Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

U.K.N.D.
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 6:10 am    Predmet: U.K.N.D. Odpovedať s citátom Back to top

co hovorite na tuto nitriansku kapelu? Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 12:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No z toho co som mal moznost videt na muzikboxe, dost slabeee. Najma Macik Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 1:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
No z toho co som mal moznost videt na muzikboxe, dost slabeee. Najma Macik Smile

macik zostal nepochopeny pre vacsinu ludi ... v skutocnosti je to pesnicka o bordeli. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 2:43 pm    Predmet: a Odpovedať s citátom Back to top

no ja tuto skupinku nejak nemusim... Wink
podla mna dost slabe

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ked este nevydali album, tak sme na gympli zrali ich skladbu "Sputničje sabaki", to bol party song jak hovado. Laughing Odvtedy som ich prestal sledovat. Som nepocul ani jeden cely album okrem tych singlov, ktore mi pripadali ako cielene pre male deti. Nedavno bol ale na jednej regionalnej TV hodinovy rozhovor s tym spevakom a dopozeral som do konca. Aspon sa na nic nehraju, je to zabava a hotovo. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

suhlasim ze slabota... Confused

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Videl som ich na akomsi festivale, album slabota, treba pozriet na koncerte..Vedia to roztocit a urobit celkom dobru zabavu..aspon sa mi to vtedy vzdalo(one year ago) Idea

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
blurfan

PríspevokZaslal: Po Nov 13, 2006 9:37 pm    Predmet: a Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
Videl som ich na akomsi festivale, album slabota, treba pozriet na koncerte..Vedia to roztocit a urobit celkom dobru zabavu..aspon sa mi to vtedy vzdalo(one year ago) Idea

dufam ze nje taka zabawa jak na peresi Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 8:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

presne tak je to o zabave Smile

ja som sa vam len chcel priznat, ze idem hrat s UKND na gitare, odisiel im gitarista, tak ma poziadali - dohodli sme sa zatial na vsetky koncerty do konca roka ... takze ak bude vo vasej blizkosti koncert UKND kludne dojdite a dame pivko Wink

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 2:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

ja som sa vam len chcel priznat, ze idem hrat s UKND na gitare, odisiel im gitarista, tak ma poziadali - dohodli sme sa zatial na vsetky koncerty do konca roka ... takze ak bude vo vasej blizkosti koncert UKND kludne dojdite a dame pivko Wink

ahaaaaa takze takto. Very Happy gratulujem. no tak drz sa tam majky. a zostan na zemi ked z teba bude taka star. Wink

blurfan

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

ou gratulujem...no tak to tam trochu pritwrd a okoren w tej kapele....nech sa ti dari Wink

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 8:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gratulujem majky!!! sa tesim, dufam, ze budem mat moznost Ta zocit.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 9:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Do Moraviec nedojdete Laughing Laughing ? Inac prajem vela stastia Smile

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 10:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tiez sa pripajam ku gratulacii! Smile Kde vsade hrate?

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 14, 2006 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No hned mi to bolo podozrive cele. Ale nie Smile Pripajam sa ku gratulaciam, uzi si tie koncerty.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Strana 1 z 3

Prejdi na: