Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Bob Dylan - 9. júna CEZ Arena, Ostrava

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 04, 2008 4:24 pm    Predmet: Bob Dylan - 9. júna CEZ Arena, Ostrava Odpovedať s citátom Back to top

Nechystate sa niekto? Normalne vazne o tom uvazujem

http://kultura.sme.sk/c/3811097/Cesko-v-juni-privita-legendarneho-Boba-Dylana-i-skupinu-Linkin-Park.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: So Apr 05, 2008 6:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

wooow...to musim vidiet Shocked

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Apr 05, 2008 8:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

park alebo dylana?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: So Apr 05, 2008 12:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dik za info. ja osobne dylana milujem (vlastne som fanatik Smile ) , takze si to asi dam ako darcek k zaverecnym skuskam...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Apr 05, 2008 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a ja som myslel ze on je uz na druhej strane Embarassed

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 06, 2008 11:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
a ja som myslel ze on je uz na druhej strane Embarassed
Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Apr 07, 2008 6:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jsem Ostravák a ani o tom nic nevím - ale je fakt, že to je osobnost a už jen kvůli tomu bych ho mohl jít omrknout. Poslechnu si bestofku a uvidím...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Apr 07, 2008 6:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Jsem Ostravák a ani o tom nic nevím - ale je fakt, že to je osobnost a už jen kvůli tomu bych ho mohl jít omrknout. Poslechnu si bestofku a uvidím...

byt tebou tak neriesim dilemu - urcite tam chod Smile pripajam moj best of rebricek, ktory musi presvedcit kazdeho...

01 Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
02 Girl From The North Country
03 It's All Over Now Baby Blue
04 Subterranean Homesick Blues
05 Times They Are A Changin'

a zoznam by mohol pokracovat do nekonecna Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 13, 2008 2:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no môže to byt fajn

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: