Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Young Rascals ( dnes uz iba The Rascals )

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 1:54 pm    Predmet: The Young Rascals ( dnes uz iba The Rascals ) Odpovedať s citátom Back to top

Konecne som sa dokopal a upol vam to slubujem to a stale na to zabudnem. Neviem ci sa vam bude pacit su to stare veci, ked som hladal nieco okolo The Rascals tak som objavil ich stare cd, konkretne ide o The Rascals - Anthology.

size: 228 mb
bitrate: 256 VBR Lame

Info ohladne albumu: This anthology collects songs from the 10 albums The Rascals recorded between 1965-1972. All tracks have been digitally remastered. Zvysok sa docitate v prilozenom textovom subore.

Song Title
DISC 1:
1.I Ain't Gonna Eat Out My Heart Anymore
2.Good Lovin'
3.Do You Feel It - (bonus track)
4.Mustang Sally
5.Baby Let's Wait - (bonus track)
6.In The Midnight Hour - (bonus track)
7.You Better Run
8.What Is The Reason
9.I've Been Lonely Too Long
10.Come On Up
11.Too Many Fish In The Sea - (bonus track)
12.Love Is A Beautiful Thing
13.Groovin'
14.A Girl Like You
15.Find Somebody - (bonus track)
16.How Can I Be Sure
17.If You Knew - (bonus track)
18.I'm So Happy Now - (bonus track)
19.Easy Rollin'
20.Rainy Day
21.It's Wonderful
22.Silly Girl
23.Finale: Once Upon A Dream - (bonus track)
24.A Beautiful Morning

DISC 2:
1.People Got To Be Free
2.Island Of Love - (bonus track)
3.Look Around - (bonus track)
4.A Ray Of Hope
5.Heaven
6.See
7.I'd Like To Take You Home
8.Temptation's `Bout To Get Me
9.Nubia - (bonus track)
10.Real Thing
11.Carry Me Back
12.Right On - (bonus track)
13.Ready For Love
14.I Believe - (bonus track)
15.Glory Glory
16.Love Me
17.Happy Song - (bonus track)
18.Lucky Day
19.Saga Of New York - (bonus track)
20.Brother Tree

link:
Kód:
http://www.sendspace.com/file/mcrg8b

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sice to s tymi dnesnymi The Rascals nema nic spolocne, skusim vypocut Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak tak ja len jednu vec nechapem ako je mozne za maju rovnaky nazov. Aj preto som tam dal young ale oni sa volali tiez jednoducho The Rascals mozno pokracuji v ich mene hhh. Je to dost stare, ale treba aj trochu historie. Wink

snad sa zapaci

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 8:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jednoduche vysvetlenie preco maju rovnaky nazov - proste o nich nikdy nepoculi Smile a problem s tym, ze obe kapely sa volaju rovnako moze posobit problem akurat na americkom trhu, ak maju ti povodni rascals (alebo skor atlantic records) registrovany nazov kapely.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 4:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bolo mi to nejake divne

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Gnarls

PríspevokZaslal: St Jún 18, 2008 3:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som si chcel pozriet nove info o novom albume a hodilo ma to na stranku kde bolo bohužial info tejto kapely.

The Rascals bola populárna americká soulová a rocková skupina šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov. Medzi ich hity patria skladby "I Ain't Gonna Eat Out My Heart Anymore", "Good Lovin'", "Groovin'", "It's Wonderful", "How Can I Be Sure" alebo "A Beautiful Morning".

PS: hladam dalej na nete info o Rascalize Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: