Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Michal Hvorecký: Plyš
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 30, 2005 2:27 pm    Predmet: Michal Hvorecký: Plyš Odpovedať s citátom Back to top

Tuto knizku som dostala pod stromcek a zatial je to zaujimave...

Plyš

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Dec 30, 2005 3:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

knihy moc necitam...ale je mozne,ze sa tej knihe nejak dopracujem...a ja budem mat nejakych 10knh precitanych Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 30, 2005 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Od Hvoreckeho som zatial necital ziadnu knihu, ale obcas pise nejake clanky do novin a celkom v pohode. Dvakrat bol tusim aj Pod Lampou a nazorovo vyzera byt spravny typek Smile (teda az na tie jeho otrasne svetre ake nosia 60 rocni zazobani golfisti Laughing )
Daj vediet Zootchick ked docitas, ci to stoji za to. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Dec 30, 2005 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som asi v polke, mozno o nieco dalej, ale f skratke je to chalanovi - zatial nevyliecitelnom zavislakovi od internetu a erotickych stranok, filmov, cohokolvek podobneho vo virtualnej podobe - ktory ma dalsiu liecbu stale na haku (neuspesne sa liecil uz asi sto krat). Teraz to vyzera celkom nadejne, ale stat sa moze fsetko. Dam vediet, ci to stalo za to Wink

Inak aj mne sa Hvorecky celkom pozdava, videla som ho v "Pod lampou", ked diskutovali o filme "Umucenie Krista". Snazil sa (neviem ci uspesne) bojovat proti demagogii Laughing

Planujem si kupit aj tri predosle Hvoreckeho knihy. Cool

To BetterMan: neboj sa, ja to s knihami tiez moc neprehanam, mam ich rozcitane asi 4, a ani jednu som este stale nedocitala. Inych lakadiel je skratka dost... Rolling Eyes

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Po Jan 02, 2006 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Som asi v polke, mozno o nieco dalej, ale f skratke je to chalanovi - zatial nevyliecitelnom zavislakovi od internetu a erotickych stranok, filmov, cohokolvek podobneho vo virtualnej podobe - ktory ma dalsiu liecbu stale na haku (neuspesne sa liecil uz asi sto krat). Teraz to vyzera celkom nadejne, ale stat sa moze fsetko. Dam vediet, ci to stalo za to Wink

Inak aj mne sa Hvorecky celkom pozdava, videla som ho v "Pod lampou", ked diskutovali o filme "Umucenie Krista". Snazil sa (neviem ci uspesne) bojovat proti demagogii Laughing

Planujem si kupit aj tri predosle Hvoreckeho knihy. Cool

To BetterMan: neboj sa, ja to s knihami tiez moc neprehanam, mam ich rozcitane asi 4, a ani jednu som este stale nedocitala. Inych lakadiel je skratka dost... Rolling Eyes

A ja som si myslel,ze taka zavislost na erotickych strankach neexistuje,ze to len ja som taky a uz je o takom tipkovi aj kniha Laughing
kecam,vsetko s mierou Cool

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 11:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked sme pri tych knihach...cital niekto nieco od Coelha?

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Coelha som este necital, ale moja ex ich mala niekolko ... Putnik ... Veronika sa rozhodla zomriet ... a podobne Smile

Ja som za posledny tyzden precital dve knihy od Dominika Dána: Popol všetkých zarovná a Nehanebné neviniatko vrele odporúčam.

momentálne sa pustam do MICHAEL MOORE: Hlupi bieli muzi Cool

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

ja ja som cital Very Happy tam kde je na zaciatku pyramida, jak sa to len volaaa...akoze dobraaaaaaaa kniha ty kokos... alchymista jasneee

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky:nie je to nahodou ten michael moore, co nakrutil fahrenheit 9/11?

ja mam rozcitany roman Horky mesiac, podla ktoreho natocil roman polanski rovnomenny film. dost zvratene Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
majky:nie je to nahodou ten michael moore, co nakrutil fahrenheit 9/11?

jasne, je to on Smile ... ja mam rad anti-bushovske rozpravky Wink

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 1:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

Coelha som este necital, ale moja ex ich mala niekolko ... Putnik ... Veronika sa rozhodla zomriet ... a podobne Smile

Ja som za posledny tyzden precital dve knihy od Dominika Dána: Popol všetkých zarovná a Nehanebné neviniatko vrele odporúčam.

momentálne sa pustam do MICHAEL MOORE: Hlupi bieli muzi Cool

A tie dve menovane knihy su o com? Question Myslim toho Dominika Dána...

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mhm.tak ja pre istotu neviem o akzch autoroch je rec... Laughing

majky

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 8:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

A tie dve menovane knihy su o com? Question Myslim toho Dominika Dána...

nech sa paci, tu su linky:

POPOL VŠETKÝCH ZAROVNÁ
http://www.slovart.sk/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=4696

NEHANEBNÉ NEVINIATKO
http://www.slovart.sk/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=5290

a teraz čítam od neho tretiu knihu BEŠTIA
http://www.slovart.sk/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=5890

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmmm...vyzera to zaujimavo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 13, 2006 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky to ako stihas tolko knih tak rychlo citat? by si mohol ist robit nejaku relacku o tom Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: