Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Zutons vs The Fratellis

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto vydal lepsi album?
The Zutons - You can do anything
0%
 0%  [ 0 ]
The Fratellis - Here we stand
100%
 100%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 3

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2008 12:41 pm    Predmet: The Zutons vs The Fratellis Odpovedať s citátom Back to top

Co myslite?Podla mna oba albumy...aj Here we stand aj You can do anything su fakt dobre...dobre kapely...ale asi by som volil druhu menovanu:)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2008 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja sa priznam, ze ani jedno nepoznam. Embarassed Su to take dnesne indie tuctovky alebo nieco originalne ? Skusim nieco potiahnut a uvidim.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2008 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ani neviem. Zutons nepocuvam vobec a na Fratellis som bol zvedavy. kupil som si akurat singel 'Mistress Mabel' na malej platni, ale po vypocuti celeho albumu som ostal trochu v rozpakoch. strasne slabe a take silene mi to prislo.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2008 11:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u mna vyhrava na plnej ciare fratellis.dost dobry rock and rollovy album.
mne sa moc paci a na koncert by som hned siel:)
sia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Jún 14, 2008 9:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jednoznacne Fratellis, aj ked prvy album bol lepsi Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: