Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

madforit znak?
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 27, 2006 5:19 pm    Predmet: madforit znak? Odpovedať s citátom Back to top

http://wwww.madforit.sk/graphics/horne_vlavo.gif

toto je madforit znak? lebo chcem spravit reklamu madforit a nazehlit si na tricko znak a nevem ci sam spravit novy alebo si tam dat tento. ak mi to vyde tak potom mozem poslat na dobierku ked niekto bude chciet. este sa ohladne toho ozvem pripadne dam sem aj nejake foto toho tricka co spravim

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Št Apr 27, 2006 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No jasne, sprav a potom budeme vsetci navzajom spojeni trickami, teda znamky na nich Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 27, 2006 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super napad. rozmyslam ze by tam bolo treba hodit nieco k tomu logu, nech to vyzera ze je to hlavne o oasis ...

inac mozem poslat kvalitnejsi original toho loga, na bielom pozadi nech to je lepsie na tlac. pripadne sa pohrat a nieco doplnit (oasis motto alebo ...)

mate niekto nejaky napad?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Apr 28, 2006 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna je to logo dobre take ake je. mozno by vela ludi (ktory by mali zaujem tam ist odradilo keby tam videli oasis, mysleli by si ze ta stranka je iba o nich. mne sa to logo vidi uz teraz dost komplikovane... nemas tam len ten modry nazov madforit bez giatry a bieleho tiena. podla mna tu pati menej
je viac

Liam55

PríspevokZaslal: So Apr 29, 2006 6:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
podla mna je to logo dobre take ake je. mozno by vela ludi (ktory by mali zaujem tam ist odradilo keby tam videli oasis, mysleli by si ze ta stranka je iba o nich. mne sa to logo vidi uz teraz dost komplikovane... nemas tam len ten modry nazov madforit bez giatry a bieleho tiena. podla mna tu pati menej
je viac
Tak by sa tam este niekde mohlo napisat nieco s brit popovou scenou....aby si ludia nemysleli, ze je to len o Oasis... Smile ....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: So Apr 29, 2006 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nebol by najlepsi len napis madforit.sk, potom by sa na madforit prisli pozriet aj ludia ktory sem povodne neprisli a stranka by sa im tak zapacila ze by zacali pocuvat oasis a britpop. Very Happy fakt by sme sem dotiahli viac ludi keby bol len napis madfortit.sk este som rozmyslal ze ten napis by mohol byt pisany vo farbach britskej vlajky, neviem ci viete co myslim - bol by napis madforit a v pismenach by boli vyrezy britskej vlajky, vedeli by ste niekto nieco take spravit?

vibrocil

PríspevokZaslal: So Máj 13, 2006 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

marek prosim ta mohol by si mi poslat to logo madforit vo vacsom rozliseni ak mas ten modry napis madforit (ktory je v logu) tak staci ked mi posles len ten. dik moc

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Máj 14, 2006 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak co ty na to?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Liam55

PríspevokZaslal: Ut Máj 16, 2006 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pozrite tuto stranku: http://tricka.sme.sk/

MOzte si tam objednat tricka ake len chcete, este ja bundy a dokonca aj spodne pradlo ci podlozky pod mys Smile Smile

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Máj 17, 2006 12:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trenky mad for it Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Liam55

PríspevokZaslal: Pi Aug 25, 2006 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tato tema nejako zapadla prachom.... .

Vibrocil, spravil si nejake tricko? Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: So Aug 26, 2006 5:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
vibrocil Napísal:
je viac
Tak by sa tam este niekde mohlo napisat nieco s brit popovou scenou....aby si ludia nemysleli, ze je to len o Oasis... Smile ....

no myslim si ze aj ked budete alebo budeme mat na trickach cj uz madforit alebo oasis....na slovensku budu vsetci vyzerat Question what?proste to pozna na slovakii len par vyvolenych Cool .no je ich mozno trochu viac ale aj tak

Liam55

PríspevokZaslal: So Aug 26, 2006 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked som zbadal tricko MOSAKO - Moravecke sacie komando, tak som si pomyslel, ze tricko moze mat kazdy, tak preco nie madforit? Laughing Laughing Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ne Aug 27, 2006 11:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Ked som zbadal tricko MOSAKO - Moravecke sacie komando, tak som si pomyslel, ze tricko moze mat kazdy, tak preco nie madforit? Laughing Laughing Laughing

no to hej.ja len ye to budu vediet iba zainteresovani co to znamena.ale nam to neva no nie.hlavne ze sa spozname na ulici niekde mimo bydliska

vibrocil

PríspevokZaslal: Ne Aug 27, 2006 10:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
Liam55 Napísal:

no to hej.ja len ye to budu vediet iba zainteresovani co to znamena.ale nam to neva no nie.hlavne ze sa spozname na ulici niekde mimo bydliska

tu ide skor o to spravit reklamu madforit.sk... to je jasne ze je mala pravdepodobnost ze sa niekde stretnu dvaja ludia s tymi istymi trickami madforit.

no vtedy mi do toho prisla kopa veci a potom som na to zabudol. ale teraz ked mam cas by som sa mohol do toho pustit.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: