Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Aký film ste videli naposledy?
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 1:21 pm    Predmet: Aký film ste videli naposledy? Odpovedať s citátom Back to top

Podfu(c)k Laughing

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Thank You For Smoking

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 3:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zial Metro (Creep)-nedoporucujem, ale tie dva hore urcite, najma Podfu(c)k nema chybu. Som si vychutnal Fuckin§ in the bushes Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

yo, snatch (podfuck) je super film... ja som sa naposledy fakt ze pobavil pri emerickej beckovej komedii wedding crashers... neni to ktovieake umenie ale smiat som sa neprestal ani na chvilu Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neviem, ci to pride aj na Slovensko, ale odporucam The Wind That Shakes The Barley. Kto sa zaujima o depresivnu irsku historiu Smile a tiez ekologicky An Inconvenient Truth ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Historia nasilia alebo ako sa to volalo...dobra pi*ovine.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kamika

Založený: 13.08.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 10:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja skor zaborim do ceskej kinematografie....milujem film PELISKY...ci sa mi zda alebo nie ale donutil a kodet su urcitym sposobom mutacia mojho otca...pre overenie spytat sa mojho brata BAJLA.....

"Davam Bolsevikum rok-maximalne dva"

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pugina

Založený: 08.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 11:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmmm........... Over the hedge- za plotom.... ale bola to pecka Laughing

teepek

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pugina Napísal:
Ja som nemohol, ked dali vevericke energy drink. Cakal som, ze to bude ako v Karcoolke, ale totok bolo lepsie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
pugina

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
pugina Napísal:
Ja som nemohol, ked dali vevericke energy drink. Cakal som, ze to bude ako v Karcoolke, ale totok bolo lepsie.

jj Laughing ale najlepsie bolo, ze ta veverica bola nadrzana furt.. ale hinto Laughing ... Jeden z najlepsich filmov, co som kedy videla... ete Chicken Run sa mi pacil Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pugina Napísal:
teepek Napísal:
pugina Napísal:

jj Laughing ale najlepsie bolo, ze ta veverica bola nadrzana furt.. ale hinto Laughing ... Jeden z najlepsich filmov, co som kedy videla... ete Chicken Run sa mi pacil Laughing

ta vevericka bola s karkulky co vrelo odporucujem.parada Mr. Green .no a uz som telku neviedel dva tyzdne takze uz ani neviem.som mimo.ale v pondelok mi spolupracovnik donese aj telku aj video aj asi nejaku vezu..a zadarmo Very Happy .inak zatial uplne pohodovy ludia tu.uz sa tesim ako budem kukat brit award nazivo Very Happy Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pugina

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 7:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
pugina Napísal:
teepek Napísal:
pugina Napísal:

ta vevericka bola s karkulky co vrelo odporucujem.parada Mr. Green .no a uz som telku neviedel dva tyzdne takze uz ani neviem.som mimo.ale v pondelok mi spolupracovnik donese aj telku aj video aj asi nejaku vezu..a zadarmo Very Happy .inak zatial uplne pohodovy ludia tu.uz sa tesim ako budem kukat brit award nazivo Very Happy Cool

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ....... to ti zavidim!!! Crying or Very sad tie brit awards.... ja to asi neuvidim.. iba zeby to davali na markize Laughing ! ale to asi nie Crying or Very sad

teepek

PríspevokZaslal: So Máj 12, 2007 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Prestige, cize Dokonaly trik a veeelmi sa mi pacil

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Máj 12, 2007 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lucky number slevin... skvela snatch-style krimikomedia

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Máj 13, 2007 7:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
Neviem, ci to pride aj na Slovensko, ale odporucam The Wind That Shakes The Barley. Kto sa zaujima o depresivnu irsku historiu Smile a tiez ekologicky An Inconvenient Truth ...

Tak ten film (The Wind that SHakes the Barley) som si pozrel aj ja. Výborný film, radím ho k mojim TOP 5.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na: