|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 6:00 pm Predmet: Kalendar Oasis 2007 z anarchy.sk |
|
|
Tento kalendar som si objednal z www.anarchy.sk Akoze,by som aj lepsie pictutes vybral,aleaj tak potesi...
Nejake obrazky,na zadnej strane su nalepky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 6:22 pm Predmet: Re: Kalendar Oasis 2007 z anarchy.sk |
|
|
Kdo by ho chtěl, tak si ho můžete koupit i v Bontonlandu v Praze..... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 6:54 pm Predmet: |
|
|
mohli by ste mi povedat ze kolko stoji? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 7:14 pm Predmet: Re: Kalendar Oasis 2007 z anarchy.sk |
|
|
adam Napísal: |
Kdo by ho chtěl, tak si ho můžete koupit i v Bontonlandu v Praze..... |
tak mi povedy prosim kde to je...bo 5.januara idem do prahy na letisko a rad by som ho kupil...cely Manchester a Liverpool som pobehal a nist take som nenasiel do rite...som myslel ye nist take nevidali |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 8:30 pm Predmet: Re: Kalendar Oasis 2007 z anarchy.sk |
|
|
Dovsed Napísal: |
Kdo by ho chtěl, tak si ho můžete koupit i v Bontonlandu v Praze..... |
tak mi povedy prosim kde to je...bo 5.januara idem do prahy na letisko a rad by som ho kupil...cely Manchester a Liverpool som pobehal a nist take som nenasiel do rite...som myslel ye nist take nevidali |
Myslím, že stojí 199kč a je to na Václaváku, stanice metra Můstek... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: So Dec 23, 2006 3:31 pm Predmet: |
|
|
tusim stal 270 + postovne. tiez som ho pred par mesiacmi cihal na anarchy, len som nemal prachy, a kalendar zmizol, potom sa o par dni znovu objavil, stale som nemal prachya po par dnoch zmizol natrvalo. a teraz ked mam prachy, tak uz ho niet... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: So Dec 23, 2006 3:41 pm Predmet: |
|
|
Kto preboha vybera tie obrazky? 9/12 iba LIAM?
JA som mal z roku 2000 a bolo to podobne. Jedna fotka celej kapely, 2x Noel, 2x Noel + Liam a zvysom Liam. Naco tento kult osobnosti? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tara.M
Založený: 13.04.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Uk-London |
Zaslal: So Dec 23, 2006 9:01 pm Predmet: |
|
|
Jednoduchá rovnice-všude je Liam protože to vybírá Liam.A Liam je prostě Liam...on je ten borec ,který se každé ráno probudí a říká si doprdele sem ten největší frajer na týhle zasraný polokouly....víc k tomu netřeba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: So Dec 23, 2006 10:22 pm Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
tusim stal 270 + postovne. tiez som ho pred par mesiacmi cihal na anarchy, len som nemal prachy, a kalendar zmizol, potom sa o par dni znovu objavil, stale som nemal prachya po par dnoch zmizol natrvalo. a teraz ked mam prachy, tak uz ho niet... |
takze mi hovoris ze je marne ist tam?v Prahe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: Ne Dec 24, 2006 6:01 am Predmet: |
|
|
V Praze je pořád....Definitely maybe - byl jsem tam před 2 týdny a byl.. _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ne Dec 24, 2006 9:06 am Predmet: |
|
|
na www.anarchy.sk nie je vole, sak citam poradne, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omanek
Založený: 10.11.2005 Príspevky: 26
|
Zaslal: Ne Dec 24, 2006 10:21 am Predmet: |
|
|
Ten kalendar mam. Dovezli mi ho kamosi prave z Prahy. Ani by mi tak nevadilo ze na vetsine je Liam i kdyz idealni to taky neni, ale to ze tam jsou ctyri fotky temer totozne a jeste k tomu tri jsou ze stejneho koncertu. Prijde mi to cele takove malo rozmanite.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: St Dec 27, 2006 12:39 pm Predmet: |
|
|
V Praze je pořád....Definitely maybe - byl jsem tam před 2 týdny a byl.. |
hej adam tak mam napad...5.januara idem do Prahy vlakom..a musim sa nejako dostat na letisko tak mam taky napad ze mi ho kupis das a ja odletim .pod stromcek .no nie keby si tam tak kup a sa vyrovname a spozname .say hello |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Zaslal: St Dec 27, 2006 12:41 pm Predmet: |
|
|
hej adam tak mam napad...5.januara idem do Prahy vlakom..a musim sa nejako dostat na letisko tak mam taky napad ze mi ho kupis das a ja odletim .pod stromcek .no nie keby si tam tak kup a sa vyrovname a spozname .say hello |
Chválím tvý skvělý nápady, ale já žiju v Ostravě a mám do 15.1. dovolenou Z vlakového nádraží to máš ale 10 minut pěšky, to zvládneš _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: St Dec 27, 2006 12:45 pm Predmet: |
|
|
Chválím tvý skvělý nápady, ale já žiju v Ostravě a mám do 15.1. dovolenou Z vlakového nádraží to máš ale 10 minut pěšky, to zvládneš |
aha .no tak hadam niekedy nabuduce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|