Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Ringtony
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 11:15 am    Predmet: Ringtony Odpovedať s citátom Back to top

Mate nejake spesl zvonenie na mobile? Cool
Ja nie,ale si dam simpsonovcom...alebo oasis.Sa v tom moc nevyznam,mne to musi nieto spravit to wapko ci cez co sa to stahuje...

Inak sa mi to zda vcelku blbost... Laughing,aj ked mozno lepsie ako ked zazvoni niekomu nokiacke zvonenie a siesti tasia telefony haha

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 11:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne momentalne vyzvana "Dakota" od Stereophonic (real mp3 ton) Smile zvykol som mavat Freestylera Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

betterman: Very Happy

ja uprednostnujem normalne zvonenie tururu tururu, lebo si tym len kazim dojem zo songu ked si dam mp3 zvonenie a zas eminema si ako zvonenie nedam

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 2:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
betterman: Very Happy

ja uprednostnujem normalne zvonenie tururu tururu, lebo si tym len kazim dojem zo songu ked si dam mp3 zvonenie a zas eminema si ako zvonenie nedam

ako si tym kazis dojem zo songu?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 7:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ja to menim ako ponozky, teraz mi tam vyhrava Smiths - This Charming Man. Predtym som mal aj nejakych Oasis, Manics - Tsunami, Verve - MSG.
A vobec mi to nekazi dojem z pesnicky, skor to niekedy necham zvonit o par sekund dlhsie. Wink

vibrocil

PríspevokZaslal: St Nov 01, 2006 12:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

co ja viem...je to take divne ked zacne na mobile vyhravat oblubeny song. sa mi tak zda ze to je prilis komercne alebo co. za chvilu nam budu zvonit topanky ked si budeme zavazovat snurky. neviem ale asi si potrebujem hudbu vychutnavat ked ju pocuvam alebo co. clovek uz co z toho ma ked mu oblubeny song zaznie 20krat za den( nie ze by mi volavali ludia tak casto Very Happy ) ? - len sa mu to sprotivy.

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Nov 08, 2006 6:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Budík - Live Forever
SMS - Wonderwall
Hovor - Some Might Say.

Môj sony ericsson mi umožňuje použiť uložené mpš ako signály zvonení. Hlavne ten Some Might Say nemá chybu.

vibrocil

PríspevokZaslal: St Nov 08, 2006 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Budík - Live Forever
SMS - Wonderwall
Hovor - Some Might Say.

Môj sony ericsson mi umožňuje použiť uložené mpš ako signály zvonení. Hlavne ten Some Might Say nemá chybu.

stavim sa ze pouzivas notebokook Wink

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 3:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Rasťo Napísal:
Budík - Live Forever
SMS - Wonderwall
Hovor - Some Might Say.

Na telefonovanie? A značky Sony Ericsson? No ak si myslel na telefonovanie, tak to sa môžme staviť. Very Happy

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Nov 09, 2006 8:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
vibrocil Napísal:
Rasťo Napísal:
Budík - Live Forever
SMS - Wonderwall
Hovor - Some Might Say.

Na telefonovanie? A značky Sony Ericsson? No ak si myslel na telefonovanie, tak to sa môžme staviť. Very Happy

nie nie Laughing normalne na pisanie na pc

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 10, 2006 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vseobecna melodia Muse - Starlight, pre moju drahu Oasis - She's Electric, plus tam mam Live Forever, Champagne Supernova a ... tusim ze aj nejakeho Morrisseyho mam.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 3:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tuto si mozete stiahnut program a vyrabat zvonenia ake len chcete, ak vam mobil prehrava mp3. Je to celkom easy

http://www.download.com/PC-Sound-Recorder-and-Editor-WMA/3000-2170_4-10431326.html?tag=lst-0-2

ja som si ich uz porobil asi 30 a som len pri pismene O Smile

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Nov 29, 2006 12:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Minule nejakemu chalanovi vyzvanali The verve...hned som si ho zacal obzerat Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Nov 29, 2006 1:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bittersweet Symphony ma dost ludi ako zvonenie, ale keby to bolo nieco ine, tak to stoji za povsimnutie. Predtym, nez som stratil mobil, som na nom mal Hard-Fi-Better do better ci Aschrofta-Break the night with colour.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mal som Champagne Supernova (mam novy mobil) a teraz mam Gumkacov Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: