Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

28.3.2007 Dublin Irsko-SVK
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 5:12 pm    Predmet: 28.3.2007 Dublin Irsko-SVK Odpovedať s citátom Back to top

Nechysta sa niekto?Mi napadlo ze mam 24 rokov a som este nebol na poriadnom stadione Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 23, 2007 8:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Moj sef chcel zorganizovat firemny "night out" na zapas do Croke Parku - ja, jediny Slovak a ostatni kolegovia su Iri. Ale termin sa kryje s niecim inym ... skoda.

A skoda, ze je to v utorok, vikend by sekol perfektne .. no este sa uvidi, mam to len 200 km od stadionu Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 5:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ako ides tam nakoniec?Ak sa da tak chod podporit chlapov. Very Happy

Rozbijeme ich, citim to v kostiach. Wink Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nie,nikoho som nezohnal... Confused a sam je take Confused Co ja viem,Iri su ina trieda ako Cyprus,ale ak nasi zahraju na sto pro tak prekvapit mozme...

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 27, 2007 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
A skoda, ze je to v utorok, vikend by sekol perfektne .. no este sa uvidi, mam to len 200 km od stadionu Rolling Eyes

Je to v stredu 28.3. Smile

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Mar 28, 2007 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Citim ze dnes sa dozijeme historickeho prveho kvalifikacneho vitazstva na pode kvalitneho teamu.

Cum on SLOVAKIA!!!

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Sme to do-ebali ako vzdy Confused Poslednych dvadsat minut sme ani nevystrelili na branu...skoda,nasi minimalne na remizu mali... Crying or Very sad
Saparovi,Jakubkovi a podla mna ani Greskovi moc nevysiel zapas...mna milo prekvapil Klimpl Very Happy

Kilbane irsky Zidane?Ze ich huba neboli Laughing

Inak,sranda ked spomenuli ze Dunne dal meno dcere podla Oasis pesnicky:) a ze su fandovia ManC Cool

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 10:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hej? To som nezachytil. A ake?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No tak to som ani ja nezachytil. To hovoril nebodaj Merciak? Smile

Inak celkom slusny vykon nasich. Nestastna prehra. Iri ma velmi sklamali, ved okrem Duffa tam nikto nebol schopny nieco vymyslet.

Nevadi, ved aspon nebudeme zivit krkolomne postupove teorie a bude sa zohravat perspektivny team do dalsej kvalifikacie.

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Myslim,ze spomenul ze dcera Richarda Dunna sa vola Lyla podla Oasis pesnicky...a ze ti su fanusikovia ManC... Cool Hej...Merciak to povedal..az je to ten komentator...ani mne sa to nechce verit,ze by vedel kto su Oasis Laughing

Alebo ze by som sa mi to snivala? Laughing Ked som to len ja pocul... Laughing

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 3:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no jo i ja som to pocul ked to marcelko hovoril..on vecsinou si taketo lahodky pred zapasaom pripravuje Laughing fu*k the Man C Wink

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Nevadi, ved aspon nebudeme zivit krkolomne postupove teorie a bude sa zohravat perspektivny team do dalsej kvalifikacie.

Presne tak to vidim aj ja!

Inak to s tou Lylou som nepostrehol. Ja som totiz komentatora po 20 min vypol, lebo sa opat raz stalo, ze zvuk isiel skor nez obraz. Dost vie nasrat, ked Vittek vystreli na branku a v tom Merciak zahlasi "Vittek opat vedla!"...a lopta este len leti. Twisted Evil Rolling Eyes Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 30, 2007 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aj mna to stvalo Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Mar 30, 2007 1:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja chcem postup teraz Cool V Nemecku vyhrame nahodou a v bratia nam to pustia,ked im cvakneme par lahsich zien Laughing

Zohravat sa,zohravat...ved tam nejaky extra mladici nie su,podla mna su v najlepsom veku.Ale vsetka cest Kocianovi...mi bolo sympaticke (aj ked mozno neucinne) ze nasadil tolkych utocnikov.Dajme obcianstvo zopar brazilcanom Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 30, 2007 4:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

no tak ten perspektivny team zbierame uz par rokov a stale kde sme sa dostali?! do rite...ono sa to nezmeni pokial sa nasi vyssie postaveny ludkovia a manazeri a ostatny papkaci penazi zo slovenskeho futbhalu neuvedomia alebo nevymenia!!!!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: