Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Gattch
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Pi Sep 07, 2007 7:39 am    Predmet: Gattch Odpovedať s citátom Back to top

Caute,
nepozna niekto z vas kapelu Gattch? Je to slovenska vec, nahrali jeden album niekedy na zaciatku 70-tych rokov a co som cital na webe recenzie, tak ich vsetci vychvaluju do neba. Problem, ze sa to neda nikde zohnat a chcel by som to pocut.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Okt 03, 2007 8:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja mam doma LP, som si to vypocul a naozaj ze pecka Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
skoda ze vydali asi len ten jeden album....
skusim to este niekde na cd zohnat a potom to uploadujem... ak niekto mate moznost si to zohnat tak by ste asi mali..... aspon mne sa to velmi pacilo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ringobobek

PríspevokZaslal: St Okt 03, 2007 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som rad, ze pocujem pozitivne reakcie. Bolo by fakt dobre, keby to niekto uploadol Smile

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 11:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mam to ale neupnem to pretoze to je taky klenot a skoro nik to nema sorry. Mozno ze casom ti dam na vyber co budes chciet z albumu ale cely urcite nie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ringobobek

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pekne od teba, fakt dik. Ja osobne som rad, ked mozem niekomu pomoct k hudbe, o ktorej by nevedel, alebo by sa k nej nedostal. Ale rob ako myslis.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 12:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Mam to ale neupnem to pretoze to je taky klenot a skoro nik to nema sorry. Mozno ze casom ti dam na vyber co budes chciet z albumu ale cely urcite nie

to myslis vazne? Shocked ja by som bol rad ak by som mohol niekomu pomoct s niecim co sa neda nikde najst ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Okt 09, 2007 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

to myslis vazne? Shocked ja by som bol rad ak by som mohol niekomu pomoct s niecim co sa neda nikde najst ...

Lebo ja presne viem ako to dopadne ja to upnem a uz to bude na vsetkych warez forach ... tie nebudem ucite podporovat. Ja mu upnem par piesni ake len bude chciet. Lebo mne sa zda ze sa sem registroval iba preto lebo si z wares fora a potom to zneuzijes. Mozno ze ta obvinujem nepravom ale som raz taky koho nepoznam nema sancu. Cely album nebude urcite.

Momentalne som v BA o tri tyzde budem doma tak ti upnem par peniciek a na temu ze chcem cely album sa nebudem vyjadrať ... je to moje rozhodnutie. Zatial si nenachal ziaden prispevok okrem jedneho ze nieco hladas, ja ti to upnem a uz ta tu nebude. Nebudem zabíjať Slovensku hudbu.

majky

PríspevokZaslal: St Okt 10, 2007 6:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
majky Napísal:

Lebo ja presne viem ako to dopadne ja to upnem a uz to bude na vsetkych warez forach ... tie nebudem ucite podporovat. Ja mu upnem par piesni ake len bude chciet. Lebo mne sa zda ze sa sem registroval iba preto lebo si z wares fora a potom to zneuzijes. Mozno ze ta obvinujem nepravom ale som raz taky koho nepoznam nema sancu. Cely album nebude urcite.

Momentalne som v BA o tri tyzde budem doma tak ti upnem par peniciek a na temu ze chcem cely album sa nebudem vyjadrať ... je to moje rozhodnutie. Zatial si nenachal ziaden prispevok okrem jedneho ze nieco hladas, ja ti to upnem a uz ta tu nebude. Nebudem zabíjať Slovensku hudbu.

aha... zacinam ta chapat ... ale fakt si myslis ze kapela o ktorej sa bavite je nejaka vychytavka na warez forach? Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Okt 10, 2007 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nebudem zabijat slovensku hudbu?Si na drogach man>nehovorim,nemusis tu uonut...ale zase nebud taky uzkoprsy... Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Št Okt 11, 2007 6:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jo, hlavne ked sa to CD neda zohnat oficialnou cestou, 2 CD KOMPLET GATTCH vysiel tusim v roku 2002 ale momentalne sa uz neda kupit ... ak sa da tak ma opravte a dajte vediet kde.

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Okt 11, 2007 8:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ako dobre, je to tvoje rozhodnutie, ale neviem, ci si myslis ze ked to sem das, tak ze sa to zrazu objavi na vsetkych forach?? O tom dost pochybujem.

Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 12:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
jo, hlavne ked sa to CD neda zohnat oficialnou cestou, 2 CD KOMPLET GATTCH vysiel tusim v roku 2002 ale momentalne sa uz neda kupit ... ak sa da tak ma opravte a dajte vediet kde.

Nj vyslo iba 2Cd ... reedicia. ( remasterovane ci ako sa to vola ).

Cd 1 obsahuje 1971 - EP Opus (1-2) + LP Opus (3-10) + archivne nahrávky. CD 2 je Live z Ostravy 1972.

Progresivny rock, miestamy az art umenie, robili Collegium Musicum a Dežo Ursiny a treti su urcite Gattch. Skoda ze kapela zanikla skor ako sa mohla dostat na vyslnie.

Gattch tvoria
Juraj “George“ Štefula - bicie, perkuse
Ľudovít “Ali“ Beladič - klavír
Tomáš “Tomy“ Rédey - sólo gitara, husle
Anton “Tony“ Lančarič - basová gitara
jeden čas hral (na basgitare a sopránovom saxofóne) aj vynikajúci jazzový klavirista Gabriel Jonáš.

a uzkoprsy nie som urcite Wink Len nerad upujem Slovensku hudbu. Tak preto som to tak nazval.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
majky Napísal:

Nj vyslo iba 2Cd ... reedicia. ( remasterovane ci ako sa to vola ).

Cd 1 obsahuje 1971 - EP Opus (1-2) + LP Opus (3-10) + archivne nahrávky. CD 2 je Live z Ostravy 1972.

Progresivny rock, miestamy az art umenie, robili Collegium Musicum a Dežo Ursiny a treti su urcite Gattch. Skoda ze kapela zanikla skor ako sa mohla dostat na vyslnie.

Gattch tvoria
Juraj “George“ Štefula - bicie, perkuse
Ľudovít “Ali“ Beladič - klavír
Tomáš “Tomy“ Rédey - sólo gitara, husle
Anton “Tony“ Lančarič - basová gitara
jeden čas hral (na basgitare a sopránovom saxofóne) aj vynikajúci jazzový klavirista Gabriel Jonáš.

a uzkoprsy nie som urcite Wink Len nerad upujem Slovensku hudbu. Tak preto som to tak nazval.

Este boli na Teba dobri...lebo ja som raz nieco neupol a chalani z tejto stranky mi rozdrbali okno na baraku Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 7:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

O tomto albume som nevedel vobec nic, ale zopar prispevkov ma donutilo zacat po nom patrat...no a vyplatilo sa. Wink

Gattch - Gattch [1971]
http://www.sendspace.com/file/ue8ejl

btw musim fakt uznat, ze je to kvalitna zalezitost. Cool

Gnarls

PríspevokZaslal: Po Okt 15, 2007 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
O tomto albume som nevedel vobec nic, ale zopar prispevkov ma donutilo zacat po nom patrat...no a vyplatilo sa. Wink

Gattch - Gattch [1971]
http://www.sendspace.com/file/ue8ejl

btw musim fakt uznat, ze je to kvalitna zalezitost. Cool

Info:
To je Gattch - LP Opus

Tracklist:
01. Kvapka medu
02. Pieseň bez slov
03. Narodenie
04. Neznáma tvár
05. Vlak
06. Vokálna štúdia – Reminiscencia I
07. Reminiscencia II
08. Kontrapunktická etuda

Ale ked si to stiahnete nazvy mate po ang.. Wink Kedze Majky ma pravdu ze sa to neda legalne kupit som sa rozhodol ze to upnem. Len neviem kedy ale bude to urcite cele 2cd Gattch. To druhe cd z live koncertu je fenomenálne.

BetterMan Napísal:
Este boli na Teba dobri...lebo ja som raz nieco neupol a chalani z tejto stranky mi rozdrbali okno na baraku

Laughing tak dufam ze ked to upnem ostanu cele Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: