Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Kasabian-Empire

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 5:17 pm    Predmet: Kasabian-Empire Odpovedať s citátom Back to top

Co hovorite na ten album?Som bol posledny tyzden v Londyne a dost to tam zeru...inak,stretol som aj Liama...ked pridem dom dam foto aj pribeh Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 6:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj,tak to sa tesime Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 05, 2006 7:06 pm    Predmet: Re: Kasabian-Empire Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Co hovorite na ten album?Som bol posledny tyzden v Londyne a dost to tam zeru...inak,stretol som aj Liama...ked pridem dom dam foto aj pribeh Cool

aspon netrep... Confused Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Sep 06, 2006 8:12 am    Predmet: Re: Kasabian-Empire Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

prvy album kasabian sa mi pacil, druhy este len caka na vypocutie. som zvedavy, bo singel je v pohode.

Fakt si stretol Liama? Alebo nas len salis? Wink Tesim sa na foto a pribeh.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Sep 06, 2006 8:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to u mna na prvom mieste v download liste, ale este som s k tom u nedostal. Singel sa paci, tak dufam ze zvysok albumu nesklame. Pre mna jeden z najocakavanejsich albumov roka.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Sep 08, 2006 6:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som si ho kupil v UK a zda sa mi o dost slabsi ako prvy.10je skvely song...ale zda sa mi menej hitovy ako debut.

Majky:hej kamo,stretol:) Kukni oasis vseobecne Cool Ak budes dakedy v Ba mozme to riadne zapit:)

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 19, 2006 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zatial album vobec nepresvedcil a za debutom zaostava. Ale este tomu dam sancu

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 26, 2006 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dnes t.j. v utorok 26.9. o 22.00 v Nocnom Zivote na Radiu_FM.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Máj 19, 2008 12:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kasabian - Live at Lowlands Studio Session 17.08.07

http://www.youtube.com/watch?v=nDvi5_yDosw&eurl=http://maybeherenow.blogspot.com/

link je na tomto blogu:
Kód:
http://maybeherenow.blogspot.com/

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna su Kasabian super Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: