Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Black Rebel Motorcycle Club - Baby 81
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Jún 19, 2008 7:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V mene našej miniexpedície MFI fóra (Zooty, ja + 1 externista) môžem zodpovedne vyhlásiť, že včerajší koncert BRMC vo Viedni maximálne naplnil naše očákavania. Celkový čas hrania bol skoro dve hodiny, predkapela nebola (potrebná Smile)

Hral sa mix zo všetkých albumov, najviac však posledné dva a dostali sme nieco aj z novej tvorby. Jediným negatívom bol 3 pesničkový akustický blok doplnený o country songy z Howlu. Inak všetko ostatné super, zvuk brutálny, riffy ako majú byť, spev ok, interakcia s publikom tak akurat, bez dlhych preslovov Wink

Nase tipy na uvodný song (Love Burns, Took Out a Loan) nam nevysli, kedze zacali so 666 Conducer a potom uz siel jeden hit za druhym. Koncert ukoncili so Spread Your Love. Mne osobne trochu chybalo viac songov z prveho albumu (Rifles, Awake), ale inak vyber bol celkom dobry a pestry (Red Eyes and Tears, Whatever Happened to RNR, Berlin, Weapon of Choice, All You Do is Talk, Need Some Air, Six Barrel Shotgun, American X v obdobnej dlze ako na albume ...)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 19, 2008 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ked uz si zacal, pridam sa aj ja Wink

Koncert bol vynikajuci! Preciteny spev- cisty, bez falosnych tonov, huciace gitary, neuveritelny bubenik!, valilo sa to na nas jedna radost, tak ako sa na poriadny Motorkarsky klub patri Smile Veru, prisli sme si na svoje, vsetko podstatne odznelo. Asi uprostred koncertu si Peter a Robert na podiu vymenili pozicie za mikrofonmi, asi aby si ich uzila aj ta druha strana publika Wink

V ramci akustickeho setu odohral kazdy z nich dve pesnicky celkom sam, Peter dokonca zahral nejaku novu, tiez akusticku. Dalsia nova odoznela ku koncu koncertu, tentoraz uz v plnom nasadeni s elektrickymi gitarami. Co sa mi pacilo bolo, ze zo seba nerobili hviezdy. Ani sme ich dlho nemuseli vyvolavat na pridavok. Ako pise gabip, ziadne zbytocne reci, hovorila za nich hudba Wink

Co dodat na zaver?

Encore ... we want some more!!

Alebo slovami klasika: 'Zugabe, zugabe!' Wink

A vdaka soferovi za bezpecny odvoz na rodnu hrudu, aj ked uz sa hlasila unava Smile

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Št Jún 19, 2008 8:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zugabe??? Ja som celý čas kričal "Sugababes" Laughing

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 11:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Znie dobre.Nemenili oni niekedy teraz bubenika? Question Coi to som len nejaku kacicu niekde cital...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Znie dobre.Nemenili oni niekedy teraz bubenika? Question Coi to som len nejaku kacicu niekde cital...

jj, menili ... taky dost mlado vyzerajuci typek hral

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: So Jún 21, 2008 10:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
Zugabe??? Ja som celý čas kričal "Sugababes" Laughing

A mne bolo podozrive, ze v aute cely cas rotoval 'Change' Wink I've been mistaken...asi by som si mala dat vysetrit sluch Wink

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ste partia hhh nemate aj foto z koncertu ???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Jún 22, 2008 8:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bohuzial, ziadna nami urobena fotodokumentacia neexistuje. Minule som na Editors brala fotak, aj som par zaberov spravila, ale nic moc. Takze tentokrat som si to radsej uzila, nez robila dokumentaciu. Ale na nete fotky z Viedne urcite najdes Wink

my_last.fm

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Júl 06, 2008 11:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja neviem preco...ale Howl je jeden z mojich najoblubenejsich albumov.Proste sa mi to dobre pocuva...

BetterMan

PríspevokZaslal: St Nov 19, 2008 10:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nema niekto THE EFFECTS OF 333?

gabip79

PríspevokZaslal: St Nov 19, 2008 11:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Nema niekto THE EFFECTS OF 333?

http://maybeherenow.blogspot.com/2008/11/black-rebel-motorcycle-club-effects-of.html

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Okt 08, 2009 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Man,keby spravili Howl 2 Wink ten album si zalsuzi ovela viac respektu ako sa mu dostava ci dostalo.

Prave som prisiel z oslavy, par drinkov, trochu depresivne myslienky... a akurat mi hra Mercy...

pre tych kt nepoznaju
http://www.youtube.com/watch?v=Me9MXStjNSE

gabip79

PríspevokZaslal: St Dec 02, 2009 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Síce to je ešte strašne ďaleko, ale 17. mája 2010 budú BRMC opäť v Arene vo Viedni Laughing
http://www.oeticket.com/portal/de/konzerte/rock_pop/black_rebel_motorcycle_club/178404/performance.html

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Št Mar 18, 2010 4:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Spomienky sa vracaju ... ani sa mi nechce verit, ze to budu uz dva roky! Zistila som, ze som uz aj zabudla, ze ti dvaja spevaci/ gitaristi sa volaju Peter a Robert!? To bude tymi inymi myslienkami, nez na hudbu Cool Aj by som si rada ich koncert znovu pozrela, ale radsej odlozim na svadbu Wink Tak kto pojdete, uzite si to Very Happy

my_last.fm

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Mar 19, 2010 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A teraz maju babu do trojky Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: