Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Charlatans "You Cross My Path" (2008)
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 10, 2008 1:03 pm    Predmet: The Charlatans "You Cross My Path" (2008) Odpovedať s citátom Back to top

stiahnite si novy album britpopevej klasiky THE CHARLATANS!!!

http://www.xfm.co.uk/news/2008/download-charlatans-new-album-for-free

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 8:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vdaka za linku bellcanto. Normalne sa mi nechce verit, ze XFM ponuka ich album zadarmo ... sice malo asi citam hudobne spravy Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
Vdaka za linku bellcanto. Normalne sa mi nechce verit, ze XFM ponuka ich album zadarmo ... sice malo asi citam hudobne spravy Smile

Už to tak vydali i Radiohead a chystal se na to i Carl Barat z Dirty Pretty Things. Naštěstí jim to manažer, nám dobře známý Alan McGee zatrhnul...Nelíbí se mi tyhle nové trendy, jsem zvyklej mít v ruce svou placku s bookletem. Naštvali mě i Oasis se singlem Lord Don´t Slow Me Down. Kdyby ho vydali, tak ho samozřejmě koupím, ale tím, že ho dali na web jsem ho už z principu stáhl nelegálně...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 9:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dik za link.

adam: a ved radiohead vysli aj na cd, aj na vinyle.

inak sa pochopitelne aj ja pripajam za klasicku formu. ja nedam dopustit na klasicke platne, ten pach noveho albumu je proste cisty fetis. obal, booklet, cely package je proste pridana hodnota.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 11:29 pm    Predmet: .... Odpovedať s citátom Back to top

admin=tomas,neni zac,ved sme stari kamosi,ne?Smile
jaj,kolko sa len uz pozname,co?Smile))))))))))))
ale inak dobry album.nic novodobe,ale pre nas(ze tomas Very Happy ?)je to
klasika.britpop forever!!!Smile

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 12:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
dik za link.

adam: a ved radiohead vysli aj na cd, aj na vinyle.

inak sa pochopitelne aj ja pripajam za klasicku formu. ja nedam dopustit na klasicke platne, ten pach noveho albumu je proste cisty fetis. obal, booklet, cely package je proste pridana hodnota.

JJ,ja som minule pozeral,ze sa naseriem a kupim nejaky gramec Cool Fotko ma dost slusnych platni.Ale to normalne stoji peniaze.Si kupim taky s uchom:) ako maju Oasis na v BHN booklete Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 2:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa ten album moc nepaci, pride mi to take divne. Polovica pesniciek ma rovnaky rytmus ako disko z 80-tych rokov. Cakal som cosi ako forever, ale nakoniec som zostal sklamany. Neviem, ci si ho este pustim.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gabip79

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 3:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ringobobek Napísal:
Mne sa ten album moc nepaci, pride mi to take divne. Polovica pesniciek ma rovnaky rytmus ako disko z 80-tych rokov. Cakal som cosi ako forever, ale nakoniec som zostal sklamany. Neviem, ci si ho este pustim.

fakt, niektore songy zneli ako New Order Wink

trojkolka

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 7:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
JJ,ja som minule pozeral,ze sa naseriem a kupim nejaky gramec Cool Fotko ma dost slusnych platni.Ale to normalne stoji peniaze.

co sa platni tyka tak cena je porovnatelna s klasickymi cdckami, dokonca je niekedy platna lacnejsia ako cd verzia albumu (cca. o libru Laughing ). novy album na platni zozenies za par stovak a ked uz kupujem originalnu hudbu, tak som radsej ked je to platna.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 9:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
BetterMan Napísal:
JJ,ja som minule pozeral,ze sa naseriem a kupim nejaky gramec Cool Fotko ma dost slusnych platni.Ale to normalne stoji peniaze.

co sa platni tyka tak cena je porovnatelna s klasickymi cdckami, dokonca je niekedy platna lacnejsia ako cd verzia albumu (cca. o libru Laughing ). novy album na platni zozenies za par stovak a ked uz kupujem originalnu hudbu, tak som radsej ked je to platna.

Platne to je taka klasika uz iba fajka, hupacie kreslo a klalitna muzika. To by bol zivot Very Happy No idem to aj ja stiahnut, ak ked Charlatans az tak nemusim snad prekvapia. Aj ked ako predskokan Rolling Stones usli, aj ked sme ich s Jeremym zachytili iba ku koncu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Platne to je taka klasika uz iba fajka, hupacie kreslo a klalitna muzika. To by bol zivot Very Happy

ja mam toho kresla doma uz dost, a prave v hlave zacinam zvazovat moznost robenia nejakych 'indie-disko' vecerov. uz dlhsi cas pocitujem medzeru na trhu.

*od charlatans mam jeden singel na platni 'the only one i know', na druhej strane je 'there she goes' od la's, ti ma bavili vzdy viac Smile

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
Gnarls Napísal:
Platne to je taka klasika uz iba fajka, hupacie kreslo a klalitna muzika. To by bol zivot Very Happy

ja mam toho kresla doma uz dost, a prave v hlave zacinam zvazovat moznost robenia nejakych 'indie-disko' vecerov. uz dlhsi cas pocitujem medzeru na trhu.

*od charlatans mam jeden singel na platni 'the only one i know', na druhej strane je 'there she goes' od la's, ti ma bavili vzdy viac Smile

Tie vecery budu akoze u Teba doma? Cool Inak indie-disko...uf...to su take tie hopsacky?Ci co to znamena.Leb kazdy ze Indie indie...(sprav nejaky rock n rollovy vecer,pridem i ja.Alebo premietni nejaky dobry film:)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 7:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Tie vecery budu akoze u Teba doma? Cool Inak indie-disko...uf...to su take tie hopsacky?Ci co to znamena.Leb kazdy ze Indie indie...(sprav nejaky rock n rollovy vecer,pridem i ja.Alebo premietni nejaky dobry film:)

skor som narazal na nejaky priestor v bratislave Smile a pod indie mam na mysli sucasnu gitarovu hudbu, je to sice debilna nalepka, ale nejak som si zvykol to pouzivat. to znamena, ze by sa z platni ozyvalo vsetko od strokes, franz ferdinand, arctic monkeys, bloc party, mystery jets, cribs, coral, raveonettes etc. az po oldies ako stooges, buzzcocks, bob dylan, beatles alebo rolling stones. oasis bohuzial len z cdciek Embarassed

gabip79

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 7:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
BetterMan Napísal:

skor som narazal na nejaky priestor v bratislave Smile a pod indie mam na mysli sucasnu gitarovu hudbu, je to sice debilna nalepka, ale nejak som si zvykol to pouzivat. to znamena, ze by sa z platni ozyvalo vsetko od strokes, franz ferdinand, arctic monkeys, bloc party, mystery jets, cribs, coral, raveonettes etc. az po oldies ako stooges, buzzcocks, bob dylan, beatles alebo rolling stones. oasis bohuzial len z cdciek Embarassed

daj vediet kde a kedy, som tam Laughing

trojkolka

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 8:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ak sa mi to podari (co sa asi podari), tak tu urcite promo bude Smile

*btw. je to sice strasne mimo tejto temy, ale uz ked sa to tak zvrhlo. tento piatok pusta l.lucenic v ucku platne 60s. kto sa chysta?

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: