Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Foo Fighters Echoes,silence...

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 4:11 pm    Predmet: Foo Fighters Echoes,silence... Odpovedať s citátom Back to top

Co hovorite na ten album?Podla mna dost peckovy...dost rockovy/niekedy az ako metallica..myslim ze na konci come alive/ dost akustickych veci..trojka je vcelku dobra vec.Jeden z anjlepsich ich albumov,ak nie najlepsi...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 4:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ta piesen statues... cisto ako od beatles

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Okt 10, 2007 5:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

MEGA MEGA MEGA ... nic ine nepocuvam posledne dva tyzdne, dostal som original na meniny Smile . Grohl ma zase prekvapil ako skladatel. "Long Road To Ruin" novy singel, jasny hit ... ale mna zatial najviac dostala skladba "Stranger Things Have Happened" - nadhera ... album 8/10

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Okt 10, 2007 5:55 am    Predmet: Re: Foo Fighters Echoes,silence... Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Jeden z anjlepsich ich albumov,ak nie najlepsi...

no presne, mam pocit ze je na urovni "There Is Nothing Left To Lose" co si myslim ze bol doteraz ich vrchol

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Okt 10, 2007 4:43 pm    Predmet: Re: Foo Fighters Echoes,silence... Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:
Jeden z anjlepsich ich albumov,ak nie najlepsi...

no presne, mam pocit ze je na urovni "There Is Nothing Left To Lose" co si myslim ze bol doteraz ich vrchol

Ja som nikdy nebol nejaky fanda FF,ale toto abum ma uplne dostalo.Grohl je fakt super tipek.A to som este rozmyslal ci kupim FF alebo novu PJ Harvey Laughing Tysim som spravil dobry vyber...

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 11, 2007 9:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

veelmi solidny album.. paci sa mi teb FF styl kt nahodili pri minulom albume... skvela muzika

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 16, 2007 1:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

song Pretender..... fuuuuuuuuuuu...brutal brutal

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 08, 2007 10:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne som sa k tomu dostal a znie to velmi slubne.
Vyborne klasicke vypalovacky ako Pretender, ale velmi sa mi pacia Stranger things have happend (neviem preco mi to pripomina Angel child Smile ) a But Honestly.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: