Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Indiependent & Rocknroll Night v Pivnicke
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Sep 15, 2008 12:42 pm    Predmet: Indiependent & Rocknroll Night v Pivnicke Odpovedať s citátom Back to top

ahojte. dufam, ze nebude vadit ak si tu spravim male promo na akciu, ktora sa bude konat 20. septembra (sobota) cca. od 21.00 v bratislavskom podniku Pivnicka (nachadza sa kusok od Hviezdoslavovho namestia, hned pri knihkupectve Reduta).

hrat sa budu veci od Oasis, Libertines, Babyshambles, Dirty Pretty Things, The Good The Bad & The Queen, The Killers, The Strokes, ale aj starsie veci ako Beatles, Johnny Cash, Rolling Stones, The Stooges a to vsetko s moznymi presahmi do cohokolvek, co necakate.

od Oasis urcite cakajte najvacsie pecky, ale aj okrem nich je myslim si vela na co sa tesit. takze dost bolo slov, ked tak sa vidime

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 15, 2008 4:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no myslim ze stym neni ziadny problem ze ot tu je Smile ja osobne sa len tesim ze sa da v ba stravit vecer aj v rock n rollovom prostredi... o to horsie ze som v sobotu na chate Confused
do tej pivnicky sa ale vela ludi nezmesti Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 15, 2008 4:18 pm    Predmet: Re: Indiependent & Rocknroll Night v Pivnicke Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
ahojte. dufam, ze nebude vadit ak si tu spravim male promo na akciu, ktora sa bude konat 20. septembra (sobota) cca. od 21.00 v bratislavskom podniku Pivnicka (nachadza sa kusok od Hviezdoslavovho namestia, hned pri knihkupectve Reduta).

hrat sa budu veci od Oasis, Libertines, Babyshambles, Dirty Pretty Things, The Good The Bad & The Queen, The Killers, The Strokes, ale aj starsie veci ako Beatles, Johnny Cash, Rolling Stones, The Stooges a to vsetko s moznymi presahmi do cohokolvek, co necakate.

od Oasis urcite cakajte najvacsie pecky, ale aj okrem nich je myslim si vela na co sa tesit. takze dost bolo slov, ked tak sa vidime

no to znie velmi zaujimavo. asi aj pridem, ale ako pise filip, problem tam je s miestom. ale aspon na chvilu by som dobehol kuknut.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trojkolka

PríspevokZaslal: Po Sep 15, 2008 5:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jasne. je to bohuzial mensi podnik (kapacita cca. 60 ludi). ale s vynimkou subclubu ma nenapadol priestor kde by sa nieco podobne dalo zrealizovat. tak ci tak, je to prva vlastovka a nic nevylucuje moznu expanziu Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 16, 2008 6:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
jasne. je to bohuzial mensi podnik (kapacita cca. 60 ludi). ale s vynimkou subclubu ma nenapadol priestor kde by sa nieco podobne dalo zrealizovat. tak ci tak, je to prva vlastovka a nic nevylucuje moznu expanziu Smile

Kto ty vlastne si? Wink Seda eminencia bratislavskeho undergroundu? Laughing Shocked

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trojkolka

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak a prvy sobotny vecer je uspesne za nami. kto nebol, moze lutovat Smile hrali sa oasis, blur, verve, stone roses, clash, libertines, babyshambles, strokes, albert hammond jr., dirty pretty things, cornershop, stereophonics a pomedzi to vela inych skvelych veci - od johnnyho casha cez kinks alebo the streets az po muse. vidiet tesne pred zaverecnou ako drviva vacsina osadenstva podniku tancuje na 'wonderwall' bolo neskutocne hrejive Smile

seňor bellcanto tusim ako jediny z madforit fora nechybal a za to mu patri jeden velky dik a moznost zahrania skladby na zelanie podla vlastneho vyberu na najblizsej akcii Smile

..filip

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 3:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
tak a prvy sobotny vecer je uspesne za nami. kto nebol, moze lutovat Smile hrali sa oasis, blur, verve, stone roses, clash, libertines, babyshambles, strokes, albert hammond jr., dirty pretty things, cornershop, stereophonics a pomedzi to vela inych skvelych veci - od johnnyho casha cez kinks alebo the streets az po muse. vidiet tesne pred zaverecnou ako drviva vacsina osadenstva podniku tancuje na 'wonderwall' bolo neskutocne hrejive Smile

seňor bellcanto tusim ako jediny z madforit fora nechybal a za to mu patri jeden velky dik a moznost zahrania skladby na zelanie podla vlastneho vyberu na najblizsej akcii Smile

dude znie to skvele... najblizsie som tam Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:

chlape, aj ja som sa zucastnil, ale bol som len do 23:00. Ale akcia to bola vydarena, dobra hudba, dobry priestor, len nech to ma aj pokracovanie v blizkej buducnosti.

trojkolka

PríspevokZaslal: Ut Sep 23, 2008 12:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
chlape, aj ja som sa zucastnil, ale bol som len do 23:00. Ale akcia to bola vydarena, dobra hudba, dobry priestor, len nech to ma aj pokracovanie v blizkej buducnosti.

sorry Smile urcite dik aj tebe tomas. na dalsom pokracovani sa pracuje a len co budem mat konkretne info, tak tu bude novy plagat.

trojkolka

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 7:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hadajte aku platnu to zrovna vytahujem Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: St Sep 24, 2008 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
hadajte aku platnu to zrovna vytahujem Very Happy

stop the clocks? Very Happy
tam sa hralo z gramcov? wow ja ze to bola taka party ze lne "hrala dobra hudba" Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 6:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka: videl som na myspace aj obrazok platne "Young Folks", ej veru tam muselo byt veselo, skoda ze to je az hen daleko v Blave

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hralo sa z platni a co nebolo na platniach vykrival notebook s dalsim mixakom. hrat od 19.00 do 4.00 rano by nas cisto z platni asi jeb*o Smile a tomu ver, je to jedna platna z 3lp setu 'stop the clocks' Smile

reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2008 6:07 pm    Predmet: rock party v pivnicke 20 SEP 08 Odpovedať s citátom Back to top

cafte, aj ja som tam bol. fine bolo

trojkolka

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 7:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dojdite znovu kuknut buduci vikend 11. oktobra v sobotu do pivnicky v bratislave.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: