Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Zavislosti...mate nejake?
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 12:01 am    Predmet: Zavislosti...mate nejake? Odpovedať s citátom Back to top

Cigarety

Nie ze by som bol alkoholik, ale uz som si dlho v pube neobjednal nieco nealko ( JD s colou sa pocita za alko:)

Bwin ( par krat sa stalo, ze som tyzden v mesiaci robil zadarmo...naposledy ked to Roger prehral na Australian Open...btw je ten Nadal vobec clovek? Wink )

No...zivot bez internetu si asi neviem uz predtavit.

Nemate nejake specialne? Priklad...nemenovany clovek z mojho okolia bol schpny ist do netka len kvoli Travianu o 10 tej vecer...ak viete o com hovorim.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 6:35 pm    Predmet: Re: Zavislosti...mate nejake? Odpovedať s citátom Back to top

Internet....v poslednom case ma chytil Facebook...tam som teraz vkuse

Posilka Razz

Sobota vecer bez piva a vodky pre mna straca zmysel Very Happy

ale zo vsetkeho najviac asi ten internet..bez toho si uz neviem predstavit existenciu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heroin. odporucam chlapi Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 8:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

hej zavislost do konca zivota Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: Pi Feb 06, 2009 10:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
..filip Napísal:

hej zavislost do konca zivota Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy well said Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: So Feb 07, 2009 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tu je taky maly zoznam toho, co 'potrebujem' skoro kazdy den...

platne/hudba
zeleny caj
cigarety
the libertines (to je samostatna zavislost aj popri hudbe Smile )
bob dylan (tu plati to iste ako v pripade libertines)
internet

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jop, jop...sú to pivo:D ako správny chlap ho mám rád, a potom ako správny chlap moc, moc ľúbim svoju motorečku Cool a všetko, čo s tým súvisí atď.
prototyp chlapa...grgám, prdím a pijem pivo Shocked Very Happy Very Happy

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja rockova hudba ale aj ine ked je to dobre, pivo Saris, ale ak nie je prispôsobím sa, alkohol metaxa, frajerka, cestovanie po svete a dobre akcie.

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Feb 10, 2009 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Trojkolka: Zeleny caj? Shocked ... ja tomu asi nikdy nepridem na chut ... aj tu kavu pijem len zo"spolocenskych" dovodov
The libertines? To pocuvas dva albumy dookola? Ku vsetkej ucte k obom panom ... RIP

Stanek: posilka? kamo zober ma raz Laughing , ale to pivo a vodka ... man ... sa musim len smiat Laughing Asi som uz starry na to Very Happy

Gnarls: Saris? Odkial si? Wink

Filip: Ty mi kamo povedz jednu vec ... Preco ak niekedy nieco kupim je to od kolegu v praci? V poslednom case mam pocit, ze ak clovek zmeni pracu zmeni dodavatela... Nehovorim o heroine samozrejme ... Confused

stanek

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 10:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Stanek: posilka? kamo zober ma raz Laughing , ale to pivo a vodka ... man ... sa musim len smiat Laughing Asi som uz starry na to Very Happy

pivo + vodka = rychla smrt......vies, studentske casy su tazke Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 10:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Filip: Ty mi kamo povedz jednu vec ... Preco ak niekedy nieco kupim je to od kolegu v praci? V poslednom case mam pocit, ze ak clovek zmeni pracu zmeni dodavatela... Nehovorim o heroine samozrejme ... Confused[/quote]

ak nehovoris o heroine tak ti nepomozem kamo.. Laughing Laughing trava je pre hipikov Laughing

..filip

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 12:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no dobre tak vazne, moj zoznam veci bez kt by som mozno vydrzal nazive ale zivot by bez nich stratil zmysel B))

-kava
-booze
-hudba vseobecne (pocuvanie, hranie, koncetry..)
-plavanie
-cestovanie
-hot chicks
-FIFA Very Happy

stanek

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sorry man...co to je booze Question

stanek

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaj, uz viem Very Happy

BetterMan

PríspevokZaslal: St Feb 11, 2009 6:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
sorry man...co to je booze Question

No, ze je nabozny nie? Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: