Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Verve - novy singel

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: St Jún 25, 2008 7:26 pm    Predmet: The Verve - novy singel Odpovedať s citátom Back to top

ano ano...ak ste este neoculi...mozte tu Smile novy singel od The Verve. bum...

The Verve - Love Is Noise (2008)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Jún 26, 2008 12:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fiha trochu zvlastna hudba, nic prevratne. Lepšia bola ta 14 minutova vec co spravili v nahrávacom štúdiu v Londýne The Thaw Session.

PS: ked sme uz pri The Verve urcite by sa potesil lonely_soul neviete co je s nim uz tu dlho nebol. ( ziaden komentar Confused )

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 26, 2008 5:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super song, som zvedavy na novy album ... ze ci "to" este Verve nestratili Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Št Jún 26, 2008 7:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mna tato pesnicka nejak extra nenadchla. Cakal som klasicky verve zvuk, na co ma pekne naladila the thaw session, a oni potom vyrukuju s takouto popikovou pesnickou. Podla mna to nie je nic moc, snazia sa o moderny zvuk, ale znie to vyumelkovane a neprirodzene. Dufam, ze celkovy zvuk albumu bude niekde uplne inde.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 26, 2008 4:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mmm no tato studiova verzia sa ani mne nepaci moc. tie zvuky vpozadi by osm dal von, trochu hlasnejsie gitaru a nie taku neskreslenu a bolo by to ok Smile ale zase - song dobry len aranzmany mi nesedia. anyway nazivo ale narez

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Jún 29, 2008 6:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Podľa mňa je Love Is Noise v pohode. Tiež som čakal niečo na spôsob Urban Hymns, ale sklamaný rozhodne nie som. Teším sa na album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: Po Jún 30, 2008 9:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

celkom v pohode pesnicka ale tie zvuky divne z pozadia mi tam nesedia

Rasťo

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dnes som našiel na nete ďalší song od The Verve, Mover.

Kód:
http://rapidshare.com/files/126351282/Mover.mp3.html

Čo vy na to? Dobré, nie?

.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 6:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj tento je dost super...taky Verve-ovský style...lubi sa mi to Cool

Rasťo

PríspevokZaslal: Ne Aug 10, 2008 8:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

B-strana zo singlu Love Is Noise: Chic Dub

Kód:
http://rapidshare.com/files/136236155/Chic_Dub.mp3.html

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Aug 11, 2008 10:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
B-strana zo singlu Love Is Noise: Chic Dub

špica. ja prihadzujem tiez nieco nove...nove skladby 'Valium Skies' a 'Noise Epic' spolu so zaznamom z nedavneho vystupenia zo znameho Maida Vale Studios.

Kód:
http://www.zshare.net/download/168572435116340d/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Rasťo

PríspevokZaslal: Po Aug 11, 2008 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ten minikoncert som si pozrel v nedeľu na stránke BBC, nemalo to chybu, The Verve to celkom slušne rozbalili Smile

Rasťo

PríspevokZaslal: Po Aug 11, 2008 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tu je ďalší song, Judas.

Kód:
http://rapidshare.com/files/136575877/Judas.mp3.html

Toto bude dosť dobrý album, cítim to v kostiach Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Ostatné Download Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: