|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringobobek
Zalo�en�: 03.09.2007 Pr�spevky: 33
|
Zaslal: Pi Sep 07, 2007 7:39 am Predmet: Gattch |
|
|
Caute,
nepozna niekto z vas kapelu Gattch? Je to slovenska vec, nahrali jeden album niekedy na zaciatku 70-tych rokov a co som cital na webe recenzie, tak ich vsetci vychvaluju do neba. Problem, ze sa to neda nikde zohnat a chcel by som to pocut. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zalo�en�: 09.08.2005 Pr�spevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: St Okt 03, 2007 8:50 am Predmet: |
|
|
ja mam doma LP, som si to vypocul a naozaj ze pecka
skoda ze vydali asi len ten jeden album....
skusim to este niekde na cd zohnat a potom to uploadujem... ak niekto mate moznost si to zohnat tak by ste asi mali..... aspon mne sa to velmi pacilo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringobobek
|
Zaslal: St Okt 03, 2007 10:31 am Predmet: |
|
|
Som rad, ze pocujem pozitivne reakcie. Bolo by fakt dobre, keby to niekto uploadol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zalo�en�: 05.04.2007 Pr�spevky: 405 Bydlisko: Pre�ov, Bratislava |
Zaslal: Ut Okt 09, 2007 11:13 am Predmet: |
|
|
Mam to ale neupnem to pretoze to je taky klenot a skoro nik to nema sorry. Mozno ze casom ti dam na vyber co budes chciet z albumu ale cely urcite nie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringobobek
|
Zaslal: Ut Okt 09, 2007 11:32 am Predmet: |
|
|
Pekne od teba, fakt dik. Ja osobne som rad, ked mozem niekomu pomoct k hudbe, o ktorej by nevedel, alebo by sa k nej nedostal. Ale rob ako myslis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zalo�en�: 25.02.2005 Pr�spevky: 952 Bydlisko: Vostok 1� |
Zaslal: Ut Okt 09, 2007 12:45 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Nap�sal: |
Mam to ale neupnem to pretoze to je taky klenot a skoro nik to nema sorry. Mozno ze casom ti dam na vyber co budes chciet z albumu ale cely urcite nie |
to myslis vazne? ja by som bol rad ak by som mohol niekomu pomoct s niecim co sa neda nikde najst ... _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ut Okt 09, 2007 4:38 pm Predmet: |
|
|
majky Nap�sal: |
to myslis vazne? ja by som bol rad ak by som mohol niekomu pomoct s niecim co sa neda nikde najst ... |
Lebo ja presne viem ako to dopadne ja to upnem a uz to bude na vsetkych warez forach ... tie nebudem ucite podporovat. Ja mu upnem par piesni ake len bude chciet. Lebo mne sa zda ze sa sem registroval iba preto lebo si z wares fora a potom to zneuzijes. Mozno ze ta obvinujem nepravom ale som raz taky koho nepoznam nema sancu. Cely album nebude urcite.
Momentalne som v BA o tri tyzde budem doma tak ti upnem par peniciek a na temu ze chcem cely album sa nebudem vyjadra� ... je to moje rozhodnutie. Zatial si nenachal ziaden prispevok okrem jedneho ze nieco hladas, ja ti to upnem a uz ta tu nebude. Nebudem zab�ja� Slovensku hudbu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: St Okt 10, 2007 6:44 am Predmet: |
|
|
to myslis vazne? ja by som bol rad ak by som mohol niekomu pomoct s niecim co sa neda nikde najst ... |
Lebo ja presne viem ako to dopadne ja to upnem a uz to bude na vsetkych warez forach ... tie nebudem ucite podporovat. Ja mu upnem par piesni ake len bude chciet. Lebo mne sa zda ze sa sem registroval iba preto lebo si z wares fora a potom to zneuzijes. Mozno ze ta obvinujem nepravom ale som raz taky koho nepoznam nema sancu. Cely album nebude urcite.
Momentalne som v BA o tri tyzde budem doma tak ti upnem par peniciek a na temu ze chcem cely album sa nebudem vyjadra� ... je to moje rozhodnutie. Zatial si nenachal ziaden prispevok okrem jedneho ze nieco hladas, ja ti to upnem a uz ta tu nebude. Nebudem zab�ja� Slovensku hudbu. |
aha... zacinam ta chapat ... ale fakt si myslis ze kapela o ktorej sa bavite je nejaka vychytavka na warez forach? _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Zalo�en�: 10.02.2005 Pr�spevky: 1075
|
Zaslal: St Okt 10, 2007 4:40 pm Predmet: |
|
|
Nebudem zabijat slovensku hudbu?Si na drogach man>nehovorim,nemusis tu uonut...ale zase nebud taky uzkoprsy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: �t Okt 11, 2007 6:49 am Predmet: |
|
|
jo, hlavne ked sa to CD neda zohnat oficialnou cestou, 2 CD KOMPLET GATTCH vysiel tusim v roku 2002 ale momentalne sa uz neda kupit ... ak sa da tak ma opravte a dajte vediet kde. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zalo�en�: 05.03.2007 Pr�spevky: 287 Bydlisko: Pre�ov |
Zaslal: �t Okt 11, 2007 8:40 am Predmet: |
|
|
Ako dobre, je to tvoje rozhodnutie, ale neviem, ci si myslis ze ked to sem das, tak ze sa to zrazu objavi na vsetkych forach?? O tom dost pochybujem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ne Okt 14, 2007 12:05 am Predmet: |
|
|
jo, hlavne ked sa to CD neda zohnat oficialnou cestou, 2 CD KOMPLET GATTCH vysiel tusim v roku 2002 ale momentalne sa uz neda kupit ... ak sa da tak ma opravte a dajte vediet kde. |
Nj vyslo iba 2Cd ... reedicia. ( remasterovane ci ako sa to vola ).
Cd 1 obsahuje 1971 - EP Opus (1-2) + LP Opus (3-10) + archivne nahr�vky. CD 2 je Live z Ostravy 1972.
Progresivny rock, miestamy az art umenie, robili Collegium Musicum a De�o Ursiny a treti su urcite Gattch. Skoda ze kapela zanikla skor ako sa mohla dostat na vyslnie.
Gattch tvoria
Juraj �George� �tefula - bicie, perkuse
�udov�t �Ali� Beladi� - klav�r
Tom� �Tomy� R�dey - s�lo gitara, husle
Anton �Tony� Lan�ari� - basov� gitara
jeden �as hral (na basgitare a sopr�novom saxof�ne) aj vynikaj�ci jazzov� klavirista Gabriel Jon�.
a uzkoprsy nie som urcite Len nerad upujem Slovensku hudbu. Tak preto som to tak nazval. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Zalo�en�: 10.02.2005 Pr�spevky: 1075
|
Zaslal: Ne Okt 14, 2007 4:21 pm Predmet: |
|
|
jo, hlavne ked sa to CD neda zohnat oficialnou cestou, 2 CD KOMPLET GATTCH vysiel tusim v roku 2002 ale momentalne sa uz neda kupit ... ak sa da tak ma opravte a dajte vediet kde. |
Nj vyslo iba 2Cd ... reedicia. ( remasterovane ci ako sa to vola ).
Cd 1 obsahuje 1971 - EP Opus (1-2) + LP Opus (3-10) + archivne nahr�vky. CD 2 je Live z Ostravy 1972.
Progresivny rock, miestamy az art umenie, robili Collegium Musicum a De�o Ursiny a treti su urcite Gattch. Skoda ze kapela zanikla skor ako sa mohla dostat na vyslnie.
Gattch tvoria
Juraj �George� �tefula - bicie, perkuse
�udov�t �Ali� Beladi� - klav�r
Tom� �Tomy� R�dey - s�lo gitara, husle
Anton �Tony� Lan�ari� - basov� gitara
jeden �as hral (na basgitare a sopr�novom saxof�ne) aj vynikaj�ci jazzov� klavirista Gabriel Jon�.
a uzkoprsy nie som urcite Len nerad upujem Slovensku hudbu. Tak preto som to tak nazval. |
Este boli na Teba dobri...lebo ja som raz nieco neupol a chalani z tejto stranky mi rozdrbali okno na baraku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Zalo�en�: 17.11.2005 Pr�spevky: 450
|
Zaslal: Ne Okt 14, 2007 7:26 pm Predmet: |
|
|
O tomto albume som nevedel vobec nic, ale zopar prispevkov ma donutilo zacat po nom patrat...no a vyplatilo sa.
Gattch - Gattch [1971]
http://www.sendspace.com/file/ue8ejl
btw musim fakt uznat, ze je to kvalitna zalezitost. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Po Okt 15, 2007 3:54 pm Predmet: |
|
|
lonely_soul Nap�sal: |
O tomto albume som nevedel vobec nic, ale zopar prispevkov ma donutilo zacat po nom patrat...no a vyplatilo sa.
Gattch - Gattch [1971]
http://www.sendspace.com/file/ue8ejl
btw musim fakt uznat, ze je to kvalitna zalezitost. |
Info:
To je Gattch - LP Opus
Tracklist:
01. Kvapka medu
02. Piese� bez slov
03. Narodenie
04. Nezn�ma tv�r
05. Vlak
06. Vok�lna �t�dia � Reminiscencia I
07. Reminiscencia II
08. Kontrapunktick� etuda
Ale ked si to stiahnete nazvy mate po ang.. Kedze Majky ma pravdu ze sa to neda legalne kupit som sa rozhodol ze to upnem. Len neviem kedy ale bude to urcite cele 2cd Gattch. To druhe cd z live koncertu je fenomen�lne.
BetterMan Nap�sal: |
Este boli na Teba dobri...lebo ja som raz nieco neupol a chalani z tejto stranky mi rozdrbali okno na baraku |
tak dufam ze ked to upnem ostanu cele |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|