|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Št Jún 19, 2008 7:05 am Predmet: |
|
|
V mene našej miniexpedície MFI fóra (Zooty, ja + 1 externista) môžem zodpovedne vyhlásiť, že včerajší koncert BRMC vo Viedni maximálne naplnil naše očákavania. Celkový čas hrania bol skoro dve hodiny, predkapela nebola (potrebná )
Hral sa mix zo všetkých albumov, najviac však posledné dva a dostali sme nieco aj z novej tvorby. Jediným negatívom bol 3 pesničkový akustický blok doplnený o country songy z Howlu. Inak všetko ostatné super, zvuk brutálny, riffy ako majú byť, spev ok, interakcia s publikom tak akurat, bez dlhych preslovov
Nase tipy na uvodný song (Love Burns, Took Out a Loan) nam nevysli, kedze zacali so 666 Conducer a potom uz siel jeden hit za druhym. Koncert ukoncili so Spread Your Love. Mne osobne trochu chybalo viac songov z prveho albumu (Rifles, Awake), ale inak vyber bol celkom dobry a pestry (Red Eyes and Tears, Whatever Happened to RNR, Berlin, Weapon of Choice, All You Do is Talk, Need Some Air, Six Barrel Shotgun, American X v obdobnej dlze ako na albume ...) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Št Jún 19, 2008 7:52 pm Predmet: |
|
|
Tak ked uz si zacal, pridam sa aj ja
Koncert bol vynikajuci! Preciteny spev- cisty, bez falosnych tonov, huciace gitary, neuveritelny bubenik!, valilo sa to na nas jedna radost, tak ako sa na poriadny Motorkarsky klub patri Veru, prisli sme si na svoje, vsetko podstatne odznelo. Asi uprostred koncertu si Peter a Robert na podiu vymenili pozicie za mikrofonmi, asi aby si ich uzila aj ta druha strana publika
V ramci akustickeho setu odohral kazdy z nich dve pesnicky celkom sam, Peter dokonca zahral nejaku novu, tiez akusticku. Dalsia nova odoznela ku koncu koncertu, tentoraz uz v plnom nasadeni s elektrickymi gitarami. Co sa mi pacilo bolo, ze zo seba nerobili hviezdy. Ani sme ich dlho nemuseli vyvolavat na pridavok. Ako pise gabip, ziadne zbytocne reci, hovorila za nich hudba
Co dodat na zaver?
Encore ... we want some more!!
Alebo slovami klasika: 'Zugabe, zugabe!'
A vdaka soferovi za bezpecny odvoz na rodnu hrudu, aj ked uz sa hlasila unava _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Št Jún 19, 2008 8:15 pm Predmet: |
|
|
Zugabe??? Ja som celý čas kričal "Sugababes" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 11:13 am Predmet: |
|
|
Znie dobre.Nemenili oni niekedy teraz bubenika? Coi to som len nejaku kacicu niekde cital... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 12:07 pm Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Znie dobre.Nemenili oni niekedy teraz bubenika? Coi to som len nejaku kacicu niekde cital... |
jj, menili ... taky dost mlado vyzerajuci typek hral |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: So Jún 21, 2008 10:33 am Predmet: |
|
|
gabip79 Napísal: |
Zugabe??? Ja som celý čas kričal "Sugababes" |
A mne bolo podozrive, ze v aute cely cas rotoval 'Change' I've been mistaken...asi by som si mala dat vysetrit sluch _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Jún 22, 2008 2:57 pm Predmet: |
|
|
Ste partia hhh nemate aj foto z koncertu ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Ne Jún 22, 2008 8:43 pm Predmet: |
|
|
Bohuzial, ziadna nami urobena fotodokumentacia neexistuje. Minule som na Editors brala fotak, aj som par zaberov spravila, ale nic moc. Takze tentokrat som si to radsej uzila, nez robila dokumentaciu. Ale na nete fotky z Viedne urcite najdes _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ne Júl 06, 2008 11:09 am Predmet: |
|
|
ja neviem preco...ale Howl je jeden z mojich najoblubenejsich albumov.Proste sa mi to dobre pocuva... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 10:51 am Predmet: |
|
|
Nema niekto THE EFFECTS OF 333? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Okt 08, 2009 10:21 pm Predmet: |
|
|
Man,keby spravili Howl 2 ten album si zalsuzi ovela viac respektu ako sa mu dostava ci dostalo.
Prave som prisiel z oslavy, par drinkov, trochu depresivne myslienky... a akurat mi hra Mercy...
pre tych kt nepoznaju
http://www.youtube.com/watch?v=Me9MXStjNSE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 4:52 pm Predmet: |
|
|
Spomienky sa vracaju ... ani sa mi nechce verit, ze to budu uz dva roky! Zistila som, ze som uz aj zabudla, ze ti dvaja spevaci/ gitaristi sa volaju Peter a Robert!? To bude tymi inymi myslienkami, nez na hudbu Aj by som si rada ich koncert znovu pozrela, ale radsej odlozim na svadbu Tak kto pojdete, uzite si to _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Pi Mar 19, 2010 6:47 pm Predmet: |
|
|
A teraz maju babu do trojky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|