Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Festivaly 2007
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 01, 2007 8:21 am    Predmet: Festivaly 2007 Odpovedať s citátom Back to top

sem mozte pisat ak sa dozviete nejake info ohladne festivalov v sirsom okoli SK. Wink

ja som sa napr dnes dozcital ze na festivale NOVA ROCK v Rakusku su zatial potvrdeni:

Pearl Jam
Incubus
I Am X
Papa Roach
Flogging Molly

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Pi Feb 02, 2007 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

6. jula 2007 - Hodokvas - KORN

Hodokvas bude v tomto roku v novom termine - 5.-6 jula

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 02, 2007 3:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
6. jula 2007 - Hodokvas - KORN

Hodokvas bude v tomto roku v novom termine - 5.-6 jula

matafaka a ja som tu nie Crying or Very sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 05, 2007 12:08 pm    Predmet: Re: Festivaly 2007 Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
sem mozte pisat ak sa dozviete nejake info ohladne festivalov v sirsom okoli SK. Wink

ja som sa napr dnes dozcital ze na festivale NOVA ROCK v Rakusku su zatial potvrdeni:

Pearl Jam
Incubus
I Am X
Papa Roach
Flogging Molly

Ze vraj dalsimi headlinermi na tom festaku su Smashing Pumpkins. Hodokvas vraj kupila prave ta spolocnost co organizuje Nova Rock...no nebolo by odveci keby niektoru z tych kapiel dotiahli aj sem. Len si predstavte Pearl Jam na Hodokvase...

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 05, 2007 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked sme uz pri popKorne tak jeden velmi slusne podareny mash-up coldplay s koRnom - scientist vs coming undone

http://rapidshare.com/files/15025846/Korn_vs_Coldplay_-_Kornplay.mp3.html

Wink

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

PríspevokZaslal: Pi Feb 09, 2007 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

MANDO DIAO na Pohode Wink

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Feb 10, 2007 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

the cure a cypress hill na hodokvase (zatial ofic nepotvrdene)
a marky rammone (posledny zijuci Rammone) tiez na hodokvase to uz je aj ofic

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Feb 10, 2007 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zatial najslubnejsie vyzera Nova rock.
Okrem uz spomenutych tam bude aj Marilyn Manson, Linkin park Mad , a dvojicky z pohody - Hives + Mando Diao....

www.novarock.at

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Po Feb 12, 2007 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Patti Smith na Pohode

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Feb 12, 2007 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Oasis, U2, Coldplay na Live Earth Exclamation

http://www.madforit.sk/forum/viewtopic.php?t=887&sid=c88e5f6e25064bb612621da236832c85

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: St Feb 14, 2007 4:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Arcade Fire na Szigete

majky

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 5:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

THE KILLERS na NOVA ROCK FESTe!!!! JA UMREEEEEEEEEEM

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 11:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

kedy to je kedy to je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaa kedy to jeeeeeeeeeeeee?????

majky

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 11:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

The Good, The Bad & The Queen na FREQUENCY Wink

majky

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 11:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
majky Napísal:

kedy to je kedy to je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaa kedy to jeeeeeeeeeeeee?????

cca 40 km od Blavy Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na: