Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!!
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Mar 18, 2009 1:46 pm    Predmet: Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!! Odpovedať s citátom Back to top

Liam odštartoval vlastný módny label ... PrettyGreen ... http://www.prettygreen.com/

Hmm, čo si o tom myslíš?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Mar 18, 2009 4:24 pm    Predmet: Re: Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!! Odpovedať s citátom Back to top

peckaaa...som zvedavy na ceny.. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 19, 2009 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

konecne Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Pi Mar 20, 2009 8:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dufam ze liam nezabudne na robotnicke pomery z ktorych vzisiel a nebudu to handry pre snobov co nevedia co je to RnR Smile
btw dobre odpovede dava na tej stranke Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Št Jún 04, 2009 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

haha...uz je spusteny shop. je to nechutne drahe. nie je to samozrejme cela kolekcia, ale sklamalo ma to. pokial na tom nechaju take ceny ako teraz a tie veci sa nebudu nejako lisit od fred perry, ben sherman alebo penguin clothing tak mu to nikto kupovat nebude. aspon na facebooku to sklamalo dost vela fanusikov.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
stanek

PríspevokZaslal: Pi Jún 05, 2009 8:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hrozne....to oblecenie je nic extra....ceny sakra vysoke....za bundu co vyzera jak prsiplast co moj dedo doniesol z vojny pytat okolo 7 a pol tisic... Rolling Eyes co uz, aspon hudbu robi dobru Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: Pi Jún 05, 2009 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmmm no kukam to tiez.. ta jacket je ale podla mna dost dobra - ale 3700-3800 je fakt dost. ale nejake tricko si asi kupim.
mne najviac irituju tie klobuky

..filip

PríspevokZaslal: Pi Jún 05, 2009 11:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a nahovno je spraveny ten shop. si to tovoris a vidis tam nakreslene ruzove, biele a modre tricko vyzzera to smiesne. pritom v skutocnosti to vyzera inak (ovela lepsie)..

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Pi Jún 05, 2009 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten monkey jacket by som zvazil, keby som si nedavno nekupil podobny fred perry a kebyze tento nestal 125 libier Smile som zvedavy na zvysok, lebo toto ma uplne odradza.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
stanek

PríspevokZaslal: Pi Jún 05, 2009 6:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten monkey jacket je good...paci sa mi...
ja som mal na mysli to parka, neprimerana cena k tomu ako to vyzera..na tych fotkach mi to pripada ako vrece za sedmicku, mozno v skutocnosti to ukaze lepsie.

ale celkovo ma to sklamalo, cakal som od toho viacej, hadam do jula tam da nieco lepsie Wink

..filip

PríspevokZaslal: So Jún 06, 2009 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ako ta parka neni to zle, je to take ine, zaujimave to berem..samozrejme ta cena je way too much.. ja som si nakoniec kupil biele tricko.. spolu so shippingom cca 60 ojro.. fock. no ale nech ma liam na pivo Very Happy dalsie kusy uz budu musiet presvedcit najma dobrou cenou

stanek

PríspevokZaslal: So Jún 06, 2009 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jo, je to len moj subjetivny nazor, trochu som to prehnal, myslel som to skor tak ze za tu cenu by mi to urcite nestalo..Wink

inac ak chcete rock n roll / mod oblecenie inspirovane aj gallagherovcami, tak odporucam stranku www.phixclothing.com , plno oblecenia, triciek, a najme bund a kabatov za dobre ceny..Wink aj ked ty "modely" vyzeraju ako buzny, a niektore veci vyzeraju otrasne Very Happy tak su tam niektore fakt good kusy za primerane ceny.

..filip

PríspevokZaslal: So Jún 06, 2009 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
jo, je to len moj subjetivny nazor, trochu som to prehnal, myslel som to skor tak ze za tu cenu by mi to urcite nestalo..Wink

inac ak chcete rock n roll / mod oblecenie inspirovane aj gallagherovcami, tak odporucam stranku www.phixclothing.com , plno oblecenia, triciek, a najme bund a kabatov za dobre ceny..Wink aj ked ty "modely" vyzeraju ako buzny, a niektore veci vyzeraju otrasne Very Happy tak su tam niektore fakt good kusy za primerane ceny.

tu stranku poznam. viem ze som na nu klikol na nejaky banner na tusim oasisfanatic.com ze "liam gallagher style clothing" al take nieco Laughing
lubia sa mi tam tie cierne "vojete" vintage tricka oasis a rhcp

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co hovorite na ten Liamov song? Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=HPR74cEx61o

Da sa, nejaky masterpiece to nie je. Nemate to niekto ako mp3...ze by ste to uploadli...alebo nemate nejaky link?

Inak, moc niesom na kupovanie oblecenia cez net...sa vzdy bojim ze kupim nespravnu velkost Confused ale to je moj vecny problem...ja aj v shopoch dost skusam kym pustim nejake prachy Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no mnesa ten song nejak extre netoto zatial.. by ma zaujimalo ako/s kym ho nahraval

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre