|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: So Mar 15, 2008 11:41 am Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
gabip79 Napísal: |
Mna bohuzial svojou tvorbou neoslovili. Fakt, ze tolkych inych ano, podla mna prameni z deformacie hudobneho vkusu a pohodlnosti ludi v oblasti spoznavania tvorby inej ako tej pretlacanej v mediach ... |
Nemyslis si ze keby ludia chceli masovo pocuvat trebars Radiohead tak ich Fun Radio alebo Express nehra? Radia hraju to co chcu pocut ludia. Neviem ci si uz zazil ako sa robia taketo prieskumy - ja ano - pustia Ti uryvky cca 30 skladieb a ty ich znamkujes ako v skole.
Preco sa trebars nehrava Lavagance v "komercnych" radiach? Raz darmo alternativa je mensinovy zaner.
Je neskutocne tazke spravit skladbu ktora oslovi masy ludi. Musim priznat ze Desmod to vie. |
sakra, ktori su to ti 30-ti ludia?
a iste su to ludia? lebo podla playlistov radii by som skor tipoval, ze sa prieskumy robia napr. s pomocou mysi, zajacov alebo inych zvierat ...
i ked, mozno by vybrali lepsie ...
A Lavagance ako "alternativa"? Oh my ... mozno u nas, ale nie v krajine s normalnym hudobnym dedicstvom ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: So Mar 15, 2008 11:44 am Predmet: |
|
|
|
to nerobia len na 30ich ludoch, to si asi spatne nejak pochopil, robi sa to v ovela vacsom rozsahu
A Lavagance ako "alternativa"? Oh my ... mozno u nas, ale nie v krajine s normalnym hudobnym dedicstvom ... |
sorry a akoze Lavagance je mainstream? bavime sa o nasej krajine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: So Mar 15, 2008 12:37 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
|
to nerobia len na 30ich ludoch, to si asi spatne nejak pochopil, robi sa to v ovela vacsom rozsahu
sorry a akoze Lavagance je mainstream? bavime sa o nasej krajine |
- pochopil, to bol chaby pokus o for
- to vravim aj ja, Lavagance ako alternativa, ale len u nas. Za normalnych okolnosti by taketo kapely mali dostavat ten priestor v mediach, ktory aktualne okupuju hviezdicky s vybornym PR a bez stipky talentu
Prave preto ma to stve, ze ked niekto spravi nieco odlisne od zauzivanej schemy, tak je to hned alternativne, mensinove, nezaujimave pre media ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Mar 15, 2008 1:16 pm Predmet: |
|
|
To, že Desmod oslovia masy, nie je meradlom kvality. To potom je kvalita aj Rihanna, Scooter a podobné "veci". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ne Mar 16, 2008 6:36 am Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
To, že Desmod oslovia masy, nie je meradlom kvality. ". |
rasto, ale to nikto netvrdi ale budem rad ak mi povies co je meradlo kvality. A vysvetli mi preco su ich pesnicky idiotske. A tiez by ma zaujimalo ci skladas hudbu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ne Mar 16, 2008 7:25 am Predmet: |
|
|
Majky, hudbu neskladám, ich pesničky hodnotím z pozície poslucháča.
Nepáčia sa mi ich texty, hudba mi príde stále rovnaká (otrasná ). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ne Mar 16, 2008 8:33 am Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
Nepáčia sa mi ich texty, hudba mi príde stále rovnaká (otrasná ). |
jasne, chapem ... ja napr. nemusim radiohaed (a tebou zmienovaneho pana hudobnika Yorka) skoncili u mna po the bends, ale nebudem teraz nikde chodit vypisovat ze robia idiotsku hudbu, aj ked si to myslim ... nepocuvam ich, nekupujem si ich albumy (ten zadarmo som stiahol a dokazal pocuvat po druhu pesnicku), nechodim na ich koncerty. that's it. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Mar 17, 2008 10:40 am Predmet: |
|
|
neda mi radiohead su aspon ozajstni hudobnici ktori by vedeli hravat aj ovela tazsie songy ako hravaju...neviem ci desmod by vedeli zahrat aspon songy od radiohead ...u radiohead sa da najst mnozstvo vplyvov oproti takemu desmodu, songy od rh su naozaj pestre...o tom svedci ze to je kapela s asi najvacsim mnozstvom coverov a remixov kadejakych zanrov...
ak mame brat za kriterium kvality hudby technicku vyspelost spojenu s pocuvatelnostou a inovaciou tak radiohead urcite vyhravaju o tom niet pochyb...
ale respektujem ta majky ze tebe sa ich hudba nepaci, asi ta nezastihla v spravnom case v spravnom rozpolozeni
to preco ich nehravaju radia je ina kapitola ktoru sa mi nechce riesit _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Po Mar 17, 2008 11:45 am Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
ale respektujem ta majky ze tebe sa ich hudba nepaci, asi ta nezastihla v spravnom case v spravnom rozpolozeni:D |
ale mne sa ich hudba paci po THE BENDS (vlastnim original nosice Pablo Honey a The Bends) potom to uz slo dole vodou, ale napr. mam strasne rad aj Let Down z OK Computer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Po Mar 17, 2008 5:29 pm Predmet: |
|
|
ano ano, pamatam si ja som skor myslel ich neskorsiu tvorbu... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|