Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Lavagance
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 9:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vyslo im uz EP:http://anarchy.sk/titul.php?titul=128464 a zajtra ho budu krstit v Slovenskom rozhlase, myslim, ze je to krst verejnosti pristupny a nazivo ho bude vysielat Radio_FM zajtra t.j. v utorok od 20.00 v relacii Pohoda.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Vyslo im uz EP:http://anarchy.sk/titul.php?titul=128464 a zajtra ho budu krstit v Slovenskom rozhlase, myslim, ze je to krst verejnosti pristupny a nazivo ho bude vysielat Radio_FM zajtra t.j. v utorok od 20.00 v relacii Pohoda.

Skvela cena toho Ep!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 5:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Boli ste sa na nich niekto aj pozriet na koncerte? Tusim si to EP kupim Smile

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tu su linky na to EP lavagance :

http://www.sendspace.com/file/abx2h8

alebo

http://tinyurl.com/y2cyyf

zdroj: http://nocna-hudba.blogspot.com/

Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 8:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked som zbadal tu cenu, tak som si povedal, ze si to aj kupim, (keby som bol fajciar, tak to mam ako dvoje cigarety), ale ako si sem hodil ten link, tak som neodolal a stiahol som to Laughing Laughing .

Kazdopadne sa tesim na pocuvanie Razz Razz Razz

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 24, 2006 11:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no to je asi aj si problem dnesnych vydavatelstiev - ze legalna hudba je tazsie dostupna preto sa to viac oplati nelegalne stiahnut Very Happy aj ked clovek by si niekedy aj nejake to cd chcel kupit Wink

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 7:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Novy singel nema chybu!!! Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Nov 28, 2007 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

si mozte stiahnut oddnes 11 dni new album 4 free:
www.lavagance.com

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Nov 28, 2007 9:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nie je to môj štyl - poznam iba novy singel
Ten sa da je to pecka. Ale teraz pocuvam druhu pesnicku ale dajako sa nechytám. Hadam to bude dobre ale som prekvapeny konecne nieco ine ako Desmod, IMT Smile, atd. atd. Len dufam ze budu aj ostatne good.

Teepek vdaka za link.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Dec 02, 2007 10:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
si mozte stiahnut oddnes 11 dni new album 4 free:
www.lavagance.com

Uz som stiahol a velmo paci, ale zatial ma skor beru tie pomalsie skladby typu I Had A Dream alebo Cruel Games.

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 10:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lavagance neska zacinaju turne po slovensku s nazvom orthodox experience, prave som sa vratil z ich koncertu v presove a cisty masaker, vrelo odporucam, nazivo su perfektny, skvelu show zrobili, predkapelou bola mne neznama kapela zo ziliny The Swan Bride, ale ti boli tiez super:) takze ak budete mat moznost tha nevahajte Cool Cool

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 16, 2008 2:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja idem tiez na koncert, dik za report Wink The Swan Bride som videla, nazivo su presvedcivi. Len v TT su dve ine predkapely, skoda Confused

my_last.fm

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ut Mar 25, 2008 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Ja idem tiez na koncert, dik za report Wink The Swan Bride som videla, nazivo su presvedcivi. Len v TT su dve ine predkapely, skoda Confused

Ako bolo v TT? My sme boli pozriet v NR a pacilo sa. Ako vravi Kuko..."po tom co neuspela madarska predkapela" Wink to Lavagance rozpalili, potesil aj cover The Hand That Feeds od NIN...no a Orthodox Experience na konci...poriadny nasup. Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: