Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Paul Weller - 22 Dreams (2008) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 29, 2008 10:25 pm    Predmet: Paul Weller - 22 Dreams (2008) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovedať s citátom Back to top

tak konecne pre vsetkych co maju radi toho hodobneho genia.
ja sa vytesujem.tak nech sa paci Smile

Paul Weller - 22 Dreams (2008)

1. Light Nights
2. 22 Dreams
3. All I Wanna Do (Is Be With You)
4. Have You Made Up Your Mind
5. Empty Ring
6. Invisible
7. Song For Alice
8. Cold Moments
9. The Dark Pages Of September Lead To The New Leaves Of Spring
10. Black River
11. Why Walk When You Can Run
12. Push It Along
13. A Dream Reprise
14. Echoes Round The Sun
15. One Bright Star
16. Lullaby Fur Kinder
17. Where'er Ye Go
18. God
19. 111
20. Sea Spray
21. Night Lights

http://www.filefactory.com/file/4c11bc/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 9:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diki moc. velmi sa tesim, ked to bude konecne dostupne na platni.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 10:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teraz pozeram, ze to mas z blogu 'maybe here now'...aaaa ten link mi nefunguje. neviete to niekto zavesit napr. na mediafire alebo zshare? bola by som povdacna trojkolka Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 10:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Sorry, 3kolka, ale inde ako na rapid mi nejde upovat.

http://rapidshare.com/files/119047162/22_Dreams.rar

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ou. dik. na rapidshare tiez nie je ideal, ale je tam nadej, ze sa mi to podari stiahnut. platna je uz vonku, vyklapacia s 12 stranovym bookletom, cena 20 libier Very Happy myslim, ze nie je co riesit.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som to cekoval az som na to zabudol ale v hudobnom priemysle bol uz dlho ocakavanym materialom. A hlavne diskutovanym na jednom japonskom fore sa o nom popisalo aj by som vam povedal co ale este som nerozluskol ich jazyk.

Ps: ak bude treba nie je problem upnut ide ale v BA budem az v pondelok tam je rýchly net. Doma sa venujem inym veciam Exclamation

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Jún 04, 2008 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diky kamo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Paul Weller bude v oktobri vo Viedni Wink

http://www.oeticket.com/portal/de/konzerte/rock_pop/paul_weller_band/89067/performance.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: