|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Máj 08, 2008 7:50 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
BetterMan Napísal: |
Gnarls:sklamany?z coho....su to len dema...nikde nie je napsiane ze nieco z toho bude ma albume...na to ze su to dema...podla mna keby to vyda ina kapela ako Oasis vsetci by z toho padli na rit...od Oasis sa vzdy vela ocakava |
No jo na dema to staci to sa stava ked je to oblubena kapela clovek je potom narocny a caka nieco extra. Urcite album bude o inom. Len to cakanie. |
Podla mna ma Record machine urcite kvalitu na to aby bola na albume.STC sa mi viac paci text ako melodia...a u Nothing on me je to opacne...ten text je brutalny...ale ma to nieco do seba.Tisic krat lepsie ako Radiohead |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Máj 08, 2008 8:28 pm Predmet: |
|
|
Tisic krat lepsie ako Radiohead |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Pi Máj 09, 2008 11:31 am Predmet: |
|
|
Takze som si to stiahol a hned popocuval..Stop The Clocks je podla super song, ale kvalitu napr. Masterplanu to (zatial) nema...Record Machine je v pohode, ale co ma najviac prekvapilo je Nothing On Me. Je to dost narez song, aj ked zatial som tej melodii velmi neporozumel asi si ho budem musiet viackrat vypocut, a v tomto songu vobec prvykrat pocujem v nejakej pesnicke od Oasis zeby Liam vrieskal neviem ci ste si to vsimli okolo 1:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Máj 09, 2008 12:37 pm Predmet: |
|
|
Opat ta rovnaka nervozita ked si idem vypocut po prvy krat novy material od Oasis, co je dobre znamenie ze to kuzlo tam stale este je
este je predcasne hodnotit, ale Stop the clocks a najma Record machine ked dostanu spavne, jemne psychadelicke aranzmany, tak to moze kludne zapadnut do zlateho fondu. A Lord don't slow me down by mal na albume spievat Liam, ma to vacsi naboj, nemozem si pomoct. Nothing on me ma zatial moc nebere, ale to este vobec nic neznamena _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Máj 09, 2008 5:15 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
A Lord don't slow me down by mal na albume spievat Liam, ma to vacsi naboj, nemozem si pomoct. |
suhlasim, co je u mna dost zvlastne, kedze radsej mam Noelov spev, ale tuto sa vyslovene hodi ten Liamov, mohli by to tak spravit, nech v podstate dvakrat nevydaju to iste, ale obavam sa... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: So Máj 10, 2008 3:11 pm Predmet: |
|
|
Tisic krat lepsie ako Radiohead [/quote]Chlape, sorry, ale musim reagovat.Co konkretne je tisic krat lepsie ako radiohead, a s cim od radiohead to porovnavas. Radiohead ma kopu skvelych pesniciek, a novy album je spickovy. Samozrejme, moj nazor, ale ja by som nikdy netrufol povedat, ze nejake demo od oasis je tisic krat lepsie ako radiohead, a kedze si spomenul iba radiohead, tak si tym myslel asi ich celu tvrobu, a to uz je naozaj dost, ked porovnas demo s celou tvorbou radiohead. a to plati aj opacne, nikdy by som nedokazal tvrdit, ze neajke demo od radiohead je tisickrat lepsie ako oasis. Mozno ak by si isiel porovnat konkretny album alebo pesnicku, nepoviem, ale toto sa mi zda prehnane. Len tolko. Ja osobne nedokazem povedat, co je pre mna lepsie. Tak ako som sa tesil na posledny album radiohead, tak sa tesim aj na novy album oasis a tiez som si rychlo stiahol tie dema. Album bude urcite super, ale to prirovananie ma nuti reagovat. Maj sa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: So Máj 10, 2008 5:16 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
Tisic krat lepsie ako Radiohead |
Chlape, sorry, ale musim reagovat.Co konkretne je tisic krat lepsie ako radiohead, a s cim od radiohead to porovnavas. Radiohead ma kopu skvelych pesniciek, a novy album je spickovy. Samozrejme, moj nazor, ale ja by som nikdy netrufol povedat, ze nejake demo od oasis je tisic krat lepsie ako radiohead, a kedze si spomenul iba radiohead, tak si tym myslel asi ich celu tvrobu, a to uz je naozaj dost, ked porovnas demo s celou tvorbou radiohead. a to plati aj opacne, nikdy by som nedokazal tvrdit, ze neajke demo od radiohead je tisickrat lepsie ako oasis. Mozno ak by si isiel porovnat konkretny album alebo pesnicku, nepoviem, ale toto sa mi zda prehnane. Len tolko. Ja osobne nedokazem povedat, co je pre mna lepsie. Tak ako som sa tesil na posledny album radiohead, tak sa tesim aj na novy album oasis a tiez som si rychlo stiahol tie dema. Album bude urcite super, ale to prirovananie ma nuti reagovat. Maj sa[/quote]
Wouwouwou... To som tam capol len tak,neber to tak vazne.Ja osobne si tiez vypucujem Radiohead,aj ked nejaky fan nie som.Niekedy mi vadi atmosfera ich pesniciek,ale uznavam ze su dobra kapela.Mozno to bolo trochu pointless,bol to len osobny nazor...aj ked si za nim nestojim.A k Oasis,su to len dema...tie pesnicky mozu vyzerat uplne inak nakoniec,ak vobec budu na albume.Este niekto kto si mysli ze Radiohead su OVERRATED? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Máj 10, 2008 7:05 pm Predmet: |
|
|
No ja si rozhodne nemyslím, že Radiohead sú "overrated". Ten posledný album je skvelý. Dúfam, že nový album Oasis bude rovnako skvelý. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: So Máj 10, 2008 11:00 pm Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
No ja si rozhodne nemyslím, že Radiohead sú "overrated". Ten posledný album je skvelý. Dúfam, že nový album Oasis bude rovnako skvelý. |
Len vas natahujem boze...vidim ze som pichol do osieho hniezda a radiohead army utoci... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Máj 11, 2008 1:14 pm Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
Len vas natahujem boze...vidim ze som pichol do osieho hniezda a radiohead army utoci... |
ok, nic sa nedeje, tak isto by som branil aj oasis pri takomto vyjadreni. Hlavne nech sa album vydari. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringobobek
Založený: 03.09.2007 Príspevky: 33
|
Zaslal: Po Máj 12, 2008 11:27 am Predmet: |
|
|
No tak po prvom pocuti ... tazko povedat, ale Lord don' slow me down je naozaj dobre zaspievana. Po dlhom case pocujem Liama dobre spievat. Nothing on me ... druha cast je fajn, ked to nabehne to toho sialeneho zaveru, to sa mi paci, vcelku podarena skladba. A tie zvysne 2 mi akosi nic nehovoria, je to cele plne tisic krat opakovanych napadov, chyba tomu trocha cerstvejsieho vzduchu. Takze pre mna je to zatial 50 na 50, som zvedavy, ako bude vyzerat album. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Po Máj 12, 2008 4:06 pm Predmet: |
|
|
Uz sa siri internetom sprava o uniknuti novych skladieb. Konkretne ide o On Me, I Wanna Live A Dream (In My Record Machine) a Stop The Clocks.
Na oficiálnej stránke sa pise ze ide iba o demo verzie z minulých rokov.
Vtedy mali vela nápadov hhh.
A na internete zacali diskusie ze sa nedari v predajnosti a v tom duchu boli hodnotene uz spomenute skladby. Asi cosi take co som napisal aj ja. To bude tym ze su velke ocakavania. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Máj 12, 2008 5:37 pm Predmet: |
|
|
skoda ze tak dlho cakaju s vydanim albumu... myslim ze to bol jeden s dovodov preco odisli od sony... ze museli pol roka cakat pokym sa album dostal do predaja... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Po Máj 12, 2008 6:52 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
A na internete zacali diskusie ze sa nedari v predajnosti a v tom duchu boli hodnotene uz spomenute skladby. Asi cosi take co som napisal aj ja. |
mozes mi to vysvetlit prosim ta? Su to len dema...A mysliet si ze Oasis este niekedy predaju pat milionov cd je pekne ale naivne a nerealne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ut Máj 13, 2008 6:11 am Predmet: |
|
|
mozes mi to vysvetlit prosim ta? Su to len dema...A mysliet si ze Oasis este niekedy predaju pat milionov cd je pekne ale naivne a nerealne |
nic nie je nemozne. povedal by si este v roku 2002 ze Green Day predaju 18 milionov z nejakeho albumu? Uz nad nimi vsetci lamali palicu a vidis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|