|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam1250
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 25
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Št Nov 09, 2006 8:08 pm Predmet: Re: O.C. |
|
|
sorac ale ja osobne neznasam tieto americke zasrate serialy kde vsetci a vsetko je dokonale a neviem co este...napr. s prison breakom sa to neda ani porovnat _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Nov 10, 2006 2:28 pm Predmet: Re: O.C. |
|
|
vibrocil Napísal: |
sorac ale ja osobne neznasam tieto americke zasrate serialy kde vsetci a vsetko je dokonale a neviem co este...napr. s prison breakom sa to neda ani porovnat |
tak priston break som este nevidel ale mas pravdu!sice som bol doma a sem tam na to so sestrou kukol ale nenavidim to .vsetko sa vzdy vyriesi(ale ako..to by nenapadlo ani neviem koho ze to tak nejako dopadne)a vsetci su stastny a krasny(to som aj ja to mi nevadi )...proste ako by povedal sam velky Liam:je to posrany odpad |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Nov 10, 2006 2:39 pm Predmet: |
|
|
mne sa OC osobne velmi paci. takto ma vyzerat komercne uspesny serial pre mladych. (ach zlate casy BH 90210 ) _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Nov 10, 2006 5:50 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
mne sa OC osobne velmi paci. takto ma vyzerat komercne uspesny serial pre mladych. (ach zlate casy BH 90210 ) |
,,takto ma vyzerat komercne uspesny serial pre mladych´´ ???
tak toto by som do teba majky fakt nepovedal... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liam1250
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 25
|
Zaslal: So Nov 11, 2006 7:43 am Predmet: |
|
|
majky uplne s tebou suhlasim.Sak si ludia zoberte akoze aka hudba hra v tom serialy...pocut za jeden serial the kooks,radiohead,killers,no neviem...moc serialov sa podla mna nechyta...proste O.C a hlasky Adama BRodyho... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Nov 11, 2006 9:35 am Predmet: |
|
|
Liam1250 Napísal: |
majky uplne s tebou suhlasim.Sak si ludia zoberte akoze aka hudba hra v tom serialy...pocut za jeden serial the kooks,radiohead,killers,no neviem...moc serialov sa podla mna nechyta...proste O.C a hlasky Adama BRodyho... |
Presne! Zoberte si uz len tu muziku co tam je, mam prve 4 soundtracky a keby som len vyberal namatkovo tak najdem toto:
Jimmy Eat World - The Killers - Jet - The Doves - Dandy Warhols - Interpol - The Thrills - Keane atd atd atd.
The Killers dokonca v seriali aj ucinkovali _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: So Nov 11, 2006 10:27 am Predmet: |
|
|
za to ze tam pocujete par dobrych songov tak hodnotite ten serial ako
uplne peckovy? sag ak sa vam tie songy pacia tak si ich pustite normalne, nemusite kvoli tomu pozerat ten beckovy serial. trochu mi je luto ze to neviete posudit trochu objektivnejsie _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Nov 11, 2006 10:40 am Predmet: |
|
|
uplne peckovy? sag ak sa vam tie songy pacia tak si ich pustite normalne, nemusite kvoli tomu pozerat ten beckovy serial. trochu mi je luto ze to neviete posudit trochu objektivnejsie |
Objektivnejsie? "B-ckovy serial" ??? Kde zijes? The O.C. patri k najsledovanejsim serialom na svete. Len Vibrocil ho ma za Bckovy. Pocuj, chod im to do ameriky povedat, ze robia Bckovy serial Ale pocuj Kamo, ved ho nemusis sledovat a uz vonkoncom ho tu riesit.
Prison Break, Lost, Simpsonovci, The. O.C., Desperate Wifehouse, Family Guy, atd. ... vsetko tieto serialy maju spolocneho menovatela - USPECH. KOMERCNY uspech - nic ine sa nerata. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: So Nov 11, 2006 1:51 pm Predmet: |
|
|
uplne peckovy? sag ak sa vam tie songy pacia tak si ich pustite normalne, nemusite kvoli tomu pozerat ten beckovy serial. trochu mi je luto ze to neviete posudit trochu objektivnejsie |
Objektivnejsie? "B-ckovy serial" ??? Kde zijes? The O.C. patri k najsledovanejsim serialom na svete. Len Vibrocil ho ma za Bckovy. Pocuj, chod im to do ameriky povedat, ze robia Bckovy serial Ale pocuj Kamo, ved ho nemusis sledovat a uz vonkoncom ho tu riesit.
Prison Break, Lost, Simpsonovci, The. O.C., Desperate Wifehouse, Family Guy, atd. ... vsetko tieto serialy maju spolocneho menovatela - USPECH. KOMERCNY uspech - nic ine sa nerata. |
kolkokrat sme tu uz rozoberali ze sledovanost, predavanost albumov nie je kriteriom kvality??? tak keby sa ratal len komercny uspech tak to by sa ti mala aj bohovsky pacit madonna a britney spears a podobne stars nie??? haha ze iba ja ho mam za beckovy??
si pozri napr. http://www.csfd.cz/film.php?116727# seialy s takymi percentami su priemerne a to tam hodnotia ludia ktori vacsinou uz co to videli keby sa este odratali skalni fanosikovia ktori si na cohena ci na summer nedaju dopustit tak by to vyzeralo este inac chapes? napr. PB tam ma tusim 96% aj ked to je tiez trochu precenovany serial kedze je trochu odkukany od lost ale vo vacsine veci je ovela premakanejsi . a suhlasim ze PB , lost , aj simpsonovci su kultove serialy (ostatne nepoznam). ale OC ??? prosim ta. ved to je uz aka vykradacka?? a co ja viem co. a definitivne najlepsi americky serial boli aj tak priatelia _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Nov 11, 2006 3:12 pm Predmet: |
|
|
mne sa madonna paci, osobne voci nej nic nemam tak ako nemam nic proti kvalitne urobenom "pope" "komercii" - nazvi to hociako ... ja mam v aute aj albumy Backstreet Boys, Kontrafakt, Christinu Aguileru ... Nehanbim sa za to.
vibrocil z toho co pises som vycital ze co sa predava nie je dobre. Spravne som pochopil? Lebo potom by ani Oasis podla teba nemohol byt dobry bo predal cca 50 milionov albumov ... to je komercny uspech. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Nov 12, 2006 12:54 am Predmet: |
|
|
mne sa madonna paci, osobne voci nej nic nemam tak ako nemam nic proti kvalitne urobenom "pope" "komercii" - nazvi to hociako ... ja mam v aute aj albumy Backstreet Boys, Kontrafakt, Christinu Aguileru ... Nehanbim sa za to.
vibrocil z toho co pises som vycital ze co sa predava nie je dobre. Spravne som pochopil? Lebo potom by ani Oasis podla teba nemohol byt dobry bo predal cca 50 milionov albumov ... to je komercny uspech. |
skor by som povedal ze nie vsetko co sa predava musi byt dobre. mne je jedno ci sa nieco predava alebo nie...ale musi v tom byt videt ista davka progesivity. asi tolko _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: Ne Nov 12, 2006 9:02 am Predmet: |
|
|
vibrocil: v ramci progresivity nezabudni dnes pozerat THE O.C. Ide posledna cast 3ej serie.
Peace out _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pugina
Založený: 08.10.2006 Príspevky: 25
|
Zaslal: Ne Nov 12, 2006 1:12 pm Predmet: |
|
|
to neni feer!! od zaciatku sa tesim, kedy tu mischu barton odstrania a ked uz konecne je dead, tak sa skonci cely serial... na porazenie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |