album je skvely, po dvoch dnoch nepocuvam nic ine,
co je prvym singlom?

Your Love Alone...V UK charts s nou skoncili na 2.priecke. Porazili ich tie prostitutky Beyonce & Shakira. Twisted Evil Wink

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 11, 2007 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
... tie prostitutky Beyonce & Shakira. Twisted Evil Wink

A ja som myslela, ze to ich zvyjanie sa v klipoch sa silnejsej casti populacie paci, ale vidim, ze vynimky existuju Laughing ... teda ak som to dobre pochopila Wink .

Inak album mame doma, ale este sa mi nedostal do usi, takze to musim este dnes napravit!
Je nejaky track, ktory podla vas z albumu vycnieva?

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
branyo

Založený: 22.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 11, 2007 9:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
lonely_soul Napísal:

A ja som myslela, ze to ich zvyjanie sa v klipoch sa silnejsej casti populacie paci, ale vidim, ze vynimky existuju Laughing ... teda ak som to dobre pochopila Wink .

Inak album mame doma, ale este sa mi nedostal do usi, takze to musim este dnes napravit!

ja tiež to vtierave vlnenie neznasam, podla mna to nie je vobec pritazlive Exclamation

mne sa zatial najviac paci I am just a patsy, Indian Summer , ale aj Your love je vyborna aj vdaka Nine Person, ta sa nemusi vlnit aby bola sexi Rolling Eyes

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Máj 12, 2007 4:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
lonely_soul Napísal:

No z postele by som tie dve v chladný večer nevyhnal, ale čo sa týka hudby, tak mi lezú pekne na nervy. Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Máj 12, 2007 8:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

your love... paradny song! skvele je ten zensky spev do toho, aj tie aranzmany... ti manics ma fakt ze zaskocili (v dobrom Smile) uz opatrne checkujem ich tour dates Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Máj 13, 2007 11:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:

No ja som odmalicka skor fanda Kylie Laughing

Teraz dost ficim na Second Great Depression, melodia aj text su faynove. Cool

lonely_soul

PríspevokZaslal: Št Aug 02, 2007 5:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Autumn Song b-sides http://www.sendspace.com/file/zfdd5s

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Aug 07, 2007 10:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ta very muchly Wink

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Sep 19, 2007 9:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ma niekto aj pesničky, ktore sa objavili na Japonskej edicii

Konkrtetne ide o :

Working Class Hero .... mala by byt oddelene
Love Letter to the Future
Morning Comrades
Send Away the Tigers ... akusticka verzia

Prečo musia mať vždy o niečo viac.

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Sep 23, 2007 9:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Ma niekto aj pesničky, ktore sa objavili na Japonskej edicii

Konkrtetne ide o :

Working Class Hero .... mala by byt oddelene
Love Letter to the Future
Morning Comrades
Send Away the Tigers ... akusticka verzia

Prečo musia mať vždy o niečo viac.

Nazdar! Tie bonusove skladby vysli aj na britskych singloch. Urcite si stiahmi obidva, niektore songy fakt stoja za to!

[single] Your Love Alone http://www.sendspace.com/file/ewgtrr

[single] Autumnsong http://www.sendspace.com/file/oj3mqb

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Sep 26, 2007 7:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:

Nazdar! Tie bonusove skladby vysli aj na britskych singloch. Urcite si stiahmi obidva, niektore songy fakt stoja za to!

[single] Your Love Alone http://www.sendspace.com/file/ewgtrr

[single] Autumnsong http://www.sendspace.com/file/oj3mqb

Vdaka Wink

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Okt 07, 2007 10:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

[single] Indian Summer
http://www.sendspace.com/file/nmapud

4 nove becka, chyba mi vsak instrumentalka z vinylu "You Know It's Going to Hurt" a "Indian Summer (demo)" z iTunes. Vyhlasujem patranie. Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: