Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ OASIS F�RUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Stereophonics - v�let do Lipska nebo V�dn�?!
Cho� na str�nku 1, 2  �al��

Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobrazi� predch�dzaj�cu t�mu :: Zobrazi� nasleduj�cu t�mu  
adam

Zalo�en�: 13.09.2006
Pr�spevky: 533

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 12:27 pm    Predmet: Stereophonics - v�let do Lipska nebo V�dn�?! Odpoveda� s cit�tom Back to top

Cht�li by jste n�kdo zajet na koncertn� v�jezd do Lipska? Kelly a spol. tam hrajou v p�tek 27.6.!!!

Naposledy upravil adam d�a �t M�j 08, 2008 6:37 pm, celkom upraven� 1 kr�t

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
..filip

Zalo�en�: 10.12.2005
Pr�spevky: 620

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 1:55 pm    Predmet: Re: Stereophonics - v�let do Lipska?! Odpoveda� s cit�tom Back to top

adam Nap�sal:
Cht�li by jste n�kdo zajet na koncertn� v�jezd do Lipska? Kelly a spol. tam hrajou v p�tek 27.6.!!!

kamo akurat cekujem tie nove terminy co pridali... nevedel som ale najst kolko by vysiel listok v lispku ani inde z nemeckych gigov.. ale lipsko je niekde blizko ceskych hranic right?
ja som ale zacal planovat vylet na stereophonics do barcelony, listok do litra, spiatocna letenka okolo 2000... vyzera to tiez dost dobre

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
gabip79

Pr�spevky: 192

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 2:34 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

ani Vieden nie je daleko Wink

https://www.musicticket.at/index.php?id=details&eventid=790

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail
..filip

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 2:38 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

wtf???? preco to nemaju na stranke? a jaky lacny listok? a ten klub arena je uuplne ze najlepsi!! no obavam sa to idem hned kupit...

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky ICQ
gabip79

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 4:04 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

je to aj v ponuke oeticketu, takze to bude isto real Smile

..filip

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 4:11 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

neni o com. tam ideme.

adam

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 5:27 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tak ta V�de� je pro mn� novinkou... Samoz�ejm�, �e rad�i pojedu tam, je to o n�co bl� ne� Lipsko. Mohli bychom uspo��dat n�jak� meeting v tamn� hosp�dce Cool

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Zobrazi� autorove WWW str�nky
..filip

Pr�spevokZaslal: Po M�j 05, 2008 8:26 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

no ja a moji kamosi/kamosky uz sme sa napocitali 6-ti co na 100p ideme a v pirebehu par dni kupime listky Smile nejaky madforit meeting by nebol odveci B)

zootchick
Queen Of All The Shops

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 308

Pr�spevokZaslal: Ut M�j 06, 2008 5:39 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

No tak ta Vieden je teda novinka Very Happy V stredu 18.6. tam hraju BRMC...to by bol poriadny nasup dva taketo koncery za sebou Wink

my_last.fm

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
gabip79

Pr�spevokZaslal: Ut M�j 06, 2008 7:08 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

zootchick Nap�sal:
No tak ta Vieden je teda novinka Very Happy V stredu 18.6. tam hraju BRMC...to by bol poriadny nasup dva taketo koncery za sebou Wink

a listok na BRMC uz mas? Wink

zootchick
Queen Of All The Shops

Zalo�en�: 10.02.2005
Pr�spevky: 308

Pr�spevokZaslal: Ut M�j 06, 2008 7:59 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

gabip79 Nap�sal:
zootchick Nap�sal:

a listok na BRMC uz mas? Wink

Nie, ale este su dostupne, tak dufam, ze sa hned tak nevypredaju Wink

my_last.fm

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu Odosla� e-mail Zobrazi� autorove WWW str�nky MSN Messenger ICQ
..filip

Pr�spevokZaslal: �t M�j 08, 2008 2:47 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

taakze listky rpedavaju uz aj u horaka za 910,- vcera som kupil 6 ks pre mna a kamosov takze bude fun B))

adam

Pr�spevokZaslal: �t M�j 08, 2008 6:25 pm    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

..filip Nap�sal:
taakze listky rpedavaju uz aj u horaka za 910,- vcera som kupil 6 ks pre mna a kamosov takze bude fun B))

Taky m�m l�stky objednan�, jede n�s zat�m z �R pln� auto - teda 5 lidi�ek....

Franz

Zalo�en�: 01.04.2005
Pr�spevky: 403

Pr�spevokZaslal: Pi M�j 09, 2008 10:07 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

Tak po tom co som ich predvcerom videl v Sydney, vrelo odporucam kazdemu kto ich ma aspon trochu rad Smile Paraaada od zaciatku do konca, naslapany setlist, jedna hitovka za druhou, kopa starych veci, ktore som na velku hanbu ani nepoznal niektore, energia sa valila z kazdej pesnicky, spev dokonaly...hodina a pol top kvality, bez zbytocneho prerusovania a natahovania!!

top recommended

konecne ten spravny impulz aby som si poriadne nastudoval prve dva albumy, kde mam znacne rezervy. Embarassed

Zobrazit inform�cie o autorovi Odosla� s�kromn� spr�vu
adam

Pr�spevokZaslal: Po M�j 12, 2008 11:09 am    Predmet: Odpoveda� s cit�tom Back to top

No a kde se teda sejdeme, p�ed halou? A v kolik mysl�te, �e tam doraz�te?

Zobrazi� pr�spevky z predch�dzaj�cich:   
Odosla� nov� t�mu   Odpoveda� na t�mu    Obsah f�ra OASIS F�RUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena �asy uv�dzan� v GMT
Cho� na str�nku 1, 2  �al��
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
Nem��ete odosiela� nov� t�my do tohto f�ra
Nem��ete odpoveda� na t�my v tomto f�re
Nem��ete upravova� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete maza� svoje pr�spevky v tomto f�re
Nem��ete hlasova� v tomto f�re