Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Velvet Revolver - Libertad [2007]

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Apr 03, 2008 1:48 pm    Predmet: Velvet Revolver - Libertad [2007] Odpovedať s citátom Back to top

kvalita: 192 kbit

18 songov

link:
Kód:
http://rapidshare.com/files/104550030/Velvet_Revolver_-_Libertad__2007__CD_SkidVid_Cov_192Kbps.rar.html

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 03, 2008 3:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no skoda ze sa de facto rozpadli ... VR bez Weilanda bude o nicom ... mam obidva albumy, je to vynikajuca kapela, RnR ako ma byt.

Bol som aj na koncerte v rakuskom Wiesene, po vydani prveho albumu, bolo to fajn vidiet Slasha v akcii.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 04, 2008 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaaaj veru tiez som bol pissed ked som sa to dozvedel :-/// mrte mi ale VR svojim vznikom aj zanikom pripominaju audioslave Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: