Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Stastny verzus Siroky

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Stastny verzus Siroky
Stastny
85%
 85%  [ 6 ]
Siroky
14%
 14%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 7

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 10, 2008 8:20 pm    Predmet: Stastny verzus Siroky Odpovedať s citátom Back to top

Sledujete to?Musim zacat tym ze Siroky tam nema co robit.Ale pan Stastny je pekny trapko.Najradsej by som bol keby si zobral svoje vlajocky aj svoje dresy a odisiel prec.On je uplne vymeteny...to caka ze Siroky sa vsetkeho vzda?Totalny retard ten Stastny.Peter,odovzdaj pas a vypadni za ocean...a ked zoberies aj celu SDKU len ti podakujem ty europoslanec...listy pisat a zalovat.Si od SMK odkukal?...

Inak,hlasovat musi kazdy,nech je to zaujimave.jasne ze ja by som tam najradsej videl seba Laughing bo obaja su dementi

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 7:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ty si tomu dal... a koli tomu ze stastny je dement, si dal hlas sirokemu.. uff Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 11:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
no ty si tomu dal... a koli tomu ze stastny je dement, si dal hlas sirokemu.. uff Rolling Eyes

Preto som napisal,nech hlasuje kazdy povinne.Lebo potom to tak vyzera.Budu tu 3 hlasy po dvoch mesiacoch Laughing Inak Sirokeho nejak nemusim...ved som tym aj zacal.

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja by som aj hlasoval, ale nie su pokryte vsetky moznosti ... napr. je mi to fuk a pod. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Alebo tretia moznost, neskorumpovane volby prezidenta SZLH?
Ja viem, fantasmagoria Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 8:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stastny rulez Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 11:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som dal stastneho Cool

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tusim som podcenil fakt,ze je tu dost modrych Laughing

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Sak cele madforit forum je modre Laughing

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 6:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

u mna neslo o farbu ci "smer". v tomto spore drzim stranu Stastnemu, vzladom na svoju STBcku minulost a obchodne aktivity by mal fakt Siroky zvazit svoje posobenie vo funkcii predsedu SZLH. Stastnemu o tento post nejde, tvrdi ze ho nechce zastavat ... cital som Stastneho autobiografiu asi pred 6imi rokmi, tam pise ako jeho rodine a jemu STB zneprijemnovala zivot ked emigroval. Keby ste to citali, tak pochopite preco neznasa STBkov.

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 12:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

u mna neslo o farbu ci "smer". v tomto spore drzim stranu Stastnemu, vzladom na svoju STBcku minulost a obchodne aktivity by mal fakt Siroky zvazit svoje posobenie vo funkcii predsedu SZLH. Stastnemu o tento post nejde, tvrdi ze ho nechce zastavat ... cital som Stastneho autobiografiu asi pred 6imi rokmi, tam pise ako jeho rodine a jemu STB zneprijemnovala zivot ked emigroval. Keby ste to citali, tak pochopite preco neznasa STBkov.

Nejde o politiku?A o co potom?Moze Sirokeho neznasat,aj ja si tam viem predtavit niekoho ineho.Ale sposobom akym to prezentuje je na urovni pomocnej skoly."Vystupim zo siene slavy,dajte dole moj dres a pod" je to trapne.Ked ho clovek vidi,mam pocit,ze ani nevie o com hovori.Snazi sa na nieco poukazovat,kde su Sirokeho deti a ani nevie nazov firmy co chce povedat.Vstup do SDKU...ale nech si ide,ale o zivote na SVK vie velky konsky.Podla mna,vsetko sa do robit s nejakou eleganciou a bez nej.A Stastny si vybral tu najhorsiu cestu...ako hokejista klobuk dole,ale co robi teratz...cisty viete co Laughing A este povie"nechcem do toho zatahovat hracov z NHL" ko_ot,pre svoje problemy.Hlavne ze kedysi mu nevadilo spolupracovat so Sirokym a keby je tam,tak drzi usta a krok.Posledna poznamka,Stastnemu nejde o ten post,ale urcite by niekoho odporucil a ja ho tu ako nejaku"sedu eminenciu" fakt nemusim.SVK hokeju sa da pomoct aj inak...

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 11:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja stastneho uznavam. je to osobnost, dokazal toho velmi vela, vzdy bol cestny. moze pripadat stym vsetkym obvinovanim trochu trapne ale to je skor tym ze sa vseobecne povazuje Siroky a podobny za "no problem", proste ze to je bezna vec ze STBci su vo funkciach ale to neznamena ze to je ok. a preto je to zjeho strany zasluzna cinnost ze na to mozno aj takym sposobom ze vystupy zo siene slavy poukazuje. to je podla mna prejav zasadovosti. moze v tom clovek vidiet tiez nejake politicke ambicie, ale ved stastny je v eu-parlamente, ktovie ci vlastne pojde do parlamentych volieb? asi skor nie ked je hentam.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 12:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
ja stastneho uznavam. je to osobnost, dokazal toho velmi vela, vzdy bol cestny. moze pripadat stym vsetkym obvinovanim trochu trapne ale to je skor tym ze sa vseobecne povazuje Siroky a podobny za "no problem", proste ze to je bezna vec ze STBci su vo funkciach ale to neznamena ze to je ok. a preto je to zjeho strany zasluzna cinnost ze na to mozno aj takym sposobom ze vystupy zo siene slavy poukazuje. to je podla mna prejav zasadovosti. moze v tom clovek vidiet tiez nejake politicke ambicie, ale ved stastny je v eu-parlamente, ktovie ci vlastne pojde do parlamentych volieb? asi skor nie ked je hentam.

takmer 100% suhas. Toto sa moze iba v zaostalej spolocnosti stat, kde ludia su zaslepeni zavistou a nenavistou k uspesnym ludom a namiesto toho aby sa riesilo kto je vlastne pan Siroky a pre ktore zakladne dovody by nemal byt na cele tak vyznamnej institucie ako je SZLH, sa tu akurat riesi sposob akym na to konecne niekto vytrvalo poukazuje, hoc aj nie je uplne najidealnejsi. Uz len cakam ked ich zacnu oboch hadzat do jedneho vreca, ak uz sa to naodou nedeje.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: