Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

SLOVAN
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Demitra dfinítvne na MS nejde. Dôvodom rokovania o novej zmluve.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Demitra dfinítvne na MS nejde. Dôvodom rokovania o novej zmluve.

Neboj bude medaila

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Neboj bude medaila

Ja sa nebojím, nech chlapci z Európy dokážu, čo je v nich Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

Neboj bude medaila

ja som tiez taky optimista a verim ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som skeptik a pesimista, aby som mohol byt prijemne prekvapeny Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 25, 2008 8:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No bude to zase raz poslabsie a na medailu mozeme s najvacsou pravdepodobnostou zabudnut, ale nevidim jediny dovod preco by som nemal naplno fandit ako vzdy.

Ja by som nasich z NHL neodsudzoval. Pre nas hokej toho spravili tolko, ze im budem naveky vdacny. Vacsina su uz postarsi, po tridsiatke a zraneni sa na nich stihlo nalepit za karieru viac nez dost. Okrem ineho, sa sprisnili pravidla pri uvolnovani hracov a klubovy lekar ma vyznamnejsie slovo ako donedavna. Za dalsie, preco by stale ti isti hraci mali reprezentovat?? To neni ich problem, ze ked sa ospravedlnia, nech uz z zkehokolvek dovodu, ze nas team bude o polovicu slabsi. NEucast hviezd NHL na MS, to je vo vsetkych krajinach samozrejme, len u nas sa z toho robi tragedia a na hracov sa nadava ze si vymyslaju vyhovorky. Skorej by som sa zamyslel ci to predsalen nebude mat nieco spolocne so situaciou v SZLH. A na zaver, za poslednych 5 rokov sa neobjavil ziadny poriadny mlady hrac okrem Meszarosa. Tam vidim problem najvacsi.

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Máj 09, 2008 1:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak a je to tu, hrame o zachranu Sad
Naozaj som si myslel ze postupime zo skupiny aspon, co uz..

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

PríspevokZaslal: Po Máj 12, 2008 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
Tak a je to tu, hrame o zachranu Sad
Naozaj som si myslel ze postupime zo skupiny aspon, co uz..

Co uz ja som veril aspon ze ostala A. kategoria. Bez hracov z NHL je mala sanca.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 6:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vitajme v realite

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 7:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked sa na to pozriem triezvo...s tym kadrom,to nebolo najhorsie.Vlastne posrali len jeden zapas za ktory si to odsrali potom (myslim nemcov).Sme pat aj cosi milionovy narod,nie kazdy den je nedela...stalo sa to aj Rusom u nich doma...ak sa nemyslim,a to je ina hokejova velmoc.nabuduci rok to bude hadam lepsie.Nominacia nebola idealna,ale mozno by tam supler este mal zostat,nevidim nikoho lepsieho...zatial.

Gnarls

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 8:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked je tu taka vseobecna tema musim sa priznat nepozeram az tak sportove veci. - nemam v tom prehlad ale dnes isli spravy futbal slovan vs trnava hhh slovan si kupil lietadlo ktore preletelo cez stadion a ze to bola naj akcia pre policajtov bolo ich tam neurekom. Very Happy

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 01, 2008 12:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Ked je tu taka vseobecna tema musim sa priznat nepozeram az tak sportove veci. - nemam v tom prehlad ale dnes isli spravy futbal slovan vs trnava hhh slovan si kupil lietadlo ktore preletelo cez stadion a ze to bola naj akcia pre policajtov bolo ich tam neurekom. Very Happy

Laughing Laughing Laughing pocuj,nezacal ti vobrocil predavat weed?Smile Laughing Laughing Laughing

Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Jún 01, 2008 3:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Laughing Laughing Laughing pocuj,nezacal ti vobrocil predavat weed?Smile Laughing Laughing Laughing

Preco tak usudzuješ jedine co som zle napisal je ze nie kupili ale prenajali tot vse

Tu mas aj videa bude tam aj to lietadlo. Weed dakujem mal som raz a skoncilo to zle ( az na grcanie, ale predychal som )

Trnava-Slovan - Najväčšia policajná akcia!

http://www.cas.sk/clanok/78113/video-trnava-slovan-najvacsia-policajna-akcia.html

zdroj: www.cas.sk

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: