Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Radiohead- Praha, 23.8. 2009
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 09, 2009 2:20 pm    Predmet: Radiohead- Praha, 23.8. 2009 Odpovedať s citátom Back to top

no dockali sme sa. Najprv do obeda ohlasili Poznan a po obede pridali Prahu. Ked pojdu takymto tempom, za chvilu budu v Bratislave Smile. ALe tak som realista, staci aj Praha.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tondas

Založený: 24.02.2009

PríspevokZaslal: Pi Apr 10, 2009 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

idem na 100% oni su pre mna najvacsia srdcovka..posledny album in rainbows pocuvam posledny rok stale v kuse a nemozem sa ho nabazit.. a OK Computer ani nevravim.fakt sa tesim ze zahraju konecne niekde na blizku..dufam ze sa budu predavat listky aj na SK

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 12, 2009 8:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skvela sprava a jednoznacny vrchol letnej koncertnej sezony.

A pri akej prilezitosti vlastne zas vyrazaju na tour? zeby bol na obzore dalsi album?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

PríspevokZaslal: Ne Apr 12, 2009 11:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Skvela sprava a jednoznacny vrchol letnej koncertnej sezony.

A pri akej prilezitosti vlastne zas vyrazaju na tour? zeby bol na obzore dalsi album?
no v podstate oni su s prestavkami stale na turne k in rainbows. Minuly rok skoncili na jesen v Japonsku, teraz boli v Juznej Amerike a chystaju sa v lete zasa do Europy, stredna Europa, nieco asi v UK, a dalej uvidime kde budu hrat, zatial len 4 su ohlasene. novy album asi nie, aj ked Ed nieco vravel, ze nieco skusaju, ale tak to skor bude horizont dvoch rokov.

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 13, 2009 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

100% idem plus asi dalsich 5-7 kamosov a kamosiek.. mozme zas dat nejaky madforit vyjazd.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
aladdin_sane

Založený: 15.10.2008

PríspevokZaslal: Po Apr 13, 2009 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak sa pripájam aj ja...ak náhodou neohlásia niaky koncert vo Viedni

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
tomas

PríspevokZaslal: Ut Apr 14, 2009 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak listok uz je kupeny. 74euro, trocha vela, ale nevadi. a zajtra od 10:00 aj cez ticketpro.cz, tam budu aj lacnejsie zony.

tondas

PríspevokZaslal: Ut Apr 14, 2009 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kde si kupil listok????

tomas

PríspevokZaslal: St Apr 15, 2009 8:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tondas Napísal:
kde si kupil listok????
cez waste, ale dnes uz kupis aj u horaka za tu istu cenu. hudba.info

tondas

PríspevokZaslal: St Apr 15, 2009 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dikes...uz som si dal kupit u horaka pod podiom..

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Apr 15, 2009 2:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na budúci týždeň kupujem aj ja, dúfam, že ho budú mať u Horáka, najprv sa musím vyliečiť. Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Apr 22, 2009 9:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no takze ja na nich radsej pojdem 21ho na frequency

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

PríspevokZaslal: St Apr 22, 2009 10:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no takze ja na nich radsej pojdem 21ho na frequency
hej, frequency sa oplati, ale ja neoblubujem festivaly a dam prednost solo koncertu.

yoshysun

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 06, 2009 6:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ide niekto autom do tej Prahy??? možno by som sa pridal, poprípade by som mohol autom ísť aj ja, ale samému sa mi nechce, ticket ešte nemám záleží, či niekoho nájdem.

tomas

PríspevokZaslal: Št Aug 06, 2009 11:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

yoshysun Napísal:
ide niekto autom do tej Prahy??? možno by som sa pridal, poprípade by som mohol autom ísť aj ja, ale samému sa mi nechce, ticket ešte nemám záleží, či niekoho nájdem.
no my nejdeme autom, ale mozno by sme sa pridali, ak sa dohodneme.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: