Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Gramofon + Lacne LP
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Po Jún 23, 2008 1:38 pm    Predmet: Gramofon + Lacne LP Odpovedať s citátom Back to top

Zdravim!

Tak ma napadlo, ze si kupim novy gramofon, lebo mam staru Toshibu na ktorej uz su zle kontakty na repro, divna prenoska, skratka bojim sa, ze mi to znici platne. Najlepsie by bolo keby mal ten gramofon USB a moze (NIE JE TO PODMIENKA) mat aj vstavane repro. No a cena, preto sa hlavne pytam, lebo sa do tejto problematiky nevyznam. Videl som vseljake za 2000SK a pod. Presne taku cenu si predstavujem, tak do tych 3-och litrov. Su tie gramace aspon trocha dobre ? Nehladam nic profesionalne, hlavne nech to hra a mam istotu, ze sa mi nic neznici. Dakujem!

Naposledy upravil sakypop dňa Št Jún 26, 2008 1:36 pm, celkom upravené 2 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 23, 2008 11:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak ja ti poviem...my sme si kupili taky lacny gramofon (sencor). usb vstup to urcite nema (pochybujem ze to nejake vstupy alebo vystupy vobec ma:) ...zvuk to ma strasne slaby v zmysle o nicom...mozno by to bolo fajn ale tie zabudovane repraky su strasne na nic...ak by ten gramofon mal nejaky vystup a prehnal by si to cez zosik do lepsich reprakov tak by to slo...ale takto neodporucam...

sakypop

PríspevokZaslal: Št Jún 26, 2008 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Troska som pozmenil nazov.

Ak by ste nahodou vedeli nejake cheapos stranky s platnami (okrem eBay) budem rad, ked mi date vediet. Dakujem!

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 9:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Ak by ste nahodou vedeli nejake cheapos stranky s platnami (okrem eBay) budem rad, ked mi date vediet. Dakujem!

stare albumy jednoznacne cez bazar/second hand. to ti dam tip, v prahe je shop, tusim sa vola 'disco duck' a tam najdes toho kvantum - rolling stones, beatles, doors, motown single, hendrix a kadejake oldies veci. ceny su tam od 100-400 ceskych kaciek. nove platne moc lacnejsie nezozenies ako byvaju ceny na nejakych eshopoch.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 9:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky za tip! (Ved jasne, ze stare. Very Happy )

Teraz uz mam v tom prehlad a Britpopove platne su jedny z najdrahsich, cize o Morning Glory na platni mozem len snviat. Very Happy

trojkolka

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 10:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ved to. vyslo to vsetko v malom naklade, ktory je beznadejne vypredany, repress v nedohladne. ja si doteraz bucham hlavu o stenu, ze som nekupil 2lp 'stop the clocks' ked sa dalo. ale podarilo sa mi zohnat lp 'the stone roses' a z toho mam nesmiernu radost Smile o co by si mal zaujem zo starych veci?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sakypop

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 10:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stone roses by som rad aj ja. Smile

Tak postupne by som chcel vsetky The Beatles. Doplnit diskografiu The Jam (zatial mam 3) a nejake ine mod revivalove kapely pozhanat. Nejake lahodky zo 60s by som este privital. Smile (Creation, Action, Animals, Kinks...)

Zatial mam len malu zbierku. Par mod, mod revivalov a Last Shadow Puppets + The Jam - The Gift na ceste.

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 11:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cekuj:
http://aukro.sk/showcat.php?ap=1&aid=9141242&bid=199241&id=49594&ap=1&order=t&view=gtext

trojkolka

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 11:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na beatles a rolling stones mam slabost aj ja. nehovoriac o johnnym cashovi a bobovi dylanovi. zbierku mam dost rozsiahlu a hlavne velmi pestru Smile od klasik typu strokes cez babyshambles alebo the coral pocuvam aj veci ako royksopp, gorillaz, bonobo, cat power a kvantum inych. z tych novych kapiel som uz dost preberavy. ale tento rok je mimoriadne plodny - the last shadow puppets, raconteurs, rascals, dirty pretty things a cakaju nas novy verve a oasis...

sakypop

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 5:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek: Tie ceny su na plac. Laughing Len kvoli tomu postovnemu by som takemu podvodnikovi neprispel do vrecka.

trojkolka: Fuu, to gratulujem. Ja chcem tych Beatles a Jam dokoncit a potom sa zameriam na nieco ine.

Mimochodom paci sa vam Duffy ? Chcem si objednat Rockferry. Very Happy

trojkolka

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Mimochodom paci sa vam Duffy ? Chcem si objednat Rockferry. Very Happy

mne ma buduci tyzden od nej dojst 7'' singel 'warwick avenue' Very Happy skvela vec. kupit cely album este odolavam, ale to som aj v pripade amy winehouse a nakoniec som podlahol Smile

sakypop

PríspevokZaslal: Pi Jún 27, 2008 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To by bola moja najrakjsia LP s Last shadow puppets. Very Happy Predsa Duffy je uz ina trieda. Embarassed Twisted Evil

trojkolka

PríspevokZaslal: So Jún 28, 2008 11:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
To by bola moja najrakjsia LP s Last shadow puppets. Very Happy Predsa Duffy je uz ina trieda. Embarassed Twisted Evil

tomu ver. last shadow puppets ma uplne potesili s tym bookletom/plagatom a komplet textami. este keby to dali aj ako vyklapaci gatefold, tak by to bolo viac nez dokonale Smile co sa tyka obalu platne, tak z mojej zbierky uplne milujem od gorillaz 'demon days' alebo the good, the bad & the queen. skutocne krasne spravene albumy.

sakypop

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 5:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak nastal den D a vyberam gramofon, tak mi prosim poradte daco do cca 5k. Diky

trojkolka

PríspevokZaslal: So Júl 26, 2008 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Tak nastal den D a vyberam gramofon, tak mi prosim poradte daco do cca 5k. Diky

Stanton T.50 (cca. do 4000,-) alebo T.60 (do 5000,-). myslim, ze s kvalitnym zosilnovacom a reproduktormi to na domace hranie bohate postacuje.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: