Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vesele Vianoce......
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ut Dec 19, 2006 5:56 pm    Predmet: Vesele Vianoce...... Odpovedať s citátom Back to top

a stastny novy rok Vam prajem.... a tak dalej, vsak to poznate....

a este jedna mala reklama Laughing Laughing Laughing

kedykolvek budete potrebovat klince, tak sa zastavte, ste vitani Cool Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Dec 20, 2006 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stastne a vesele, uz asi vsetci potrebujeme nejaky oddych Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kamika

Založený: 13.08.2006

PríspevokZaslal: St Dec 20, 2006 10:02 am    Predmet: merry merry xmass Odpovedať s citátom Back to top

aj Ja vam chces zazelat vela vela uspechov...vo vasich zivotoch....vela lasky ,zdravicka, stasticka...a veci kt.najviac potrebujete.....xx

p.s. Prosim vas zariadte na slovensku snaaah...tatto "jesen"v londyne mi vadi....a scem snaaah

MERRY CHRISTMAS
HAPPY NEW YEAR

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Dec 20, 2006 9:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stastne a vesele sviatky prajem vsetkym! Very Happy
A vela kvalitnej hudby pod stromcekom! Wink

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja mam vianoc uz plne zuby...ludia nakupuju ako sialeny,ako keby im jebalo.Trochu pokoja nezaskodi,ale dva dni na oddych mi bohato stacia.Aj to sa jeden den scapem s kamosmi a druhy budem spat a tesit sa na silvestrovku chatu Laughing

Ale inak stastne a vesele Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stastne a vesele, kids ... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 1:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stastne a vesele celej Madforit komunite .

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 1:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Meeery Christmas everybody!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 2:19 pm    Predmet: Re: Vesele Vianoce...... Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
a stastny novy rok Vam prajem.... a tak dalej, vsak to poznate....

a este jedna mala reklama Laughing Laughing Laughing

kedykolvek budete potrebovat klince, tak sa zastavte, ste vitani Cool Cool

ty pocuj vies ze si mi ukradol napad? Wink no ale tak sa pripajam ku gratulantom a prajem Vam vela toho a toho Vy viete najlepsie coho Very Happy .
inak Betterman tak to co bolo v Anglicku sa tu nehrabe...uz mi z toho sibalo Shocked , ale som zdravy uz, teda aspon dufam Laughing

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 7:48 pm    Predmet: Re: Vesele Vianoce...... Odpovedať s citátom Back to top

Merry XMas Everyone...everybody`s having fun... Very Happy

Tak tady je sídlo mýho zaměstnavatele, Antalis s.r.o., Office Park, Praha-Nové Butovice, ale jsem v tom skleníku nejvýše 1-krát za měsíc, jinak svou práci řídím z Ostrava City (fly me down to capitol city in the sun).

Naposledy upravil adam dňa Pi Dec 22, 2006 3:14 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 8:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak aj ja sa pripajam a zelam super vienoce a vela darcekov pod konarom, vela zdravia stastia a dobrej muziky novom roku

a gallagherovcom dostatok chlastu a cigariet.... a hlavne podareny novy album Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 22, 2006 7:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pripájam sa aj ja... Merry Xmas (war is over)

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 22, 2006 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a ja navrhujem aby kazdy poslal fotku budovy v ktorej kazdy pracuje/brigaduje/studuje Wink

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Dec 23, 2006 3:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to je super napad Peto!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: So Dec 23, 2006 5:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Stastne a veselo Vianoce a pekny novy rok Vam vsetkym prajem aj ja. Tomas

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: