|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Po Jan 08, 2007 8:51 pm Predmet: |
|
|
lonely_soul Napísal: |
Dnes som cital clanok v Nr novinach o vymene gitaristu v UKND, cool! |
bohuzial alebo bohuvdaka som na tej fotke neni ja ... nakolko nas spevak si spravil prcu z novinarky a zobral na rozhovor kamosa ... to je vul _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ne Okt 28, 2007 6:02 pm Predmet: |
|
|
ked sa budete nudit tak si mozte exkluzivne na supermusic.sk stiahnut nas novy pocin a mozte mi napisat co si o tom myslite
link:
http://www.supermusic.sk/mp3.php _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Okt 30, 2007 9:25 am Predmet: |
|
|
pohode ale nechcete nah trochu pritvrdit? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ut Okt 30, 2007 12:33 pm Predmet: |
|
|
no sak toto je radio-friendly pocin, ostatne su ine... skus si vypocut na nasom myspace profile skladbu BLAZON, to je tiez z nasej poslednej nahravacej session. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Okt 30, 2007 1:47 pm Predmet: |
|
|
noo to je uz lepsi smak! ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ut Okt 30, 2007 6:11 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
no sak toto je radio-friendly pocin, ostatne su ine... skus si vypocut na nasom myspace profile skladbu BLAZON, to je tiez z nasej poslednej nahravacej session. |
Aj ked nemusim take radiovky ... no mne sa viac paci ten radio-friendly pocin ako pesnicka blazon. Taky smiesny pokus o tvrdsiu muziku a trochu smiesny hlas ma spevak v pesnickach. Dobra kapela bola stara dobra Tublatanka nech si beru priklad. ( pesnicky ako Mama, Skusime to cez vesmir atd. ). A pesnicka Lezim v trave to je co za song pre teplych buzerantov prijeb ska alebo o co sa to skusaju. Kedy pride kapela ktora bude prezentovat jeden hudobny styl paneboze. Tak to nebudem chciet aj kedy to davali zadarmo.
Nech ostanu pri pesnickach ako Vedla teba to im sedi viac ako rychlejsie pesnicky. ...... a ja ze uz skoncily. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Okt 30, 2007 10:07 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
no sak toto je radio-friendly pocin, ostatne su ine... skus si vypocut na nasom myspace profile skladbu BLAZON, to je tiez z nasej poslednej nahravacej session. |
Aj ked nemusim take radiovky ... no mne sa viac paci ten radio-friendly pocin ako pesnicka blazon. Taky smiesny pokus o tvrdsiu muziku a trochu smiesny hlas ma spevak v pesnickach. Dobra kapela bola stara dobra Tublatanka nech si beru priklad. ( pesnicky ako Mama, Skusime to cez vesmir atd. ). A pesnicka Lezim v trave to je co za song pre teplych buzerantov prijeb ska alebo o co sa to skusaju. Kedy pride kapela ktora bude prezentovat jeden hudobny styl paneboze. Tak to nebudem chciet aj kedy to davali zadarmo.
Nech ostanu pri pesnickach ako Vedla teba to im sedi viac ako rychlejsie pesnicky. ...... a ja ze uz skoncily. |
inac dude to vies ze Majky tam hra na gitaru??!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: St Okt 31, 2007 7:20 am Predmet: |
|
|
kamo, ne neskoncili sme a dik za nazor "Lezim v trave" je song z prveho albumu a by si videl co toto reagge/ska robi na koncerte s ludmi Ved dojdi raz a uvidis - si srdecne vitany!!!
PS: S tymi teplymi buzerantami si ma dostal ... existuju aj studeni? _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: St Okt 31, 2007 12:11 pm Predmet: |
|
|
kamo, ne neskoncili sme a dik za nazor "Lezim v trave" je song z prveho albumu a by si videl co toto reagge/ska robi na koncerte s ludmi Ved dojdi raz a uvidis - si srdecne vitany!!!
PS: S tymi teplymi buzerantami si ma dostal ... existuju aj studeni? |
Nebol Filip ja to viem velmy dobre. No a co sa týka pesnicky Lezim v trave tak to som nevedel ze je z prvého albumu pretoze vas vôbec nepoznam, bol som na myspace a tam som si vypočul pesnicky co tam mate, tak preto som sa k tomu vyjadril. Som si myslel ze tam mate iba novu tvorbu.
Tak nechápem preco mate uvedeny hudobny styl ako Rock ked tam mate zmes rôznych stylov - teraz mam na mysli prvy album ... neviem ako dopadol druhy ale k tomu sa vyjadrím ked sa dostanem k vasmu albumu mozno raz ... necham sa prekvapit zatial som pocul pieseň blazom no smiesne ale urcite sa najdu ludia ktory vas maju radi. A to ktore koncerty mas na mysli ??? - akcie kde ma každý vypite a tancuje na vsetko take poznam. Vdaka za pozvanie. Ja vas nechcem nijako urazit ale iba vyjadrujem svoj nazor a nebudem hovorit ze je to good iba preto ze si na fore.
PS: mozno existuju |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: St Okt 31, 2007 3:13 pm Predmet: |
|
|
ked sa budete nudit tak si mozte exkluzivne na supermusic.sk stiahnut nas novy pocin a mozte mi napisat co si o tom myslite
link:
http://www.supermusic.sk/mp3.php |
Tak som si exkluzivne stiahol. Celkom znesitelny popik to je, taka pohodicka. To intro je fayn, na chvilu som mal aj take Indian Summer asociacie ...ale jasne ze iba na chvilu.
Mimochodom co sa stalo s Gagarins??...Uz rok cakam ze date dajaky koncertik v NR alebo okoli... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Nov 03, 2007 10:43 am Predmet: |
|
|
A to ktore koncerty mas na mysli ??? - akcie kde ma každý vypite a tancuje na vsetko take poznam. |
myslim tym vsetky klubove akcie, letne festivaly, majalesy, beanie, silvestre - skratka vsetko co hrame ... ani som si nevsimol ze tam maju vsetci vypite, budem to sledovat. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Nov 05, 2007 3:03 pm Predmet: |
|
|
Ja som uknd nevidel...ale...myslim ze ludia u nas nedocenuju kapely.Napr v uk..mam pocit,ze hlavne NME robi z kazdej sracky neviem co...cela vlna novych kapiel.A kolko krat su texty horsie ako u uknd..poznam iba toho macika..ci ako sa to vola...
A ze ludia na koncerte piju..no a co....sa teste ked pride ten prijebany zakaz fajcenia k nam..mylsim v puboch...otras...fajciari su ako zveri vonku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|