Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

"Coldplay - Violet Hill" online
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Máj 01, 2008 9:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No neda mi nespomenúť ich slova pre casopis Rolling Stone sa vyjadrili ze to bude štýlovo celkom ine, ako to bolo u ich doteraz 3 albomoch. No ked som si vypocul novy singel zda sa mi ze je to rovnake, je este skoro na konecny zaver album ukaze. A ich koncerty budu asi zadarmo.

Novy singel sa mi paci ... aj ich tvorbu mam rad. Album Parachutes mam rad.

Odporucam album Castles to su asi B-sides. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 02, 2008 6:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa to velmi paci, tiez som cakal daku sladarnu ale toto fajn, a tej "metalovej" gitary ma total dorazil Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Máj 03, 2008 1:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja nad nimi palicu nelamem. Treba si pockat na album a dat mu cas.
Tato pesnicka celkom OK, urcite lepsie ako uvodny singel z X&Y(speed o sound), ktory inak celkom mozem.

A koncerty zadarmo???!!!! Shocked Shocked odkial je to info?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Máj 03, 2008 6:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
A koncerty zadarmo???!!!! Shocked Shocked odkial je to info?

Z oficiálnej stránky. 16.6. V Londýne (Brixton Academy).

Gnarls

PríspevokZaslal: So Máj 17, 2008 7:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

New 5 songs

A Spell A Rebel Yell
Life in Technicolor
Lost!
Viva la Vida
Violet Hill

link
Kód:
http://rapidshare.com/files/115623527/new.rar.html

este som to nepocuval

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Št Máj 29, 2008 6:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na novy album Coldplay sa velmi tesim... nazov aj obal si zaujimave, netypicke, asi ako bude aj ich novy album ktory ma byt podla Chrisa Martina "plny sexu a smrti" ... no som zvedavy ako to vyzneje... novy album ma obsahovat aj song ktory je podla Chrisa "najlepsi aky kedy natocili a ktory by podla neho mal pocut kazdy clovek na zemi"
Violet Hill sa mi celkom paci, ma take charakteristicke crty ich tvorby (a patri medzi ne aj ta drsna gitara Wink ) ... co sa tyka dalsich songov tak najviac sa mi paci Lost?, typicka pomala klavirovka, ktore Colplay dokaze robit skvele
Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 7:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
Na novy album Coldplay sa velmi tesim... nazov aj obal si zaujimave, netypicke, asi ako bude aj ich novy album ktory ma byt podla Chrisa Martina "plny sexu a smrti" ... no som zvedavy ako to vyzneje... novy album ma obsahovat aj song ktory je podla Chrisa "najlepsi aky kedy natocili a ktory by podla neho mal pocut kazdy clovek na zemi"
Violet Hill sa mi celkom paci, ma take charakteristicke crty ich tvorby (a patri medzi ne aj ta drsna gitara Wink ) ... co sa tyka dalsich songov tak najviac sa mi paci Lost?, typicka pomala klavirovka, ktore Colplay dokaze robit skvele
Very Happy

plny sexu s smrti?to je ozaj pop*** opisanie albumu Laughing

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 7:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

co uz, komercny tah Smile

Gnarls

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 8:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan: mozno nam naznacuje ze sa pri tej hudbe dobre sexuje Cool

Pockam na album a odtestujem.

Gnarls

PríspevokZaslal: Št Jún 05, 2008 5:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem ci ste postrehli ale je uz oficiálny klip k Violet Hill

Coldplay - Violet Hill - FULL OFFICIAL VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=IakDItZ7f7Q&feature=user

Album sa da ... taký stred, hlavne ze sa da pocuvat.

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Št Jún 05, 2008 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tuto verziu mam radsej

http://www.youtube.com/watch?v=f8zKtcKCaG8&feature=user

a tu je prva live prezentacia noveho albumu, konkretne piesen Viva la vida

http://www.youtube.com/watch?v=y-S-Q00kGic

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 05, 2008 6:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Coldplay - Viva La Vida or Death And His Friends (2008)

Kód:
http://uploaded.to/?id=qhgu5w

ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 06, 2008 1:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Inac, ten klip je riadne na hovno.

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Jún 06, 2008 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To isté si začínam myslieť o celom albume Sad Ale ten klip je príšerný!

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 08, 2008 12:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ok no, zabite, nadavajte mi do buzien, ale mne sa ten album paci Smile nema to sice nic spolocne s parachutes ale je to take svojske, ine, taky zaujimavy pop Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 2 z 7

Prejdi na: