Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

SONG DŇA
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:04 pm    Predmet: SONG DŇA Odpovedať s citátom Back to top

Urcite poznate z inych hudobnych for, a cudujem sa, ze tu tuto temu este nikto neotvoril, takze ...

Aky je vas song dna? Dufam, ze sa to tu vasimi tipmi bude len tak hmyrit Laughing

Moj dnesny song je:

I Am X - Simple Girl

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:18 pm    Predmet: moj Odpovedať s citátom Back to top

moj song dna je metallica-frantic Twisted Evil
lebo som dnes dosral skusku Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:19 pm    Predmet: Re: SONG DŇA Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Urcite poznate z inych hudobnych for, a cudujem sa, ze tu tuto temu este nikto neotvoril, takze ...

Aky je vas song dna? Dufam, ze sa to tu vasimi tipmi bude len tak hmyrit Laughing

Moj dnesny song je:

I Am X - Simple Girl

bola si teraz na i am x v blave?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fiha, ale mas este opravnu, nie?

Nie, nebola som, co teraz lutujem Confused Ty si bol? Tusim si niekde pisal, ze je to podla teba verzia Depeche Mode, ktorych nemusis ... Laughing

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 10:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Fiha, ale mas este opravnu, nie?

Nie, nebola som, co teraz lutujem Confused Ty si bol? Tusim si niekde pisal, ze je to podla teba verzia Depeche Mode, ktorych nemusis ... Laughing

nie i am x nemusim ani som nebol ale vraveli mi kamosi ze tam bola skvela atmosfera...ono ta hudba sa do undergroundoveho ucka fakt ze hodila...

a btw, skusky nikdy nebudu problem Cool Cool

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Jan 10, 2007 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u mna je to dnes gwen stefani-cool (cool text) a pred par dnami to bola early winter tiez od nej

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Jan 11, 2007 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

9.1.Audioslave-prvy song na poslednom albume
10.1. Weller-From the floorboards up
dnes Listen up akusticky z Manchestru... Cool

a zajtra to budu asi killers a bones haha...odvsadial to pocujem tieto dni Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

song tejto zimy : Sladké mámení Very Happy

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 4:43 pm    Predmet: Re: SONG DŇA Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
zootchick Napísal:

Moj dnesny song je:

I Am X - Simple Girl

bola si teraz na i am x v blave?

what the hell..?oni boli v blave...do rite...ja som bol na Hodokvase a vravim si ze paradna kapelka...a song? ja pocuvam tolku hudbu denne ze az...ale teraz je to Brainstorm...a piesen? no to neviem Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 1:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BRMC - Weight of the world ......skvela pesnicka

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 8:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

paul draper vs. dj mason - exceeder

my_last.fm

..filip

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

oasis - roll it over my soul

som znicenyyyyy Confused

inak neskutocne silny song...

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Interpol - Evil

P.S. Adminovci(Adam a Marek) Dala by sa spravit tato tema ako "sticky"? Aby bola stale navrchu a nezabudlo sa na nu...Diky! Smile

anais00

PríspevokZaslal: Pi Jan 19, 2007 11:15 am    Predmet: Re: SONG DŇA Odpovedať s citátom Back to top

jeff buckley-hallelujah...uuzas

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 19, 2007 12:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

v duchu mojho tyzdna s Pulpom song "Do you remember the first time" Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Ďalší
Strana 1 z 19

Prejdi na: