|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: So Dec 15, 2007 1:17 am Predmet: phpBB3 |
|
|
Ja sa chcem opytat vedenia ci nezvažujete prejsť z phpBB2 na phpBB3 uz je gold verzia ... cize vyslo to oficialne. By som privítal zmenu - aj by to oživilo forum. Som pocul ze trochu je to ine ako u 2 ... teraz mam na mysli administráciu - - ale ak by ste mali problem uz je aj Slovencina a samozrejme aj slovenska podpora www.phpbb3.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ne Dec 16, 2007 12:09 am Predmet: |
|
|
Som trochu pozeral vzhlady a tento je ako stvoreny pre toto forum. Pozrite sa podla mna je to dobre.
http://demo.phpbb3styles.com/index.php?style=9
Farba sa da zmenit, len obrazok je spraveny ako celok cize by ste museli poziadat grafika aby hore pridal nazov madForit.sk alebo aky budete chciet. alebo Oasis forum. Aj ta gitara je dobra ako logo.
By ste sa mohli vyjadriť ci by ste chceli zmenu ja by som ju prijal, lebo na tomto fore je vela chyb. Prispevky by sa nemali stratit to sa bude dat konvertovat. Aj by som vam to spravil ale to si ziada udaje od db ftp atd. Ale snad to budete vediet nahodit. .
Zmena je zivot.
PS: uz som tu ako tak dlho ale este som tu nevidel ziadneho moderatora a v zozname uzivatelov mi prekaza ten spam co tam mate. A nemate prelozene tlacitka ako mne to nevadi ale niekto kto je novy a nevie po ang. môze mat problém ( myslim post reply, new topic, edit, quote ... ), aj smajlici by sa hodili.
Je to velmi zle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Po Dec 17, 2007 5:39 pm Predmet: |
|
|
gnarls, vdaka za tip. neuveris, ale uz 3 tyzdne som doma bez internetu takze to tak aj vyzera ... urcite sa na to pozriem, ale neslubujem nic promptne, lebo som zavaleny stovkami inych veci ...
ale dobre vediet ze phpbb3 je na svete ... s tym spammom som to vzdal, viem, je to o nicom, ale jednoducho vyskusal som vselijake "triky" a nepomohlo dufam ze phpbb3 to vyriesi !!! _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Po Dec 17, 2007 10:16 pm Predmet: |
|
|
Cau
keby som bol vedel ze bojujes (neuspesne) proti spammu vedel by som pomoct mam kamosa ktory sa v phpBB vyzna a vravel ze by stacila jednoducha uprava a bol by tu mozno 1 bot. Ale phpbb3 ma novy CAPTCHA kod cize je zatial 100% chranena od spammbotov. Da sa prejst z BB2 na BB3 s tym ze prispevky aj kategorie prenesies ak by si chcel.Je tam kopa nového Ak by si nieco nevedel kludne sa opytaj rad ti poradim.
PS: ten spam budes musiet odstranit rucne ( myslim botov v zozname uzivatelov ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Po Dec 24, 2007 2:31 pm Predmet: |
|
|
Gnarls, ja som to vzdal pred par mesiacmi s tym spammom, lebo este vacsi problem ako spam je to, ze uzivatelia (nebudem menovat) sa registruju desiatky krat lebo zabudaju hesla. mam tam ludi, ktori sa registrovali aj 20-krat a kazdykrat ked zabudnu heslo, to robia znova ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ut Dec 25, 2007 1:10 pm Predmet: |
|
|
A to mas ako nastavene ze sa ti ten isty uzivatel registruje aj 10 krat. hmm To som este fakt nepocul ved to si mal nastavit aby to uz neslo regnut. Alebo je tam funkcia ked niekto zabudne hesto da sa preposlat a cez mail mu pride pochybujem ze ludia su taky sprosti a 15 x sa regnu ked zabudnu heslo ked je tam moznost si heslo poslat na mail ale isto to nebudu oni kto by si nezapamätal heslo a 10X sa registroval?? Ach jaj
A je tiez pravda to ta ani nepusti to mas bohvie aku verzi tej 2.
No nic ucite uvazuj nad 3 to vyrieši všetky tvoje problémy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|