Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Lístky do Vídně 2009
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 4:46 pm    Predmet: Lístky do Vídně 2009 Odpovedať s citátom Back to top

Jak to vypadá s lístky do Vídně, které mají přijít přímo z Rakouska ze stránek haly? Už jste je někdo dostali? Já mám zatím pouze ty od Horáka...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ak som to spravne pochopil tak ja som si odkliol nieco take ze si ich vyzdvyhnem tam v den koncertu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 02, 2008 9:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no mne uz dosli asi pred 2 tyzdnami ... doporucene z rakuska. ale objednaval som cez musicticket.at ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
adam

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Přišel mi od nich tenhle e-mail, nechápu, jestli mi měly přijít nebo si je mám vyzvednout...

Sehr geehrter Ticketkäufer,

vielen Dank für Ihre Buchung im WT Online stadthalle.com.

Beleg: 273xxxxx
Auftrag: 299xxxx

Frau Adam Krenek
Havirska 16/365, 702 00 Ostrava
TKRE058-4

OASIS / 26.02.2009 / 19:30
3 Karten - Summe: 126,00 EUR

Hinterlegung an der Abendkassa Bearbeitungsgebühr: 12,60 EUR

Gesamtsumme für 3 Karten: 138,60 EUR

Many thanks for paying (credit-card).

WT Online stadthalle.com
Vogelweidplatz 14
1150 Wien

Konto:
BLZ:

Sollten Sie Fragen zu den gebuchten Tickets haben, wenden Sie sich bitte an

callcenteroptionen-stadthalle.wien-ticket@wien-ticket.at.

Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Besuch der gebuchten Veranstaltung(en)!

If you have any questions concerning your order please refer to

callcenteroptionen-stadthalle.wien-ticket@wien-ticket.at.

Enjoy the show!

Ihr WT Online stadthalle.com Team.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

"Hinterlegung an der Abendkassa" by malo znamenat, ze si ich mas vyzdvihnut tam vecer pred koncertom.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
adam

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 8:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

OK, díky... Teď už to chápu. Myslel jsem, že těch 12E je poštovné a asi to bude nějaká vratná záloha nebo co... Moc Němčinu neumím...teda vlastně vůbec Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 10:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to je vpoho, tych 12 EUR Ti ale asi nevratia, to bude asi ten tzv. manipulacny poplatok, ci ako sa tomu nadava

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
..filip

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 11:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Frau Adam Krenek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
adam

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 11:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Frau Adam Krenek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

JJ, vtipný Laughing Ukazoval jsem ten mail přítelkyni, která se učí Německy a taky se mi smála... No bylo tam při objednávce na doplnění HER a FRAU - no a HER je v Angličtině "její" a to FRAU mi připadalo mužněji Laughing

matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 1:47 pm    Predmet: Re: Lístky do Vídně 2009 Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Jak to vypadá s lístky do Vídně, které mají přijít přímo z Rakouska ze stránek haly? Už jste je někdo dostali? Já mám zatím pouze ty od Horáka...

ja som si to objednaval z www.stadhalle.com a listky mi prisli do piatich dni. Ked ti to tam pise ze si ich mas vyzdvihnut na pokladni, tak si asi neoznacil, ze si to chces poslat priamo na adresu - bola tam taka moznost (6Eur naviac).

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Nov 03, 2008 3:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja mam listok z http://www.hudba.info ... v pohode som to objednal a o 2-3 dni som ho mal doma Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja mam listky z eventimu...tak v pohode 2-3 tyzdne im to trvalo...

..filip

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:

aaa Thao ide s nami!! Smile ide nebodaj este niekto z nocnej hudby?

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 14, 2008 7:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
vibrocil Napísal:

aaa Thao ide s nami!! Smile ide nebodaj este niekto z nocnej hudby?

ee...vyzera ze nikto nejde...suchari su to

matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Pi Nov 28, 2008 10:11 am    Predmet: Listky na statie sa vypredali Odpovedať s citátom Back to top

S na jednej strane radostou ale aj lutostou oznamujem, ze listky na statie vo Viedni sa vypredali. Ratam ze koncert bude do noveho roka sold out cely.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Viedeň "DOYS" TOUR 2009 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre