|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: St Mar 18, 2009 1:46 pm Predmet: Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!! |
|
|
Liam odštartoval vlastný módny label ... PrettyGreen ... http://www.prettygreen.com/
Hmm, čo si o tom myslíš? _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Mar 18, 2009 4:24 pm Predmet: Re: Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!! |
|
|
peckaaa...som zvedavy na ceny.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Mar 19, 2009 6:59 pm Predmet: |
|
|
konecne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Pi Mar 20, 2009 8:26 pm Predmet: |
|
|
dufam ze liam nezabudne na robotnicke pomery z ktorych vzisiel a nebudu to handry pre snobov co nevedia co je to RnR
btw dobre odpovede dava na tej stranke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Št Jún 04, 2009 12:24 pm Predmet: |
|
|
haha...uz je spusteny shop. je to nechutne drahe. nie je to samozrejme cela kolekcia, ale sklamalo ma to. pokial na tom nechaju take ceny ako teraz a tie veci sa nebudu nejako lisit od fred perry, ben sherman alebo penguin clothing tak mu to nikto kupovat nebude. aspon na facebooku to sklamalo dost vela fanusikov. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Pi Jún 05, 2009 8:05 am Predmet: |
|
|
hrozne....to oblecenie je nic extra....ceny sakra vysoke....za bundu co vyzera jak prsiplast co moj dedo doniesol z vojny pytat okolo 7 a pol tisic... co uz, aspon hudbu robi dobru |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Pi Jún 05, 2009 11:25 am Predmet: |
|
|
hmmm no kukam to tiez.. ta jacket je ale podla mna dost dobra - ale 3700-3800 je fakt dost. ale nejake tricko si asi kupim.
mne najviac irituju tie klobuky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Pi Jún 05, 2009 11:36 am Predmet: |
|
|
a nahovno je spraveny ten shop. si to tovoris a vidis tam nakreslene ruzove, biele a modre tricko vyzzera to smiesne. pritom v skutocnosti to vyzera inak (ovela lepsie).. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Pi Jún 05, 2009 2:05 pm Predmet: |
|
|
ten monkey jacket by som zvazil, keby som si nedavno nekupil podobny fred perry a kebyze tento nestal 125 libier som zvedavy na zvysok, lebo toto ma uplne odradza. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Pi Jún 05, 2009 6:09 pm Predmet: |
|
|
ten monkey jacket je good...paci sa mi...
ja som mal na mysli to parka, neprimerana cena k tomu ako to vyzera..na tych fotkach mi to pripada ako vrece za sedmicku, mozno v skutocnosti to ukaze lepsie.
ale celkovo ma to sklamalo, cakal som od toho viacej, hadam do jula tam da nieco lepsie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Jún 06, 2009 1:04 pm Predmet: |
|
|
ako ta parka neni to zle, je to take ine, zaujimave to berem..samozrejme ta cena je way too much.. ja som si nakoniec kupil biele tricko.. spolu so shippingom cca 60 ojro.. fock. no ale nech ma liam na pivo dalsie kusy uz budu musiet presvedcit najma dobrou cenou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: So Jún 06, 2009 1:52 pm Predmet: |
|
|
jo, je to len moj subjetivny nazor, trochu som to prehnal, myslel som to skor tak ze za tu cenu by mi to urcite nestalo..
inac ak chcete rock n roll / mod oblecenie inspirovane aj gallagherovcami, tak odporucam stranku www.phixclothing.com , plno oblecenia, triciek, a najme bund a kabatov za dobre ceny.. aj ked ty "modely" vyzeraju ako buzny, a niektore veci vyzeraju otrasne tak su tam niektore fakt good kusy za primerane ceny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Jún 06, 2009 2:52 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
jo, je to len moj subjetivny nazor, trochu som to prehnal, myslel som to skor tak ze za tu cenu by mi to urcite nestalo..
inac ak chcete rock n roll / mod oblecenie inspirovane aj gallagherovcami, tak odporucam stranku www.phixclothing.com , plno oblecenia, triciek, a najme bund a kabatov za dobre ceny.. aj ked ty "modely" vyzeraju ako buzny, a niektore veci vyzeraju otrasne tak su tam niektore fakt good kusy za primerane ceny. |
tu stranku poznam. viem ze som na nu klikol na nejaky banner na tusim oasisfanatic.com ze "liam gallagher style clothing" al take nieco
lubia sa mi tam tie cierne "vojete" vintage tricka oasis a rhcp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Jún 08, 2009 1:35 pm Predmet: |
|
|
Co hovorite na ten Liamov song?
http://www.youtube.com/watch?v=HPR74cEx61o
Da sa, nejaky masterpiece to nie je. Nemate to niekto ako mp3...ze by ste to uploadli...alebo nemate nejaky link?
Inak, moc niesom na kupovanie oblecenia cez net...sa vzdy bojim ze kupim nespravnu velkost ale to je moj vecny problem...ja aj v shopoch dost skusam kym pustim nejake prachy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Po Jún 08, 2009 1:38 pm Predmet: |
|
|
no mnesa ten song nejak extre netoto zatial.. by ma zaujimalo ako/s kym ho nahraval |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|