Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

U2
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Št Máj 29, 2008 6:59 pm    Predmet: U2 Odpovedať s citátom Back to top

sice Irsko neni britska krajina, ale tak myslim si ze U2 patri ku vykvetu ostrovnej hudby.
V celom tomto fore som o nich nevidel zmienku, tak ich ako prvy spomeniem ja Smile je to moja najoblubenejsia kapela, tento rok by mali vydat novy album... co si o tejto legendarnej stvorici myslite?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Máj 29, 2008 7:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

daaakedy davno to bolo celkom ok ... teraz sa vsak namiesto tvorby hudby zachranuje svet Rolling Eyes

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Št Máj 29, 2008 7:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Smile tak to nie... hudba je pre Bona vzdy prvorada... ale zachranovaniu sveta sa venuje kus viac, to je pravda a spomaluje to aj nahravania albumov... ludia by ani nemali taky nazor keby uz v dnesnej dobe neboli na nete informacie o kazdej jeho zachranarskej aktivite. A to ze ma ine aktivity neznamena ze hudba je horsia, prave naopak, myslim si ze posledny album bol najlepsi Wink

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 12:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Su dve kapely, ktore mi boli vzdy nesympaticke a to U2 a Suede. Laughing

ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Preco U2? ako fanusika ma zaujima v com spociva negativny pohlad na tuto kapelu Smile

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 3:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
Preco U2? ako fanusika ma zaujima v com spociva negativny pohlad na tuto kapelu Smile

uz to vidim, ze sklzneme k podobnym debatam ako pri Radiohead Wink

PS: kto tu rypal do Suede, haaa? Very Happy

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 4:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hm hm hm ... milujem U2, milujem Suede Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 5:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hudba Suede sa mi paci, vyzor Suede sa mi nepaci. Very Happy Presne tak isto aj U2, myslel som len ludi, ze su mi nesympaticky.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 7:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

U2?Ale...da sa Wink Aj ked to uz len tak dozivaju si myslim...a Bono je taky maskot.Ale zase jedna z naj kapiel v minulosti...klobuk dole pred ich tvorbou.

Suede?Moc ich nepoznam..som davno pocul jedno cd ale nic mi to nejak nehovorilo.

Ja zase nemam rad Muse...asi najprecenovanejsia kapela na svete Laughing Ked neratam nezmyselne veci (pre mna) ako Klaxons Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ToM_XrOwD

PríspevokZaslal: Pi Máj 30, 2008 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aha, no pokial sa ti hudobne paci tak OK... ako ludia ti sympaticky nemusia byt, aj ked ich mozno prilis nepoznas.

Inak, cital som jednu ich prihodu v suvislosti s Oasis... este v case ich POPmartu 97´ im hrali Oasis (vtedy uz slavna kapela 90 rokov) ako predkapela, a Boneheada skoro zabila disco gula ktora padla tesne vedla neho.

Neskor Gallagherovci a Bono s gitaristom Edgeom spolu chlastali v jednej krcme a vraj alkoholicky maraton vyhrali zastupcovia U2 a Bono bol z toho velmi stastny ze v tejto discipline porazili silny vyber Oasis Smile

tod nejake veci z knihy U2 BY U2 Smile

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 9:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
U2?Ale...da sa Wink Aj ked to uz len tak dozivaju si myslim...a Bono je taky maskot.Ale zase jedna z naj kapiel v minulosti...klobuk dole pred ich tvorbou.

Suede?Moc ich nepoznam..som davno pocul jedno cd ale nic mi to nejak nehovorilo.

Ja zase nemam rad Muse...asi najprecenovanejsia kapela na svete Laughing Ked neratam nezmyselne veci (pre mna) ako Klaxons Laughing

nemyslim si ze U2 dozivaju...album all that you can leave behind z pred par rokov povazujem medzi najlepsi z najlepsich...

uplne s tebou suhlasim betterman co sa tyka suede aj muse...
suede mi tiez nikdy nic nehovorili...a muse rovnako povazujem za najprecenovanejsiu kapelu...aj ked asi z inych dovodov ako ty...mne pridu vo vela oblastiach ako strasna kopia radiohead

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 9:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u2 mam rad ich stare albumy a za ich vrchol povazujem platnu 'achtung baby', ktoru pocuvam aj teraz vcelku casto. nostalgicke spominanie na 90. roky. este 'zooropa' sa vcelku da, tie ostatne veci co vydali potom nesledujem.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 10:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Este jeden spam musim.

BetterMan Napísal:

Ja zase nemam rad Muse...asi najprecenovanejsia kapela na svete Laughing

Plne s tebou suhlasim.

Btw. obrazok Suede:

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Este jeden spam musim.

BetterMan Napísal:

Ja zase nemam rad Muse...asi najprecenovanejsia kapela na svete Laughing

Plne s tebou suhlasim.

to tu zacina vyzerat na zalozenie antifanklubu muse Laughing

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Máj 31, 2008 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pridám tiež jeden názor na Muse Very Happy Absolution je podľa mňa super ale z toho ich posledného albumu som bol celkom sklamaný.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: